שאלונת

../images/Emo74.gifשאלונת../images/Emo74.gif

אחרי השימוש בסטפים... כדי שיראו את הפיצוצים, הבנתי שצריך להשתמש בחומר מסויים עם מטלית ולעבור על הפיצוצים כדי שיבלטו. היתכן? מה שמו של החומר? טנקסססססס

צריך למרוח מעט שמן פטינה ואח"כ

צבע , אני משתמשת בצבע שמיועד לכך ,אך יש מי שמשתמשת במשחת נעליים.

פומיקיז

New member
זה מה שאני עושה..

עובדת בחלקים ואז.. על 2 פיסות צמר-גפן או בד שמה מעט שמן תינוקות או שמן בישול (כך שמעתי) פיסה אחת טובלת בצבע אקרילי ומורחת ומייד עם הפיסה השנייה (שהיא טבולה במעט יותר שמן) עוברת בתנועות סיבוביות. הראשונה - מחדירה צבע לפיצוצים והשנייה - מנקה מסביב. מקווה שהסברתי עצמי טוב, אם לא אשמח לענות בהמשך. בהצלחה - שירי.

אז רגע..

וסליחה על הבורות... צבע אקרילי זה הצבע הרגיל שאני צובעת בו?? אני אתחיל מהתחלה.. צבעתי נניח חמסה והדבקתי עליה תמונה או מפית, השתמשתי בשני הסטפים עד לייבוש. ועכשיו מה? למרוח שמן או את ה חמור ההוא שיבליט את הפיצוצים? או למרוח שוב צבע כרצוני כדי להבליטם?

שירלי ד

New member
../images/Emo63.gifאז ככה.....

קודם צבעת את החמסה בצבע אקרילי והדבקת עליה תמונה/מפית/פוסטר.....מה שבא לך..... השתמשת בסטפ 1 ואח"כ בסטפ 2 ואז את לוקחת סמרטוט שספוג קצת בשמן פטינה ומורחת בתנועות סיבוביות על הפיצוצים.... ואז עם אותו הסמרטוט טובלת בצבע בו בחרת זהב/כסף להבליט את הפיצוצים ושוב בעדינות בתנועות סיבוביות לאט לאט את תראי איך הצבע נכנס לתוך הפיצוצים! זה הכל....בהצלחה
!

מוסר1

New member
אני משתמשת עים גולד פינגר ואפשר

גם ליקנות צבע שמן באיזה גוון שאת רוצה לערבב עים קצת פטינה שישאר מישחתי ולימרוח עים הסמרטוט לאחר לנקות עים סמרטוט ופטינה בהצלחה

bimbo.

New member
את יכולה להשתמש בבטחון גם בשמן

פשתן, שניתן להשיגו בכל טמבוריה.

למעלה