ש נ ו ט ו ב ו ת

קפצתי לאחל לכולם..שנה טובה..

תודה על שהיית שם כאשר נזקקתי לכם.. תודה שאתם תמיד שם כאשר אני זקוקה לחיזוקים, למחוא את דמעותיי ואפילו סתם חיבוק.. שתהיה לכולנו שנה טובה, רגועה ושלווה.. אוהבת אתכם נטע

../images/Emo74.gifשנה מתוקה מלאת ../images/Emo6.gif ואהבה

שנמשיך לחזק ולהתחזק, לחבק, לאהוב, לחייך, לנשק.
שנצמח ונגדל ונחקור ונשאל,
ונשאף ונגשים - ואז נרקום חלום חדש,
שיהיה רק יותר טוב ונעים ומהנה וגם קל.
שתהיה בחייכם - אהבה - כל הזמן
מכל ה

שנה טובה ומאושרת

שתהיה שנה טובה, שנוכל להסתכל קדימה בביטחון ובשמחה ולא ניאלץ להביט אחורה בצער ובכעס, שיהיה לנו טוב, שילדינו יפרחו, שנוכל להתקדם לקראת חלומותינו ולראות את שאיפותינו מתפתחות. ד"ר איריס מנור

מלמלה

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif חג שמח

שיהי לכולם שנת בריאות ושלווה שהחג יעבור עם: A - אהבה D - דבש לתפוח H - הבנה D - דחיית סיפוקים ..... שנה טובה, שלווה ומאושרת

ש ל י ק

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo74.gif

שנת אהבה, התחדשות ופריחה אישית שנת בריאות ,אושר, ושמחת חיים שנה של הצלחות והגשמה עצמית מכל הלב, שלי

אבן החן

New member
שנה טובה ומתוקה.../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שנה של בריאות שנה של אושר שנה של שמחה שנה של הרבה סבלנות והרבה כח שיתגשמו כל משאלותינו

zivadina

New member
שנת שלום עם עצמנו ועם יקירינו!

מאחלת לנו לחיות בשלום עם כל מי ומה שסובב אותנו. לגלות את כל נקודות האור וליצור עוד ועוד נקודות אור וגילויי אהבה. באהבה לכל החברים שעוזרים לי להרגיש כל כך טוב כאן. זיוה דינה

shemer12

New member
ברכת שנה טובה

אני מבקש לברך את באי ובאות הפורום בשנה טובה! שנת התקדמות , שנת חיוניות שנת פוריות, שנת קבלה שנת בריאות שנת סובלנות, לעצמנו, לילדינו ולסובבים אותנו ובעיקר אני מאחל לנו שנלמד לקבל את שביכולתינו לשנות ואת שאין ביכולתינו לשנות בברכה שמר ארזי

facundo te amo

New member
ברכה שרשמתי לרגל ראש השנה:

אני רשמתי ואני רשמתי!! שנה טובה ומתוקה כמו דבש. מדי יום תגלה משהו חדש. שבשנה זו תחווה רק עליות. שכל מעשייך יניבו פירות. שנה טובה ומלאת הצלחה וזו עוד רגע של התחלה חדשה. אז חיוך רחב מאד לאופק לעתיד ולמחר וחיוך מסכם על כל מה שעבר. רוקן את הכיסים מכל החטאין והכעסים, בקש סליחה וסלח גמאתה. ולסיום שנה טובה, מלאה כל טוב והצלחה.

שנה טובה ומתוקה

שנה טובה ומתוקה לכל משתתפי הפורום, ביום שבת הקרוב אשמח לענות לשאלותיכם בנושא המורכב שאתם עוסקים בו יום יום. להתראות בשבת. אבי

מתכון לעוגת שנה טובה

מתכון לעוגת ש נה טובה (12 מנות) אופן ההכנה : נוטלים 12 חדשים, מנקים היטב מקטנוניות, מרירות, קמצנות וחרדות. מחלקים כל חודש ל 29-30 יום, כדי שיספיק לכל השנה, מערבבים בכלי גדול: 3 כוסות עבודה, 2 כוסות מצב-רוח טוב והומור, 3 כפות גדולות אופטימיות 1 כף סבלנות קומץ טקט. קורט הבנה והערכה הדדית. שופכים על כל התערובת הרבה שמחה, וממסים בחום של אהבה. לקישוט, מוסיפים למאפה זר של תשומת לב, ומגישים יום-יום עם מצב-רוח מרומם. ושתהיה לכולנו שנה טובה. אמן, כן יהי רצון.

שנה טובה ומווסתת../images/Emo20.gif

שנזכור ונצליח לראות את הברכות שבחיינו ולשאוב מהן אור
וכוח
כדי להתמודד עם הקשיים. שנמשיך להיות מקור תמיכה
עידוד
וידע זה לזה
, להחליף פחד ודעות קדומות במידע,
אהבה
וקבלה
. שנצליח למצוא ויסות ואיזון
בין המשימות, הרצונות והמשאלות. אני שמחה
ומודה
על ההזדמנות להיות חלק מהפורום הזה
להעזר לעזור וללמוד. שנה טובה ומתוקה
באהבה משרון

putmusicon

New member
שנה טובה ומוצלחת לנו ולילדנו|בהצלחה

יש לנו ילדים מדהימים - הלוואי שהשנה הזו תהייה מוצלחת ושמחה עבורם.
ורד

papylove

New member
שנה טובה

לילדים המקסימים להורים מי יתן כוח לגדל אותם למנהלי הפורום המקסים לכל המשתתפים הניראים והבלתי ניראים ולכל בית ישראל

שתהיה לכולם שנה טובה וקלה

שנה של השתלטות על הדחפים שנה של שליטה בכעסים שנה של פחות תרופות שנה של פחות התפרצויות שנה שבה האתגרים יהיו לטובה שנצליח לעזור לילדים עם הרבה אהבה שנה שבה הלימודים יהיו להם קלים ושלא יראו בנו ההורים - אויבים מאחלת לכל אחד ואחת מהמשפחות שנה של הגשמת משאלות שתהיה לכולנו שנה טובה וקלה שנה ברוכה בלי אף קללה.

Elizab3th

New member
שנה טובה ומתוקה לכולנו../images/Emo74.gif

שנה של אושר ובריאות ומעל לכל נחת, מי ייתן וכל משאלות ליבנו ייתגשמו.
אליזבת.

adina3

New member
שנה טובה ,מתוקה וזורמת כמו דבש

שנה של התגשמות,צמיחה ובריאות שנה של חיוך שנה של שלום עם כולם (זה כולל גם שלום עם עצמנו), שנה של שמש מחממת את לבינו בהמון אהבה לכל חברי הפורום הנפלא עדינה

למעלה