WTR

New member
אגב, לא ממליצה להוציא את נאפו

כדאי לחכות 10 ימים לאחר שהוא מקבל את החיסון האחרון בינתיים כדאי להוציא אותו אך ורק על הידיים על מנת שיכיר את הרעשים והריחות שברחוב, שלא יפתח חרדה.

Sweet Fantasy

New member
אל דאגה

אני מודעת לזה... אני גרה בשכונה הולנדית הוא יוצא רק בסביבת הבית (הכניסה) שזה רק מדרכה הסכנות הם בעיקר בגינות דשא או ליד עצים פרחים.. וכו' והוא נורא פחדן אני מנסה לשנות את זה מקווה שהוא ילמד

WTR

New member
גם אני רוצה לנצל"ש!

ולנטינו בודק את שולחן החג

WTR

New member
../images/Emo9.gif

אני מתה כבר לפגוש את החמוסים שלך.. אני סופרת את הימים חח את מביאה את האלמונית?

Sweet Fantasy

New member
נראה לך

את רוצה שאני אמות? היא מפחידה זאתי.. היא תהרוג לכם את החמוסים חחחח... סתם סתם אבל לא אני אביא את גזימו ואולי ג'וזי

WTR

New member
חחחח../images/Emo6.gif

למה מה הפושעת עושה? למה אולי ג'וזי? תביאי את שניהם..

Sweet Fantasy

New member
אולי כי..

אני לא רוצה להעמיס על עצמי 2 חמוסים = יותר דאגות ובקשר לאלמונית היא מופרעת ונשכנית

WTR

New member
אה אוקיי..

בכל אופן, אני מצפה לראותו/לראותם

Sweet Fantasy

New member
קונג.

זה משחק מגומי קשיח הקונג חלול ולכןם ניתן למרוח בפנים כל מיני ממרחים, ולהכניס הפתעות כמו חטיפים ובשר למשל.. הקונג מתאים לחתולים\כלבים\חמוסים והוא משחק מתאים למשל לכלב שנשאר הרבה שעות לבד בבית וזקוק למשחק מאתגר ומעניין הקונג עונה על הדרישות הוא מאתגר וחיות יכולות לשחק איתו שעות בנסיון להוציא את מה שמסתתר בפנים ואני אמשח אם לא תהיי סמוייה :)

WTR

New member
מיכל המקסימה כבר ענתה לך

אז רק אגיד תודה רבה
וברוכה הבאה

WTR

New member
עם הקונג מעל לכלוב

מיכל, נראה לך שהוא יכול לפצוע את עצמו בידיים או בבטן כשהוא יורד מהכלוב? הכוונה שלי היא שהוא מטפס למעלה ולמטה מהכלוב (מבחוץ) עם הציפורניים

למעלה