שנה חדשה

meyrav a

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה חדשה

טוב אחרי כל הברכות שנה טובה ובלה בלה בלה... ואחרי כל האיחולים לזוגה/חברה/חברות/משפחה וכו'... מה את מאחלת לעצמך
מה היית רוצה שיקרה לך
בשנה הבאה עלינו לטובה
רווקות ונשואות - אין תירוצים
כולן עונות

לשנה הבאה...

אני מאחלת לעצמי שנה של המון חוויות חדשות ורגשות מוכרים ואהובים.ללמוד לקבל יותר,להעריך יותר,להפתח יותר.שנה של אתגרים חדשים ועמידה במטרות.יהיה מעניין....
שתהיה שנה מבורכת לכולנו

פאמקי

New member
כמו שביקשת, מאחלת לי...

ולאחרות
שנת שלווה, בריאות, אושר ואהבה
. "כל שתבקשו לו יהי..."

אוססונה

New member
שנה טובה מריקי ואיה.

לכולנו באשר אנחנו, בדיוק כפי שאנו ולא אחרת, "ריקי ואיה" מאחלות לכן שנה טובה. בעיקר מאחלות ומתפללות כי "נועה" הילדה המדהימה אשר נמצאת אתנו, תמשיך להתקדם ולהחלים. (נועה - אחותה הקטנה של ריקי זוגתי, אשר מפאת מחלתה, נמצאת תחת חסותינו למעלה מארבע שנים. השנה עלתה לכיתה א', בבית ספר רגיל, זה כשלעצמו נס גדול). אה, גם לסבתא המדהימה אשר משגיחה על שלושתינו (עלי, על ריקי ועל נועה), מאחלות עוד שנים רבות אתנו.

oshkoshi

New member
מצטרפת.....

מאחלת לעצמי שנה של הגשמה עצמית בכל המובנים הן בפן האישי והן בפן הכללי (עבודה וכו') שנה שכל הדברים המדהימים שקרו לי בשנה החולפת ימשיכו ואף יתעצמו ....... שנה של שלווה- ברגע שאנחנו שלוות שאר הדברים יבואו מאליהם. מאחלת לילדיי המקסימים את כל הטוב שבעולם,בריאות (זה הכי חשוב),סבלנות וחיוך תמידי על הפנים שלא יורד.....

מממ עכשיו תורי..?!?

שתהיה שנה טובה ומתוקה!- לי ולכולן.. שבשנה זו אזכה להתחדש בכל הדברים שחשובים לי.. זוגיות, אהבה, דירה חדשה, עבודה חדשה והתקדמות בשאר הרבדים.. ומאחלת מכל ה
שפע של שגשוג ופריחה בכל הדברים שאתן מאחלות לעצמכן.. שנה טובה באמת! אני.

שומבללה

New member
שנה של כל טוב

ורק טוב שייכנס לחיי - אמן שיהיה חג שמח לכולכן. הפורום הזה הוא משהו! אז תודה :) בהזדמנות זו.

לעצמי...

פשוט.. שכל מה שצריך לקרות יקרה כבר, יפה שעה אחת קודם.. שהאושר והבריאות תמיד יהיו חלק מכל דבר שיקרה לי, את השאר אני כבר אשיג לבד!
שנה טובה לכולכן!

לעצמי =

לי ולאשה שאיתי, מאחלת את כל אשר איחלתם לעצמכם ולכם את אשר איחלתי לעצמי ולאהובתי

למעלה