שנה טובה

li 3 האחת

New member
שנה טובה...

הנה עבר ראש השנה וכיפור לפנינו..היה קשה היה מתיש החיסרון שלו הורגש בכל פינה בכל דקה.החל מהקניות ובהמשך החג עצמו..זה הוא אהב זה הוא הכין זה הכי הרבה הוא אכל וכו...וכו.. היה קשה אבל עבר היה עצוב ושמח יחד קצת דמעות בזוית בעין ואח"כ כל צחוקם של האחינים ובזה אפשר להבין שאילו הם חיינו קצת מכל דבר..אז תודה לאל זה עבר. אז באמת שתהיה לנו לכולנו שנה טובה,שנה פוריה,שנת נחת ושלווה המון דברים טובים שיקלו קצת על הכאב..שנה של שפע רוחני פרנסה טובה בריאות איתנה נחת מהילדים הרבה הרבה שקט ושלווה..כל שנבקש לו יהי.. שנה קסומה ~לי

../images/Emo74.gifשנה טובה ../images/Emo75.gif

חלפה שנה ורצונותיה חלפה שנה וצרותיה חלפה שנה ותקוותיה ובמקומה עולה כפורחת שנה חדשה ומובטחת לוואי ותהיה זאת שנת ברכה שנת אהבה בריאות החלמה שנה של צמיחה ופריחה שנה שהטוב בה ייזכר למרחקים ארוכים והרע יעלם כלעומת שבא.
אוהבת ומצרפת חיבוקים

itaf10

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo75.gifב-../images/Emo74.gif

רוצה לאחל לכל באי הפורום ולמשפחותיהם בארץ ובתפוצות שנה טובה ומתוקה שנת בריאות טובה ואריכות ימים שנת אושר ושמחה שנת עושר ופרנסה טובה שנת שגשוג פריחה והצלחה ושנה, שכל משאלותיכם יתגשמו לטובה אמן כן יהי רצון. חג שמח! איטף

שנה טובה

מבקשת לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה בריאות אושר ועושר שיהיו בחייכם בשפע שנה מלאה בחויות טובות ומתוקות כמו הרימון שנה מלאה במתיקות כמו התמרים המלאים בדבש(סיאלן) שנה עגולה ומלאה בשפע כמו החלה המתוקה והעגולה שנה שבה נתרבה ונזכה לשפע כמו הדגים ושירבו הזכויות שלנו כמו הלוביה (רוביה) מתוקים כמו התפחוים הנטבלים בדבש שנה שבה השלום יהיה ביון אדם לאדם ובין העמים שתהיה האהבה שרויה בין האדם לחברו וגם לחברתו שהחיים יפרגנו לכולנו שפע כמו חופן הגרגרים ברימון שנתברח בשבפ מים ופרי וגם ירק מפרי ארצנו הברוכה ולשם סיום מאחלת שנה טובה לכלבכותבים בפורום והקוראים שלי המעודדים אותי להמשיך לכתוב

לבנדר3

New member
לכל בואי הפורום שנה טובה

מקווה בשביל כולם שבאמת השנה החדשה תביא עימה מזור ואיזה שאי הקלה לכאב לשאת אוותו שתהיה שנה טובה

CHEN39

New member
שנה טובה לכולם

שנה של התחלות חדשות.. אצלי עברו כבר שלוש שנים. אני זוכרת את הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום. מבוהלת ואבודה. לפני פחות משבוע עברתי דירה. השארתי מאחורי המון. את המחלה שלו את המוות שלו. רק עכשיו אני מבינה את עוצמת הכאב של לחיות בבית הזה. הבית של האסון. אבל , הוא בא איתי..בליבי..באופן נקי יותר, פחות אפוף טרגיות.. שנה טובה לכולם. והלואי שהכאב יפחת קצת אצל כולם ונלמד להסתכל רק קדימה. הכיוון היחידי שקיים באמת.

תורקיז

New member
שנה טובה??

עוד חג בלעדיו! עוד משימות להתמודד לבד. החלטות להחליט, לתמוך בילדים, להמשיך ולתפקד. מה בסך הכל רצינו? להנות מהחיים. היום זה מין יום כזה של "נפילת המתח" של החג והתרקונות הכוחות שהשאירו אותי חזקה, מתפקדת, מחייכת, מארחת. והנה שוב מגיעה השבת שלפני החג והעצב זוחל לנשמה, מנסה לתפוס מקום.... והילדים... הם כבר לא כל כך זוכרים את אבא אבל הם רוצים שאמשיך כמו שתמיד היה. הם לא יודעים איזה כוחות נפש צריך בשביל לעשות זאת בשבילם. ואני עושה זאת באהבה גדולה, ברצון ובנכונות. אבל זה קשה כי אני צריכה להיות גם אמא גם אבא וגם הכל ביחד כשלפעמים כבר אין ממה לתת ובכל זאת צריך להמשיך. כן, אני יודעת שהנפילה היא לכאן ולעכשיו. והנה אתמול היה טוב ונקווה ובטוח שגם מחר יהיה טוב, שהרי אין ברירה אנחנו נשארנו כאן וחייבים להמשיך. אז שתהיה לכולנו שנה טובה ושיהיו לנו הכוחות לעמוד בכאב שלא מרפה ובגעגועים הקודחים אפילו שעברו כבר מעל שנתיים. ובנימה אופטימית... שיהיה טוב....

בודאי שהשנה שבאה עלינו תהיה טובה ..

כי הלו את הגרוע מכל כבר עברנו ... ואת הטוב נצור לעצמינו ולמענינו בכייף ובאהבה .. בכדאי שלילדינו ולנו יהיו חיים טובים . ומעכשו נפיח חיים במה שיש לנו ורק אור ואהבה
טלי

למעלה