בהצלחה עם הפורום

אני לא ממש יודע איך חמוס נראה או הדרך לגדל אותו אבל זה נראה מעניין וגם נראה שיש לכם אחלה פורום

WTR

New member
תודה רבה

אתה מוזמן לבקר בגלריות, במאמרים ולשאול כל שאלה שעולה בראשך

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה לכל חברי הפורום

לימור26

New member
ש נ ה נ פ ל א ה!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo19.gif

סחתיין על ההשקעה בעיצוב הברכה וליכלוש ולכל החברים שתהייה באמת אחלה שנה! ובהצלחה לפורום המקסים! שתהיו לראש ולא לזנב שתמיד תאהבו ותחייכו תמשיכו לאהוב חיות בכלל וחמוסים בפרט שיהיו פה מעט וויכוחים והרבה חיוכים ושיגועים שלא תפסיקו לחלום-חלומות מתגשמים! ואני מאחלת לכם רק רק רק טוב ושנה מתוקה וטובה! שלכם

Lovable Stray

New member
נצל"ש - אני מאוהבת ../images/Emo99.gif

חולדות הן פשוט חיה מופלאה
מייק, שהיה טראומתי ומפוחד תוך מספר ימים הפך לחולדה שמנה ומתפנקת ובזמנו החופשי אוהב להתכרבל על הברכיים, לשחות במים חמימים ולצאת לטייל עלי בכל הבית
אחיו לכלוב אומנם עדיין שונא לצאת מהבית שלו אבל אני חושבת שזה ישתנה גם, הוא עדיין גור קופצני שמעדיף לקפוץ ולרוץ מאשר לשבת בשקט (ולהראות למייק מי הבוס למרות שהוא רק חצי מהגודל שלו).

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo24.gif אני שמחה בשבילך

אכן חולדות הן חיה מתוקה מאוד!! המזכירה אצל הוטרינר של גיזמו וג'וזי מגדלת ותמיד שאני שם היא מספרת לי מעללות :) זה כזה חמוד

Sweet Fantasy

New member
גם אני מנצל"שת

הייתי קודם בחוץ עם נאפו ועברו זוג עם גורת סאן ברנארד כזאת מתוקה
הלכתי ללטף אותה ושאלתי בת כמה היא, היא בת חודשיים וחצי ונאפו.. הוא בגודל של הראש שלה

WTR

New member
../images/Emo7.gif

היא עדיין צריכה להיות עם אמה, לא? הכי הורג אותי שראיתי כלב בן פחות מחודש, פצפון!

Sweet Fantasy

New member
לא.. 8 שבועות

זה גיל אידאלי.. וחודשיים וחצי זה מצויין.. 6 שבועות זה גבולי אבל 8 זה הגיל הכי אידאלי

למעלה