סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo74.gifסיכום שבועי../images/Emo75.gif

מתנצלת על האיחור-לחץ נוראי בעבודה ולא הספקתי לנשום- אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

funky n

New member
~אין אייקון של גשם~ ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ נסעתי לכנרת זה נחשב? למרות שגם כתבתי את זה בסכמש שעבר
הלכתי לישון מאוחר ולא קמתי לטיפול
אחותי חזרה מירח גבש וקנתה לי חולצות מH&M
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מנסה להיות חיובית
'צטערת אמן / להקת / שיר השבוע: how deep is your love-take that? זה לא באמת שיר השבוע,אבל כרגע שמעתי אז נכתוב כבר
מאכל השבוע: וואי טחנתי הרבה, גלידה בן &גריס בטעם צאנקי מאנקי...(שזה בננות,אגוזים ושוקולד) יאמיי אבל משמין בטירוף
התחדשות השבוע: המתנות מאחותי... תמונת השבוע: דמיינו את הכנרת
ציטוט / מילת השבוע: "תיזהר ממנה היא כמו דבורה כשהיא עוקצת.."
יוסי בובליל הזה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש ,הצקות של הפסיכו המעצבנת...חופש ודודים מציקים..ואולי גם טיול או משהו.. נראה..

פישפושית

אני כ"כ שמח שאת חושבת חיובי!!
כול הכבוד שאת הולכת לפסיכולוג אני גאה בך!!!
בהצלחה!

funky n

New member
אממ

אני לא כזאת חיובית...פשוט לדבר על דברים רעים זה קצת כואב. ואני כבר הולכת לפסיכו הרבה זמן,זה לא חדש. אבל תודה

MoRoSH11

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: הגשם שהגיע סוף סוף ושמתחיל להיות יותר קר משהו רע שקרה לך השבוע: כלום אמן / להקת / שיר השבוע: ערב חג של מירי ואריק
סרט / ספר השבוע-דיוקו הונגרי של אורלי קראוס מאכל השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: חולצות חדשות תמונת השבוע: מה שיצא ציטוט / מילת השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה

../images/Emo74.gifהשבוע שלי../images/Emo75.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: -ציונים סבירים בבית ספר
-7 ברכות של בוגרת בתנועה
משהו רע שקרה לך השבוע: משתדל לחשוב חיובי..
אמן / להקת / שיר השבוע: פול מקארטני בארץ! ידידה שלי הייתה שם. סרט / ספר השבוע: איין מאכל השבוע: ירקות בתנור עם שמן זיית.
התחדשות השבוע: כלווום
תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע:
"היורה היורה"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנת תשס"ט,תפוח בדבש וראש השנה.

funky n

New member
ילד מחונן ../images/Emo9.gif

ופול מקארטני הזה סתם גנב מעצבן

אז אל תלכי..

כמו שאני לא הלכתי. זה פול מקארטני לא אייל גולן אם הוא בא עד כאן האירוע לא יכול להיות המוני.

../images/Emo6.gif

שמעי הבן אדם בן 67, הוא עשה פה רק הופעה אחת מתוך סיבוב הופעות בכל רחבי תבל.. זו תיהיה לפי מה שהבנתי הפעם האחרונה.

BlairStein

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: גשם, ונהיה יותר קר!!! משהו רע שקרה לך השבוע: היה שבוע קשה...והולך להיות רק עוד יותר קשה...:-\ אמן / להקת / שיר השבוע: שיר אהבה אינדיאני של עלמה זהר, פשוט ממכר. סרט / ספר השבוע: אנה קראנינה אני קוראת אותו עכשיו בפעם-המי-יודע-כמה..אבל הפעם, זה בעברית! מאכל השבוע: במבה נוגט. התחדשות השבוע: עשיתי קצת שופינג בתקווה לרומם את המצב רוח...זה דווקא דיי עזר... תמונת השבוע: קרי הכלבה שלי...(בהשראת קרי בראדשו מסקס והעיר...כן אני מושפעת.) ציטוט / מילת השבוע: שנה טובה? חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום....שיעבור רק! ומהר אם אפשר... ערב טוב לכולם....

BlairStein

New member
חחחח קרי...אהובתי...

קוראים לה קרי, בהשפעת קרי בראדשו מסקס והעיר חחחחח...

BlairStein

New member
חחחחחחח

היא הכלבה הכי מחונכת בעולם, אז כשאנשים באים אליי והיא סתם שוכבת בחדר שלי תמיד שואלים אותי ואאיי מאיפה הבובה הזאת? איזה מותקקק והולכים ללטף אותה, ואז אחרי זה באה צרחה "אוי! זה חי!" חחחחחחחח והיא אמיתית...יש לי עוד תמונות בפוזות אחרות כדיי להוכיח!

למעלה