©its me©

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

זוכרים אותי? הייתי פה מלא זמן... אני חושבת.. ובחופש לא היה לי זמן... סו... איימ באק! רציתי לספר לכם על מקרה מוזר שקרה לי בכיתה. היינו בשיעור מסע, שבו לומדים על ימי הביינים בכל מיני הבטים, והמורה המחליפה למסע היסטוריה ראתה את אחד הילדים נותן ביס בטוסט שלו,והיא לא אמרה שאסור לאכול או לשתות בשיעור, ואצלנו המורות מרשות את זה לפעמים. אז היא מתקרבת עליו, ומסתלכת על הטוסט שלו איזה שלוש דקות ואז לוקחת אותו ומתחילה לאכול! ואז היא עוד אומרת לו שזה נורא טעים ושבהספקה היא תקח לו עוד ושלא יאכל יותר בשיעור כי זה נורא מגרה, וכל זה בזמן שהיא אוכלת לו את הטוסט! ואז היא עוד לוקחת לו ת'סנדוויץ' השני ומריחה ואומרת בהפסקה נתחשבן על זה שהפרעת לי בשיעור ועושה כזה פרצוץ כאילו היא כבר רוצה לאכול לו גם ת'סנדוויץ'! האם מותר לה לעשות את זה?

zvozda4ka

New member
ברור שלא!!!

היא לא יכולה לעשות דבר כזה!!! לכו למנהל...תגידו משהו...שיעיפו אותה...לא כל העולם אשם שהיא מורעבת.... אסור לה לעשות דבר כזה....אסור.

©its me©

New member

אבל משום מה כולם צחקו. אפילו הילד שהיא עשתה לו את זה למרות שראו שזה עיצבן אותו. והיא דווקא היתה נורא נחמדה אלינו, חוץ מקטע אחד שעברתי מקום והילד שישב לידי לפני שעברתי התחיל להתעסק לי בקלמר אז צרחתי לו שיפסיק כי יש דברים שהוא לא צריך לראות אז היא כזה: "איך קוראים לך, תתבגרי קצת או.קיי?" ואני באתי להגיד סתמי ת'פה זה הקלמר שלי... ויש שם תדברים שלי והוא לא חייב לראות אותם! והיא גם ניסתה לשיר לנו חיבור על ימי הביינים עם מנגינה של סאבלימינאל. היא מטומטמת.

חח

הייתי מזה משתגע אם מורה הייתה עושה לי את זה !!!! הייתי לא יודע ! מחטט לה בתיק ואוכל לה את האוכל !!!! חחחח

zvozda4ka

New member
אבל-

היא נשמעת לי כמו המורות האלה שמביאות תאוכל הכי דוחה שיש....אם הם מביאות...אבל זאת השערה...

©its me©

New member

היא מסוג המורות שמנסות להיות הכי קול שבעולם ויוצא להן מזה ההפך!

icודליה

New member
חחח

בטח המורה ממש התבאסה ממש שהיא שמה לה בסנדוויץ' [
] אז היא החליטה לזלול את הטוסטים של התלימידים! מה הדבר הבא? תלמידים שלא הכינו ש.ב לקינוח?????

nirte

New member
../images/Emo2.gif

השנה הכרתי את התירוץ ללמה לא לאכול בשיעור: זה נורא מגרה!!! אילו שטויות!!! אסור לה לעשות כזה דבר. אפילו לא בצחוק!

Dark Star03

New member
אמ.... קצת חוצפה לא? יענו מי היא

שתיקח לו ת'סנדוויץ? ? ? הוא יכול למסור זאת למחנכת ובמקומו הייתי עושה שהיום שלה לא יעבור בשלום...חחח ובמיוחד לא בהפסקה... מילא לצעוק אליו אם היא לא מרשה לאכול בשיעור אבל לקחת ביס??? מוגזם לא?

למעלה