שאלון

amy lee 4 life

New member
../images/Emo74.gifשאלון../images/Emo74.gif

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: גיל: גובה: מידת נעליים: מאיפה אתה בארץ?! פירסינג: קעקועים: תאריך לידה: מזל: עדה: מספר מזל: צבע שיער: אחים/אחיות: תכונה טובה: תכונה לא טובה: רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: צבע עיניים: **בעד/נגד.. סמים: סיגריות: אלכוהול: נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: יחסים בין הומואים/לסביות: מערכת יחסים ממרחקים: מערכת יחסים וירטואלית: **בגדים.. חצאית או מכנס?! טייצ' או ג'ינס?! גופיה או חולצה עם שרוול? סנדל או מגף?! כפכף או סנדל?! נעל ספורט או מגף?! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! עדיף שיהיה נוח או יפה? לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! שוקו או נס?! קולה או מים?! במבה או ביסלי?! מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: מסטיק: מתוק או מלוח?! שוקולד-חום או לבן?! פיצה או פלאפל? המבורגר או פיצה?! פיתה או לחם?! בגט או פיתה?! לחמנייה או לחם?! קורנפלקס: קורנפלקס עם חלב או בלי?! **אהבה.. יש חבר/ה? התנשקת עם בנות?! התנשקת עם בנים?! בכית בגלל בן?! בכית בגלל בת?! שברו לך את הלב?! שברת את הלב?! יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר <שכרגע> נדבקת בו: דיסק אחרון שקנית: **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? מעדיף לישון או לקום? הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מה היית לוקח/ת לאי בודד? רגיש/ה לדיגדוגים? היום הגרוע בחיים שלך: היום הכי טוב בחיים שלך: ממה את/ה הכי פוחד/ת?! פוחד/ת מהחושך? עברת על החוק? רוצה לגור במקום אחר? התחרטת על דברים שעשית? מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בנאדם של יום או לילה? מעדיף/ה חוף או הרים?! טלוויזיה או מחשב?! התמכרות <עד 5 דברים>: סטייה: מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שם הכי יפה לבן: שם הכי יפה לבת: צבע: סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: דמות מוערצת: השאיפה הכי גדולה: אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

amy lee 4 life

New member
טוב אני עונה לעצמי

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: שרה גיל: 16 גובה: מטר 67 מידת נעליים: 36 מאיפה אתה בארץ?!י-ם פירסינג: באף קעקועים: אין תאריך לידה: 27.12.89 מזל: גדי עדה: אשכנזיה גאה!! מספר מזל: אין צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: אין תכונה טובה: אמביציה תכונה לא טובה: חוסר סבלנות למתנגדים רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: שחקנית צבע עיניים: ירוק **בעד/נגד.. סמים: אממ עוד לא החלטתי סיגריות: בעד אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אין לי דעה מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץץ עדיף שיהיה נוח או יפה? גם נוח וגם יפה
לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: לזניההה מסטיק: מה מסטיק?!!?!? כן זה פסדר מתוק או מלוח?! שניהם שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? שניהם המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! אממ לא יודעת בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: אממ טעים קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא התנשקת עם בנים?! כןןןןן בכית בגלל בן?! אולי פעם פעמיים בכית בגלל בת?! חחחח שברו לך את הלב?! כן
שברת את הלב?! כן יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אין שיר ספציפי אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? ש......אני אוהבת אותו זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: for what is worth שיר אהוב: join me in death - HIM זמר אהוב: אין זמרת אהובה: איימי לי שיר <שכרגע> נדבקת בו: באה אליכם דיסק אחרון שקנית: לא זכור **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא ממש מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פיפי הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: פיפי מה היית לוקח/ת לאי בודד? מישו מאוד מאוד ספציפי רגיש/ה לדיגדוגים? כןןןןןן היום הגרוע בחיים שלך: יש דיי הרבה היום הכי טוב בחיים שלך: לא זוכרת ממה את/ה הכי פוחד/ת?! שיחטפו אותי פוחד/ת מהחושך? קצת עברת על החוק? יאפ רוצה לגור במקום אחר? כןן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: "נו יאללה.." בנאדם של יום או לילה? לילה!! מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: מחשב,סיגריות,לשמוע מוזיקה,מסטיקים,חיבוקים סטייה: אממ אוהו!! יש הרבה מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? לא תמיד 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אמא אלה ומור 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אוכל סיגריות מחשב שם הכי יפה לבן: עידו שם הכי יפה לבת: עדי צבע: חום צהוב ירוק וכחול כהה סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יום האצמעות האחרון דמות מוערצת: יש הרבה השאיפה הכי גדולה: להתפרסם עם כישורי המשחק אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: ואווו!! אין לי כח לרשום! (סלחו ליייי) מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אין לי מוטו! תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

Beautiful Scar

New member
שרלה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: בתאל לוי
גובה: 1.66 וחצי
מידת נעליים: 40
מאיפה אתה בארץ?! עפולה פירסינג: אין- אני רוצה אבל
קעקועים: עדין לא.. תאריך לידה: 6.9.1992 מזל: בתולה עדה: עירקית מרוקאית ורומניה
מספר מזל: אין לי צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קארין
תכונה טובה: וואלה אולי את תגידי את זה עליי
תכונה לא טובה: אני אוהבת לקלל
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לאדעת משו שקשור למתמטיקה
צבע עיניים: חומות יפות כאלה
**בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: בעד
**בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס דאאא טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח ויפה
לבנות-עם חזייה או בלי?! בלי!!
לא ממש נוח תודה שהזכרת יל אני רוצה להוריד
**אוכל.. בשר או חלב?! בשר [מצטערת אנלא אוהבת גבינות
] שוקו או נס?! שוקו! קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! ביסלי
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: ממ בטטות
מסטיק: איככככככככככככ מתוק או מלוח?! לא אכפת לי שוקולד-חום או לבן?! גם וגם
יאמייייייייי פיצה או פלאפל? פיצה איכ פלאפל
המבורגר או פיצה?! פיצה
פיתה או לחם?! לא זה ולא זה
בגט או פיתה?! לא זה ולא זה
לחמנייה או לחם?! לחמניה
קורנפלקס: האמ רגיל וכריות
קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם קצת חלב **אהבה.. יש חבר/ה? היה;[ התנשקת עם בנות?! לא איכככככככככככככככ התנשקת עם בנים?! דאאא
בכית בגלל בן?! המוןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןן
בכית בגלל בת?! חח כן אמא שלי נחשבת?
? שברו לך את הלב?! כן
לצערי שברת את הלב?! של אצמי?
כמעט שברתי תלב של רם שלי היום;[ יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?!
אכן
נו מה אף אחד מהם לא ידע והשני נפרדתי ממנו באותו יום;[ שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: lifehouse- only one אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? אוי נו הרבה פעמים! זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? כן אפשר להגיד
**מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: לב מפלסטיק- שייגעצ שיר אהוב: קשה כי אני חורשת על פול שירים ואני אוהבת את כולם
זמר אהוב: אע אע קנייה וואסט!! ואמינם
זמרת אהובה: אין
שיר <שכרגע> נדבקת בו: היהודים- מחפש תשובה דיסק אחרון שקנית: ליב אין טקסס
**כול מיני.. מאמין/ה בגורל? אכן
מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: במיטה הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: האמ אישי קצת
מה היית לוקח/ת לאי בודד? את האלו מהישרדות
רגיש/ה לדיגדוגים? ח כ לא אוהבת היום הגרוע בחיים שלך: האמ השבוע היום הכי טוב בחיים שלך: האמ שהיכרתי את רם ממה את/ה הכי פוחד/ת?! אמ מכלום ת'אמת
פוחד/ת מהחושך? לא פעם פחדתי עברת על החוק? ח כן
רוצה לגור במקום אחר? מאוד!! התחרטת על דברים שעשית? אכן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אכן^^' בנאדם של יום או לילה? לילה
מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב!!!!!!! התמכרות <עד 5 דברים>: לאדעת סטייה: מזה אומר?
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: רם, ליאור, אבי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: דיסקים, מחשב, ואוכל?
שם הכי יפה לבן: ליאוררררררררר
שם הכי יפה לבת: ליאור? חח צבע: כתוםםםםםםםםםםםםםם סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: פירוש?.. דמות מוערצת: אבא שלי
השאיפה הכי גדולה: למות אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אז אנלא חכמה חחח מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אעעעעעעעע תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) סבבה

Lp Fairy

New member
יאמי..[=

ועדיין לא נמאס לי משאלונים..[= עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: רעות צריקר..[= גיל: 17 עוד 25 יום..[= גובה: 1.73 בערך... מידת נעליים: 39 מאיפה אתה בארץ?! קרית חיים יההההה פירסינג: בטבור..=\ קעקועים: בינתיים אין... תאריך לידה: 20.10.88 מזל: מאזניים עדה: אז ככה זה רבע הודית רבע פרסית רבע טוניסאית שמינית סורית ושמינית מרוקאית! מספר מזל: 676 צבע שיער: חום שחור בשמש טיפטיפ אדום וקצוות בלונדיניים..[= אחים/אחיות: 2 מפלצות! תכונה טובה: תמיד עוזרת... תכונה לא טובה: קנאית משו רצחני..=\ רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אדריכלית צבע עיניים: חום דבש..חחח **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד..[= נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: הממממ וואי קשה..=\ מערכת יחסים וירטואלית: נגד! **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית.. טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס!!! גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה... סנדל או מגף?! סנדל! כפכף או סנדל?! כפכף...[= נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט!!!!! ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! המממ כרגע בא לי גולף אז חורף! עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח! לבנות-עם חזייה או בלי?! עםםםםםםםםםם **אוכל.. בשר או חלב?! חלב..[= שוקו או נס?! וואי קשה..=\ קולה או מים?! מים! במבה או ביסלי?! במבה!!!! מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פיצה..? המממ לזניה..[= מסטיק: אורביט התכלת.. מתוק או מלוח?! מלוח..[= שוקולד-חום או לבן?! לבן!!!! פיצה או פלאפל? פיצה... המבורגר או פיצה?! פיצה!! פיתה או לחם?! לחם.. בגט או פיתה?! בגט..[= לחמנייה או לחם?! לחמנייה..[= קורנפלקס: כריות.. קורנפלקס עם חלב או בלי?! כריות בלי אבל קורנפלקס רגיל עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא..]= התנשקת עם בנות?! לא... התנשקת עם בנים?! כעע..[= בכית בגלל בן?! יותר מידי.. בכית בגלל בת?! כנל... שברו לך את הלב?! יותר מידי.. שברת את הלב?! פעמיים..=\ יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! כן..=\ שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אף אחת של מירי מסיקה... אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כעע זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? אפעם.. **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: המממ תראו אותי של מופע הארנבות של ד"ר קספר.. שיר אהוב: יש מיליון ואחת..קשה לבחור אחד.. זמר אהוב: זמר..? הממממ קורט קוביין..? זמרת אהובה: מירי מסיקה שליטע שיר <שכרגע> נדבקת בו: סיגפו של בית הבובות דיסק אחרון שקנית: המממממ נראה לי ראמשטיין אבל יום שני אני קונה בית הבובות..[= **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? כן... מעדיף לישון או לקום? לישון! הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מדליקה את המערכת...[= הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: עושה טיימר לטי וי מה היית לוקח/ת לאי בודד? את הדיסקמן שלי רגיש/ה לדיגדוגים? בבטן.... היום הגרוע בחיים שלך: היום שבו אני אהייה בודדה היום הכי טוב בחיים שלך: היום שבו תם תחזור... ממה את/ה הכי פוחד/ת?! בדידות.. פוחד/ת מהחושך? חחחחח פיר אוף דה דארק!!! המממ לא ממש עברת על החוק? לא שידוע לי..[= רוצה לגור במקום אחר? בינתיים לא... התחרטת על דברים שעשית? רק על דבר אחד אני מתחרטת! מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: שמנה! בנאדם של יום או לילה? לילה... מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף..[= טלוויזיה או מחשב?! וואי קשה.=\ מחשב.. התמכרות <עד 5 דברים>: בלונדינים, אוכל, דיסקים, צמידים שחורים ולינקין פארק... סטייה: סטייה לבלונדיניים!!!!! מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כעעע 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: חן רועי ונאדיה... 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מוזיקה (יענו דיסקמן) מיטה וחברים שלי שם הכי יפה לבן: רותם...או אופק... שם הכי יפה לבת: לורן!!! צבע: שחור אדום סגול כחול סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: בדיוק לפני שבוע..והפעם לדבר איתו!!!! דמות מוערצת: דוד של אמא שנהרג במלחמת ששת הימים... השאיפה הכי גדולה: להגשים את כול החלומות... אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: מי אמר שאני חכמה?!? מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תן חיוך..הכול לטובה! תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: גלי גיל: 15 גובה: 1.75 מידת נעליים: 42 (ג'מוסה גאה) מאיפה אתה בארץ?! אזור ירושלים פירסינג: אין קעקועים: גם תאריך לידה: 26.5.1990 מזל: תאומים עדה: שלושתרבע אשכנזיה ורבע עיראקית מספר מזל: 3 צבע שיער: חום כהה מאוד אחים/אחיות: 2 קטנים תכונה טובה: שונאת שאלות כאלה תכונה לא טובה: וגם כאלה רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: איןלי מושג
צבע עיניים: ירוק כחול לא מובן **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: לא כל כך איכפת לי נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: שיעשו מה שבא להם מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת... מערכת יחסים וירטואלית: כנ"ל **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנסיים רולזזז טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! שניהם טעימים
שוקו או נס?! נס קולה או מים?! קולה במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: צ'יפס מסטיק: אורביט כחול מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?!לבן פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! המבורגר פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: קראנץ' קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! לא בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אני לא מאוהבת באפחד אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: Heretic Song של סליפנוט שיר אהוב: I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' זמר אהוב: אמינם
זמרת אהובה: מישל בראנץ' שיר <שכרגע> נדבקת בו: Fuck The System של סיסטם אוף א דאון דיסק אחרון שקנית: Sweet Cheers For The Sweet Revenge של מיי כמיכל רומנס **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: סופרת עוד כמה ימים סופשבוע הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה ת'אור מה היית לוקח/ת לאי בודד? את כל החברים
רגיש/ה לדיגדוגים? כן ושונאת את זה היום הגרוע בחיים שלך: יום השיש ה-13 שהיה בחופש הגדול
היום הכי טוב בחיים שלך: היום הרבה
ממה את/ה הכי פוחד/ת?! חייזרים פוחד/ת מהחושך? כן עברת על החוק? כן רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: זונה, ליפז בנאדם של יום או לילה? ביחד
מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>:
מחשב
מוזיקה סטייה: אה?! מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כן. ובלי שום קשר זה שיר זוועתי 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: דודי ג'הרן ומעיין 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מחשב, מוזיקה, חברים שם הכי יפה לבן: גיא שם הכי יפה לבת: מיכל צבע: סגול ושחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יורודיסני
דמות מוערצת: דמות מצויירת?! אמממ מומין
השאיפה הכי גדולה: לנגן טוב ושתהיה לי להקה אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אין לי כל כך אידאולוגיה.... אמממ אני דיי עומדת על קניית דיסקים מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: No Music=No Life תמונה
חושקת

תשובות

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: הדר גיל: 15 גובה: 157 אני חושבת... מידת נעליים: 35-36 מאיפה אתה בארץ?! חיפה- טירת כרמל פירסינג: אין קעקועים: אין... אבל יהיה... תאריך לידה: 22/3/90 מזל: טלה עדה: רבע הונגרית רבע תורכית וחצי עיראקית מספר מזל: 7 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש... אחות גדולה תכונה טובה: אממממ לא יודעת תכונה לא טובה: בעע.... עצלנית רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: או מעצבנת אופנה או אמנית (ויהיה לי גלריות... זה היה מאגניבב!) צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד וקצת בעד... (אני מתכוונת באירועים כמו חתונות אז סבבה אלכוהול...) נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: לאלאלאאאא..... נגדדדדד יחסים בין הומואים/לסביות: בעד מערכת יחסים ממרחקים: בעד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! חצאית טייצ' או ג'ינס?! טייצ' גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! לא אוהבת את שתיהם ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! אממממ בגדיי סתיו עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! חלב כי בשר זה רצח שוקו או נס?! צ'אי קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?! אמממ במבה... מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אוכל סיני מסטיק: שיהיה מסטיק חריף... מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום פיצה או פלאפל? פיצה המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! לחם בגט או פיתה?! פיתה לחמנייה או לחם?! לחם קורנפלקס: אמממממ כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? אין לי התנשקת עם בנות?! אממממ לא התנשקת עם בנים?! אממממ לא בכית בגלל בן?! יאפ בכית בגלל בת?! לא שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! ... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: חחחח יש הרבה אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? לא יצא לי לומר זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא יצא לי לזרוק **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: chop suey אני שומעת עכשיו שיר אהוב: יש הרבה זמר אהוב: יש הרבה זמרת אהובה: יש הרבה שיר <שכרגע> נדבקת בו: אממממ... שיר אחד של קורן דיסק אחרון שקנית: טריסטניה וסיסטם אוף א דאון **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? יאפ מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: הולכת לשירותים הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מציירת/קוראת/שומעת מוזיקה מה היית לוקח/ת לאי בודד? סירה כדי לחזור רגיש/ה לדיגדוגים? אמממ כן היום הגרוע בחיים שלך: היה וטוב שככה ^^ היום הכי טוב בחיים שלך: היו הרבה ימים טובים ממה את/ה הכי פוחד/ת?! שמישו שאני אוהבת ימות פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? כן... חחחח זה היה מצחיק רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אממממ לא חשבתי על זה ממש על איזה מילה אני אומרת הכי הרבה... בנאדם של יום או לילה? ערב מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים טלוויזיה או מחשב?! אמממממ.... מחשבב התמכרות <עד 5 דברים>: אנימות, מנגות,ציור,יפנית,יפן סטייה: אממממ לצייר מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כןן 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אחותי ושני חברות שלי 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: ציור,מנגות,אנימות שם הכי יפה לבן: יש הרבה שם הכי יפה לבת: יש הרבה צבע: שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לשבת לידו דמות מוערצת: יש הרבה השאיפה הכי גדולה: לדעת לצייר פרפקט אנימה... אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: לחיות את הרגע,מה שהיה היה, מה שיהיה יהיה וכשיהיה נסתדר עם זה, אל תמות בחיים תחייה בחיים כי במילא התחלת ת'חיים כדי לסיים אותם... תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

R E G I 123

New member
:)

עליי, על עצמי ועל אנוכי.. שם: רגינה גיל: 14 וחצי גובה: 1.61 מידת נעליים:38 מאיפה אתה בארץ?! ת"א פירסינג: אין.. קעקועים: אין תאריך לידה: 1.06 מזל: תאומים עדה: אשכנזיההה
מספר מזל: אממ..זה 7 אבל כול מי ששאלתי זה גם 7..=/ צבע שיער: חום כזה.. אחים/אחיות: אין תכונה טובה: מצחיקה :) תכונה לא טובה: אמממ..רגישה.. רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לא החלטתי..מה שכן שזה לא יהיה קשור בגיאומטרייייייייייה בעעעע צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: חח אממ..נגד.. סיגריות: תלוי אצל מי..[חח מישה..] אלכוהול: אממ..עוד לא יודעת.. נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד יחסים בין הומואים/לסביות: אין דעה מערכת יחסים ממרחקים: נגד מערכת יחסים וירטואלית: נגד **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול?גופיה סנדל או מגף?! סנדל כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! בחוררררררררררף עדיף שיהיה נוח או יפה? אממ גם וגם לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מיייייים במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: פסטהה מסטיק: אממ זום אדום..חח או הסגול הזה שמוכרים אצלינו חחח כולם אומרים זה מקולקל..טובנו זה טעים מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! לבן [רצוי עם עוגיות :) ] פיצה או פלאפל? פיצצצה המבורגר או פיצה?! פיצהה פיתה או לחם?! אממ...פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: אמממממ..כריות קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! חח כה התנשקת עם בנים?! כה בכית בגלל בן?! כה
בכית בגלל בת?! לא.. שברו לך את הלב?! כן
שברת את הלב?! אממ כה :\ יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אמממ....חח X-FILES אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן.. זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? אממ...כן **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: oasis-dont look back in anger שיר אהוב: בזמן האחרון...inme- faster the chase זמר אהוב: אממ....................צ'סטר? זמרת אהובה: ... שיר <שכרגע> נדבקת בו: goo goo dolls-iris דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת... **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? בערך מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: פיפי הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מערכת מה היית לוקח/ת לאי בודד? אמממ..מישו אחד.. רגיש/ה לדיגדוגים? מאודדדד היום הגרוע בחיים שלך: שישי שעבר..:\ היום הכי טוב בחיים שלך: אמממ.....היה כמה טובים.. ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להיות בודדה..=[ פוחד/ת מהחושך? חחח אם אני לבד אז כן.. עברת על החוק? כה חחח רוצה לגור במקום אחר? מאודדד התחרטת על דברים שעשית? כן מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: אוי אוי אוי חחחח בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: אטוטו,אוי אוי אוי, מחשב,לצחוק,מים סטייה: חחח יש ה-מ-ו-ן מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? אממ..אולי כה 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: מישל נועה ולרמן 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: אממ..מחשב,מים,ג'נייייייייה חחחחח שם הכי יפה לבן: צ'סטר, פול,שון,ג'ייסון
[חח אירה&מישההההה] שם הכי יפה לבת: אממ..רוני.. צבע: כחול,שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: טיול שנתי של שנה שעברה... דמות מוערצת: צ'סטר השאיפה הכי גדולה: להיות מאושרת אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: אממ.............. מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: תחיה את הרגע [?] זהו..:)

Beautiful Scar

New member
אעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוווווו פטריק גרררררררררר *סוגדת*

R E G I 123

New member
צקצקצקצק

לא לא לא זה ישאר מיסיס נורת'.. חח רק שתדעו "מיסטר נורת'" זה הכלב הזה שמופיע בפאנקד' של מייק שינודה חחח יש לנו היסטוריה ארוכה עם הכלב הזה...

N o N 123

New member
../images/Emo80.gif

עליי, על עצמי ועל אנוכי..
שם: נועה
גובה: 1.58
מידת נעליים: 37 ((כן אני יודעת שאני נשמעת קטנה אז מה?))
מאיפה אתה בארץ?! תל אביב
פירסינג: אין...
קעקועים: אין..
תאריך לידה:25.09.91
מזל: מאזניים
עדה: אשכנזיה
מספר מזל: 2
צבע שיער: חום בהיר
אחים/אחיות: אח קטן ((אחלה אח אה רג'י?))
תכונה טובה: חרמנית..
תכונה לא טובה: ביצ'ית..
רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: לאדעת..
צבע עיניים: חום בהיר..[[שבשמש נראה ירוק(?) =\] **בעד/נגד..
סמים: נ ג ד
סיגריות: נגדדד
אלכוהול: בגיל המתאים...
נהיגה אחרי שתיית אלכוהול:נגד
יחסים בין הומואים/לסביות:בעד
מערכת יחסים ממרחקים: נגד
מערכת יחסים וירטואלית: נגגגד **בגדים..
חצאית או מכנס?! מכנס
טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס
גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה
סנדל או מגף?! מגף
כפכף או סנדל?! כפכף
נעל ספורט או מגף?! נעלי ספורט
ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! קיץ
עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה
לבנות-עם חזייה או בלי?! עם **אוכל..
בשר או חלב?! שונאת חלב..אבל מעדיפה הרבה יותר דברים מאשר בשר..
שוקו או נס?! ש ו ק ו!
קולה או מים?! מים!! ((שונאת מוגז.....))
במבה או ביסלי?! במבה
מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף:צ'יפס..
מסטיק:זום
מתוק או מלוח?! בד"כ מתוק..
שוקולד-חום או לבן?! חוםםם
פיצה או פלאפל? פיצה!
המבורגר או פיצה?! פיצהה
פיתה או לחם?! פיתה
בגט או פיתה?! בגט
לחמנייה או לחם?! לחם
קורנפלקס:קראנצ'!
קורנפלקס עם חלב או בלי?! בלי **אהבה..
יש חבר/ה? כן
התנשקת עם בנות?! כן
התנשקת עם בנים?! כ ן
בכית בגלל בן?! כן
בכית בגלל בת?! לא
שברו לך את הלב?! כן
שברת את הלב?! כן
יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! כן
שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: אממ יש הרבה..
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? ברור!! לדניק שלי(שלנו)!!
זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא.. **מוזיקה..
שיר אחרון ששמעת: bother - stone sour
שיר אהוב: יש הרבההה!
זמר אהוב: אמינם
זמרת אהובה: אין
שיר <שכרגע> נדבקת בו: duality - slipknot
דיסק אחרון שקנית: slipknot אתמול **כול מיני..
מאמין/ה בגורל? כן
מעדיף לישון או לקום? לישון
הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר:ביד....חח סתם סתם..שותה שוקו
הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: שותה שוקו
מה היית לוקח/ת לאי בודד? את החברים שלי
רגיש/ה לדיגדוגים? כן
היום הגרוע בחיים שלך: יהיה יום חמישי...מבחן בגיאומטריה...
היום הכי טוב בחיים שלך: חח אממ מקווה שיהיה יום שישי..
ממה את/ה הכי פוחד/ת?! חרקים
פוחד/ת מהחושך? לא
עברת על החוק? אממ לא
רוצה לגור במקום אחר? ניו יורק בבקשה!
התחרטת על דברים שעשית? פייי...הרבה
מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: קיצר/כזה
בנאדם של יום או לילה? מעדיפה לילה..
מעדיף/ה חוף או הרים?! חוףףף
טלוויזיה או מחשב?! מחשב
התמכרות <עד 5 דברים>: שוקו,בובספוג,מוזיקה,חירמונים והחברים הרוסים והחרמנים שלי
סטייה: חח מה??
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? מייייבי..
3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: רג'י,דניק,מיץ
דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם? אייפוד,טלפון,מחשב
שם הכי יפה לבן: קווין,עידו,רועי,
יפה לבת: חחחחחחחחחח אירה/ג'ניה
צבע: כחול/שחור
סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: יום ראשון האחרון אולי...
דמות מוערצת: צ'סטר,פטריק
השאיפה הכי גדולה: שהחיים שלי יהיו מושלמיםםם
אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: ....
מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: הראה לי את חברייך והראה לי מי אתה
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) תכירו את הפנים החדשות אשר יופיעו על מוצריי פנינה רוזנבלום הבאים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SAMAR

New member
פרי לי לי פרי לי לו../images/Emo9.gif

שם: כתלה סמר גיל: 16 וחצי [עוד 3 חודשים בת 17!!!!] גובה: 157 [מי שמצייץ ירגיש את נחת זרועי
] מידת נעליים: 38 מאיפה אתה בארץ?! סביבות ירושלים... פירסינג: נזם, 8 לובים קעקועים: אין תאריך לידה: 10/12/1988 מזל: קשת
עדה: ספרדית...ואינדיאנית! האהא! מספר מזל: 3 צבע שיער: שחור שחור אחים/אחיות: ערס 1... תכונה טובה: מצחיקה [לפחות את עצמי
] תכונה לא טובה: יש מצבים שאני סנובית בטירוף...קרה רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: מעצב פנים, או בגדים
צבע עיניים: חום **בעד/נגד.. סמים: נגד! סיגריות: נמנעת... אלכוהול: בעד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: נגד!!! יחסים בין הומואים/לסביות: בכיף מערכת יחסים ממרחקים: אמממ....זה תלוי... מערכת יחסים וירטואלית: לא יודעת...חחחח **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה סנדל או מגף?! מגף..אבל רק פלטפורמות
כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! ספורט... ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף!!!! עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! עם עם עם!!! **אוכל.. בשר או חלב?! חלב
שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים! במבה או ביסלי?! במבה מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: אממממ...צ'פס
מסטיק: כול מסטיק טוף
מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! חום! פיצה או פלאפל? לא זה ולא זה... המבורגר או פיצה?! פיכ. פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט
לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: קינמונים
קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם!! **אהבה.. יש חבר/ה? אממממ....אולי... התנשקת עם בנות?! כע... התנשקת עם בנים?! יאפ
בכית בגלל בן?! אממממ...אפשר לומר... בכית בגלל בת?! כע... שברו לך את הלב?! לא שברת את הלב?! לא....לא נראה לי... יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא... שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: חחחחח
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כע..לחתולה שלי...חחח זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: bad day-Daniel Powter שיר אהוב: קשה מדי... זמר אהוב: לא יודעת... זמרת אהובה: כנ"ל שיר <שכרגע> נדבקת בו: your song של אלטון
דיסק אחרון שקנית: יום עדין-בוטן מתוק בקרקס **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: מסתכלת על השעון... הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מסדרת תכרית
מה היית לוקח/ת לאי בודד? הכול! חחח
רגיש/ה לדיגדוגים? כע... היום הגרוע בחיים שלך: אמממממ....היו הרבה כאלה... היום הכי טוב בחיים שלך: לפני כמה ימים...אני מקווה שיום שלישי יבוא היום הכי טוף שלי
ממה את/ה הכי פוחד/ת?! להיות לבד...ליצנים... פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? מספר פעמים... רוצה לגור במקום אחר? כן!!!! התחרטת על דברים שעשית? ברור... מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה: בסדר...חחחחחח
בנאדם של יום או לילה? לילה מעדיף/ה חוף או הרים?! הרים!
טלוויזיה או מחשב?! מחשב התמכרות <עד 5 דברים>: פופקורן, תפוזים, חיבוקים, מוזיקה, ליאור סטייה: אמממ...יש לי משו עם כריות...חחחח קשה להסביר...
מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? כע, למה לא? 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: טולה, בנצור, ליאור, חתולי [לא יכולה רק 3!!!...חחחח] 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: שינה, מים ומוזיקה
שם הכי יפה לבן: לא יודעת... שם הכי יפה לבת: ליז
צבע: אדום שחור סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: הערב שלי עם ליאור לבד... דמות מוערצת: ג'ק
השאיפה הכי גדולה: להמשיך לחיות בשימחה ובאושר עם האנשים שאני אוהבת
אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: למרות כול בחרא שיש לנו בחיים, צריך לחיות, כי יש דברים לחיות למענם!!! מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: אין חיים בלי מוזיקה! פשוט אין!!!
תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה)

tApEt57

New member
שאלון ! כמה זמן לא עשיתי אחד כזה...

שם: חסוי גובה: חסוי מידת נעליים: לא חסוי :) 41 מאיפה אתה בארץ?! חסוי פירסינג: לא כרגע קעקועים: חס וגראס תאריך לידה: חסוי מזל: שור עדה: מאיפה לי ( איפה העבודת שורשים שלי??) מספר מזל: 28 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 קטנה תכונה טובה: לא יודע תכונה לא טובה: לא יודע רוצה ליהיות שתיהיה גדול/ה: אדריכל / מעצב פנים צבע עיניים: כחול **בעד/נגד.. סמים: נ-ג-ד סיגריות: נ-ג-ד אלכוהול: מדי פעם ולא משוה חזק נהיגה אחרי שתיית אלכוהול: בשום פנים ואופן לא יחסים בין הומואים/לסביות: שיהיה להם בכיף מערכת יחסים ממרחקים: דפוק מערכת יחסים וירטואלית: עוד יותר דפוק **בגדים.. חצאית או מכנס?! מכנס טייצ' או ג'ינס?! ג'ינס גופיה או חולצה עם שרוול? חולצה עם שרוול סנדל או מגף?! מגף כפכף או סנדל?! כפכף נעל ספורט או מגף?! נעל ספורט ביגדיי קיץ או ביגדיי חורף?! חורף עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח לבנות-עם חזייה או בלי?! **אוכל.. בשר או חלב?! חלב שוקו או נס?! שוקו קולה או מים?! מים במבה או ביסלי?: ביסלי מאכל <שהוא לא חטיף> מועדף: תפוח מסטיק: good stuff מתוק או מלוח?! מתוק שוקולד-חום או לבן?! לבן פיצה או פלאפל? בחירה קשה אבל פלאפל המבורגר או פיצה?! פיצה פיתה או לחם?! פיתה בגט או פיתה?! בגט לחמנייה או לחם?! לחמנייה קורנפלקס: עם חלב וכפית בצד קורנפלקס עם חלב או בלי?! עם! **אהבה.. יש חבר/ה? לא התנשקת עם בנות?! כן התנשקת עם בנים?! לא בכית בגלל בן?! לא בכית בגלל בת?! קצת שברו לך את הלב?! כן שברת את הלב?! לא נראלי יצאת עם יותר מבן-זוג אחד בו זמנית?! לא שיר שמזכיר לך את אהוב/ת ליבך: pushing me away אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"והתכוונת? כן זרקת מיש'ו/מיש'י והתחרטת? לא **מוזיקה.. שיר אחרון ששמעת: crawling שיר אהוב: pushing me away זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שיר <שכרגע> נדבקת בו: wake me up when september ends דיסק אחרון שקנית: live in texas **כול מיני.. מאמין/ה בגורל? לא מעדיף לישון או לקום? לישון הדבר הראשון שאת/ה עושה בבוקר: קושר שרוכים ונועל תדלת הדבר האחרון שאת/ה עושה ליפני שאת/ה הולך/ת לישון: מכבה תאור מה היית לוקח/ת לאי בודד? נו שכותבי השאלונים ימצאו משהו מקורי רגיש/ה לדיגדוגים? תלוי איפה היום הגרוע בחיים שלך: לא רוצה לחשוב עליו היום הכי טוב בחיים שלך: יש כמה ממה את/ה הכי פוחד/ת?! לא יודע פוחד/ת מהחושך? לא עברת על החוק? לא רוצה לגור במקום אחר? כן התחרטת על דברים שעשית? אולי מילה שאת/ה אומר/ת הכי הרבה:לא יודע בנאדם של יום או לילה? גם וגם מעדיף/ה חוף או הרים?! חוף טלוויזיה או מחשב?! מחשב ( ככה זה כשאין כבלים) התמכרות <עד 5 דברים>: אין סטייה: אין מאמין/ה בזה ש-"..לפעמים חלומות מגשמים.."? יכול להיות 3 אנשים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: לא יודע 3 דברים שאת/ה לא יכול/ה בלעדייהם: לא יודע שם הכי יפה לבן: אין לי העדפות רק לא משהו דוסי כזה שם הכי יפה לבת: לא יודע צבע: צהוב סיטואציה בעבר שאת/ה רוצה לחזור אלייה: לא יודע דמות מוערצת: אין השאיפה הכי גדולה: לא יודע יש כמה אידיאולוגיה <השקפת עולם, רק החכמים שבינינו יבינו>: זה ארוך ומסובך מוטו <וזה שונה מאידיאולוגיה!>: להיות אמיתי וכנה ( כמה שזה קלישאי זה נכון) תמונה שאת/ה הכי אוהב/ת.. ======> (לא חובה) תפוז אפעם לא תומכים בי ונותנים לי להעלות תמונות אז למה לי לנסות הפעם

למעלה