סופ"שארון!

../images/Emo74.gifסופ"שארון!../images/Emo74.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו נייטוויש אוונסנס טים ברטון ערפדים מדונה אופנה אלטרנטיבית מיי כמיקל רומנס אמריקן איידול ורוקסטאר מייק בראנט- Mike Brant טוקיו הוטל (טל, להירגע!
) עשרת הפעילים (9) SheWillBeLoved (10) feel the revenge (12) מגרש השוודים (16) Endogenisis (17) Amir Noy (28) Brombit (39) bachner1 (46) yael627 (79) CoralP (146) אטומיק בייגל דברים מעניינים שקרו פה השבוע
חזרו אייקוני החורף! (נו...
)
מוזמנים לאחל אחד לשני שנהטובה וכאלה
ווית'ין כיבדו אותנו בעדכונים נוספים על הדיסק והסינגל שהולכים לצאת בסוף אוקטובר
שאלון שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מדגישארון שיהיה סופ"שארון נהדר (ואולי גשום!) ושנה טובה!

../images/Emo207.gifהוספתי שני מונחים לשרשור המילון האחרון

מחר-מחרתיים שכזה אפתח שרשור חדש, הגיע הזמן
ואם אני כבר פה
קורל, רצית לחדש את החוליה החלשה. אז נו, לכי על זה. :{ כמובן שכמו תמיד, פינות חדשות ושרשורים חד-פעמיים הם רצויים ויתקבלו בברכה.

CoralP

New member
עדיין לא יצא לי לדבר על זה עם עלע../images/Emo187.gif

אני אציק לה תכף, כשהיא תואיל לענות במסן.. XD

סופשבלול

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ריקוד האלים- המכשפות, המון גידי גוב אלבום/אמן השבוע: גידי גוב דבר טוב שקרה השבוע: גשם בקטנה, חניכות מחונכות :} דבר רע שקרה השבוע: קארמה רעה פרובבלי, תחושות בטן למיניהן.. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: הקיץ יגמר רשמית אתר השבוע: פרצוףספר מאכל השבוע: אבוקדו התחדשות השבוע: ספרים מהספריה ספר השבוע: ברידה
סרט/סדרת השבוע: נהה תגלית מגניבה מהשבוע: דרך יפה לסדר את השיער ציטוט השבוע: אין לי כוח ++ תמונת השבוע: תגובה מהירה

CoralP

New member
XDD../images/Emo187.gif

דרך יפה לסדר את השיער
שתפי אותנו!

שכחתי לקשר למדגישארון../images/Emo2.gif

הנה: http://on.liorshemesh.com/mo/
דבר טוב שקרה השבוע: חופש אתמול. הייתי בעיר עם חברה והיה כיף, וגם קניתי מגפיים (כמו בנאדם אמיתי!) ואכלנו ב-בבט והיה טעימוש. ביום שני היה לי חופש בגלל ביטולים וכי זה גם ככה יום עם מערכת מצחיקה. הלך בסדר במבחן באזרחות, ונקווה שעדיין אחשוב ככה כשאקבל אותו חזרה... (מה שיכול להיות, למען האמת, בעוד חצי שנה שכזה אם לשפוט לפי ניסיון העבר
). השלמתי את רוב הקניות לפולין. היו יומיים ברצף בהם הלכתי לישון ב11 וחצי! (אתמול הרסתי. 3... :X) הייתה פעילותפולין טובה - הסרט "אירופה אירופה" ואחריו עדות של שלמה פרל, שעליו הסרט.
דבר רע שקרה השבוע: אנחנו עוד בהשפעת סבתא, מן הסתם...
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
עוד יום חופש
מבחן ענק ומכוער בתנ"ך, על כלללל החומר של כיתה י' בלי שאפילו נזכיר מילה ממנו בשיעור
אשת עדות בביה"ס
פינית אחרי שלושה שבועות שלא היה
עבודה על הטקסים לפולין
התחדשות השבוע: גופיות חמות וחולצה ארוכה וטייטס חמים וגרביים מעל הברך
(אמרתי קניות פולין או לא אמרתי?) וגםםם מגפיים ו...ג'ל אלכוהול בריח תפוח
וכמובן חתימה ^^
ספר השבוע: קראתי קצתקצת כזב כישוף/אלזה מורנטה, ובשעה חופשית (שעה ראשונה, על הבוקר
) שלשום התחלתי את מוזיקופיליה/אוליבר סאקס
סרט/סדרת השבוע: נפלתי בטלויזיה על סרט בשם פרד קלאוס, היה חמוד. סדרה כרגיל או.סי.
תגלית מגניבה מהשבוע: הרגליים שלי ממש לבנות
לא חשבתי על זה אף פעם, וחברה אמרה לי. הממ ואתמול בלילה גיליתי שזה יעיל לחתוך קטעים שקטים של תחילת/סוף שיר בעזרת המובי מייקר, כדי לחסוך מקום בפלאפון וגם כדי שיהיו יעילים בתור צלצולים
ציטוט השבוע: מיי פייבוריט פארט :}
מחנכת: מה אתה חושב על ראש השנה? ילד: אחלה ערב. מחנכת: למה? ילד אחר: מתקלחים סוף סוף.
מחנכת: כשאתה הולך לצופים יש לך אידאולוגיה - היה נכון... להעביר את הזקנה את הכביש גם אם היא לא רוצה...
מורה ללשון: אמורים לומר "מילוא" (דיברנו על נטייה על דרך גזרות שונותXD) כמו... ילד: קישוא.
מורה למתמוות: כמה זה המספר הזה, 3כפול7בשלישית? ילד: הרבה.
ילד, באמצע החיים: וואי בא לי פלאפל! ~אחרי כמה דקות~ תגידו שלא בא לכם פלאפל או מלוואח! ~ילד~, בוא נפתח עסק בלוקר שלי.
מורה, משגיחה עלינו במבחן: ~מצחקקת לעצמה~ נזכרתי במשהו מצחיק...
חברה: ‫קורט קוביין מת??????????????????????????‬ ‫אופס, ב1994.‬
אני: מוזיקופיליה (הספר שציינתי בספר השבוע) הוא קצת מדעי כזה על מוזיקה והשפעתה על אנשים והמוח זה בעיקר מבחינה מוחית כזאת
וגלגולי לשון הוא בלשני3> אדמה: ‫שיואו* איזה זוהר++‬ ‫זה כאילו מישהו הלך לחנות ותהה מה הספרים שהכי מתאימים לזוהר‬ ‫וקנה‬ ‫אם היה ספר על שארון הוא היה קונה גם אותו‬ ‫או ספר על כמה שאת אדמאוהבת* בי‬ *סגנון דיבור שלנו XD אנחנו לא באמת פקאצוטיפשות
הודגש באמצעות מדגישארון

אה אופס בהתחדשות XD

גם הספרים
מוזיקופיליה/אוליבר סאקס גלגולי לשון/גיא דויטשר (ויואל גבע 004... ;>_>
)

CoralP

New member
מזתומרת../images/Emo187.gif

"וכמובן חתימה"?
וסגנון הדיבור הפרחי נטבע גם בי ]: אנשים לא מבינים למה אני מכפילה הודעה או מוסיפה סיומת 'וש' לכל דברוש ]:

נו החתימה התפוזית המחודשת שלי

כנוש זה נוראי, כולנו נדבקנווווווווווווו :{ אדמה נעשה???????????????????

yael627

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

וגם אני אומרת שיואו... מדיי פעם... זה כיף

yael627

New member
אין לי מה לרשום בכותרת בזמן האחרון ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: TPATP של נייטוויש Tristania - Wasteland's Caress Listen to the rain אלבום/אמן השבוע: Lamb Of God- Sacrament וטריסטניה
דבר טוב שקרה השבוע: לא ירדתי במבחן קורס
וראש השנה כמובן
דבר רע שקרה השבוע: - ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: שיירד גשם *_* ויומולדת
אתר השבוע: DA מאכל השבוע: פרגית של אמא
התחדשות השבוע: אפשר להפוך טישו XDD ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תגלית מגניבה מהשבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: - שתהיה לכולנו שנה שציצית

yael627

New member
הכיתה הפסיכית בפסיכומטרי שלי

פשוט התחילה להפוך תיקים... הוציאה את כל מה שיש בתוכם ופשוט הפכה את הבפנים של התיק לבחוץ שלו (
) והכניסו את הציוד חזרה... היה יום אחד שהם ממש התחרפנו אז הם פשוט לקחו טישו מחבילת ניילון, הוציאו את הטישו, הפכו את הניילון והחזירו... זה היה כל כך מצחיק

וואו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה מה שהם עושים במקום ללמוד לפסיכומטרי

yael627

New member
כן נו ../images/Emo9.gif

אי אפשר להאשים אותנו;; זה היה מתבקש

CoralP

New member
השבוע שלי^^../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: the cross. ובכלל, ראיתי ביום שישי חצי מהמזמור התימני (בלאק סימפוני) עם ידיד שלי ^^ אני צריכה להמשיך. ++ (כן, צפייה ראשונה שלי בוXD)
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nodame Cantabile - Allegro Cantabile Sound
אלבום/אמן השבוע: Gackt - Love Letter (זה אלבום שקט כזה שאני אוהבת לשמוע בלילות כשאני במצברוח רגוע, ומזמן לא שמעתי אותו אז שמתי אותו אתמול בלילה כשהמשכתי לערוך את המחזה לתיאטרון~
)
דבר טוב שקרה השבוע: חופששששש! DDDDDD: והיה סיור ממש חזק ביד ושם.. וצילמתי גם הרבה תמונות טובות. גם ביד ושם וגם ביום שישי בלי קשר. אני אוהבת לצלם
אהה וגם זכיתי מקום ראשון בתחרות הראשונה של ספטמבר באינטר8ינג D< וכמובןןןןןןן, חזרה הפטריההההההההההה
דבר רע שקרה השבוע: אנשים פוזאיסטים, פיספסתי מפגשוטס של פורום קוספליי... ולא זוכרת, היו עוד כמה דברים :{ ~לא רוצה להיזכר~
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: בוחן מכוער במתמטיקה :{ לא רוצה לא רוצה לא רוצה :{ ו....... מתחילות העונות החדשות של גיבורים, האנטומיה של גריייייייי, והכי הכי חשוב- איך פגשתי את אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 333333333> ~קופצת מאושר~ DDDDDDDDD: בנוסף, נחגוג שנה ליציאת המזמור התימני, ויומולדת ליעלי!
אתר השבוע: נמנמ.. קומונות ופורומים בתפוז למיניהם~ ^^
מאכל השבוע: דובשניות כאלה שדודה שלי הכינה. יאמי :}
התחדשות השבוע: אממ.. כלום?
ספר השבוע: לא ספר, מחזה
החייל המאוהב / יעקב שבתאי בעקבות ק. גולדוני. זה המחזה של הפקת הבגרות שלי בתיאטרון השנה
סרט/סדרת השבוע: התחלתי את האנימה Nodame Cantabile ראיתי 10 פרקים. (אמיר, אתה חייב לראות את זה! ממש האנימה המושלמת בשבילך, זה פשוט משלב מוסיקה קלאסית *_____* העלילה היא בקולג' קונסרבטוריום אומשוכזה וזה מקסים *____*) בנוסף ראיתי פרויקט מסלול, סקראבס, על טבעי, פרק ראשון של הג'יי דראמה של נודאמה, חצי פרק ראשון של סול איטר סתם כי התחשק לי בשביל הנוסטלגיה~ (ראיתי כבר את כל הסדרה++) פרק ראשון של פוקימון ביפנית (בפעם המיליון בערך...XD), ו7 פרקים ראשונים של אקיס פאוורס הטליה
(איזה כיף כשיש חופש!
)
תגלית מגניבה מהשבוע: טמגוצ'י זו המצאה יפנית!
ביפן הם בכלל אומרת tamago-chi (טמאגו זה ביצה)
ציטוט השבוע:
סוניה המורה למתמטיקה: "אני צריכה יש פה מינוס"
שלומי, ילד מהכיתה,: "אביגיל, אני צריך להסתפר!" אביגיל (סגנית רכזת השכבה): אתה צריך גם להתגלח ולהתקלח"
בילהה המורה לתנ"ך: "ארור אתה מהאדמה, שלומי ... |פאוזה| תעתיק מהלוח"
סבטלנה המורה לתיאטרון: "מי לא קרא את המחזה? בכנות?" גיא: אני הגעתי לעמוד 30! .. פעמיים!"

אני עוד לא ראיתי בכלל../images/Emo7.gif

~בעוד 62 שנים~ זוהר: אוף, עוד לא ראיתי את המזמור כי לא יצא לי להיפגש עם עלע! ;;;;;;;;;;;;;;;;;; אוי נכוןןןןןןןן HIMYM חוזר!!! ואמג גם דולהאוסוש, צריך לבדוק מה עם זה

yael627

New member
דובשניות זה כזה דבר נסגד ../images/Emo99.gif

ולמה פספסת את המפגש? :{

למעלה