שנה טובה גם לך, מיסטר 9 בול
לפני כמה חודשים נכנסתי לפורום הזה לראשונה, ברצוני לציין שלמדתי ממך לא מעט על הענף ואפילו על היבטים נוספים בענף (סוגי מקלות, שולחנות וכו') נחמד לדעת שיש מישהו שאכפת לו ו"שומר על הגחלת". וגם בעיקר מבין בדבר הזה שאכפת לו ממנו. אני כותב את ההודעה קצת אחרי שראיתי את הגמר בין אפרן לרודני (הקלטתי מקודם) וזה העלה בי כמה שאלות בסיסיות - מה גודל השולחן התקני של IPT? כשאני משחק בלינקולן מדי פעם ה"הרגשה" שלי היא שאני על משהו כמו 6 או 7 פיט. וזה נראה כאילו בIPT הם משחקים על יותר מ-7, מצד שני יכול להיות שזה זוית הצילום והתאורה שנותנים את ההרגשה. - הערכה גסה לשווי המקל של רייס? מוריס? - מה אתה אומר על החלטת השיפוט המדהימה ב6-5 לרייס כאשר רייס הכניס את השחור ורק בסלואו מושן היה ניתן לראות שהוא בעצם עשה פאול (ליטף את אחד הכדורים של מוריס מאית שניה לפני)? איך השופט, מיומן ככל שיהיה, ראה כזה דבר? ויותר מכך, רייס הצליח להכניס את השחור, האם זה לא אמור להכניס ספקות בראשו של השופט ולהגיד לו "הוא לא היה מכניס את השחור כל כך לאמצע הכיס אם הוא לא היה פוגע בו ראשון" כי זו המחשבה הראשונה שעברה לי אישית בראש. זהו, פרקתי את מחשבותיי. שנה טובה לך ולכל הפורום.