מתי?

• פותח הנושא mac4
  • פורסם בתאריך

mac4

New member
../images/Emo74.gifמתי?

מי יודע מתי יחזרו לשדר בערוץ 3 את ג'אג בפרקים חדשים ולא את השידורים החוזרים האין סופיים? שמעתי שמועה שאולי ( והדגש על אולי ) זה יהיה ב 2005. זה מתחיל להראות כמו להמתין לאולימפידה או למונדיאל עד שנין לראות פה ג'אג. כל יום א' משודרת בערוץ הצרפתי franc 2 העונה ה - 9.

Hieros Gamos

New member
שלחו למישו פה אימייל שאומר שבשליש

הראשון של 2005.... לוידעת יותר מזה... הם לא החזירו לי אימיילים לאחרונה חח *מתוך ה50 ששלחתי להם(פחות או יותר LOL) הם החזירו לי אימייל 1...*

../images/Emo124.gif סתם משהו מצחיק בטירוףףףףף

ואין לי מושג למה... אולי בגלל שזה עושה לי חשק למאפין
בקיצור אני חייבת לעוף... אני אהיה פה עוד שעתיים ונדבר אח"כ בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!

whitiger

New member
שום תג html לא פועל כאן..

זה פועל בתצוגה מקדימה אבל לא פועל על הפורום עצמו..

Hieros Gamos

New member
לא משו חדש או משו סתם מה שכתוב

באתר של CBS על GAW *גרר למה הA זה לא S?! ולמה לא כתוב הארם'ס בהתחלה?! חחח harm's GSW LOL חחח*
נגידדד.... Still reeling from the news of Webb's death, Mac finds herslef the target of an assassin.

harmless

New member
אוף הם לא מתכוונים לשדר פריוויו???

איזה מעצבנים הם! ארגגגגגג

harmless

New member
כן אבל גם לא שידרו כלום בטלויזיה

לפחות אף אחד לא דיבר על זה בכלל. וואי הם כאלה גרועים ביחצנות! הארייט ג'אג אמרה שזה אמור להיות שבוע לפני...אוף איתם

Hieros Gamos

New member
אולי כולם בפאנפסט ואין להם זמן

לראות טלוויזיה...זונות חח יש דגרי אוף גילט! יש דגרי אוף גילט!! יש דגרי אוף גילט!!! יום שישי 7:30 ו-9:00 בהולמארק! אני יודעת שאני אתעורר חחח

harmless

New member
תשבעי חחחחחחח וסוז שילמה על זה

150 שקל! גם אני הולכת להיות ערה !

Hieros Gamos

New member
בחיי חחחח סתם בדקתי את הקאלנדר שלהם

כדי לראות אם הם מחזירים את אי.אר. בקרוב *מה שהם לא עושים דרך אגב* ופתאום אני רואה degree of guilt LOL חחח אושר

harmless

New member
צריך ללכת לקנות עוד קלטת וידאו

הם הולכים לי בקצב מסחרי! אני רוצה לראות את הולידיי אפייר! אוף! שישדרו את זה כבר ראיתי את דיגרי אוף גילט כבר בזכות סוז (ודייויד כזה שווה שם), זה בהחלט שווה- 3 שעות עם דייויד איך אפשר שלא? (ואין לי באמת מושג כמה סוז שילמה פור דה רקורד- סתם זרקתי מספר)

ל ו ג י ת

New member
../images/Emo32.gif שלוווווום אנשים!!!!!!! חזרתי

קודם כל שנה טובה לכולם
דבר שני התגעגעתי

ווואו טלי! היום חשבתי עלייך!!!!!!!!

מהר תעבירי לי את הכתובת שלך בפרטי אם גם את רוצה לקבל את החבילה ולהשתתף בדרוג הסרטונים! מהר אבל! החבילות יוצאות מחר בבוקר! איזה קטע! באמת נזכרתי בך היום בצהריים
!

Dark Storm

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif

מה קורה נשמה! איך הייתה החופשה כפרה ?

גיל אתה עוד פעם מדבר באשדודית?../images/Emo46.gif

אמרתי לך כבר NO MORE!אני שומעת את זה מספיק כל יום בסביבה הזו! לא צריך גם פה!

Dark Storm

New member
זה בדיחה פרטית שלי ושל טלי ../images/Emo3.gif

וסוזי, מה שמעתי בחדשות שהעיתון שלך מפרסם זונות ושרותי ליווי ?? באמת, ציפיתי ליותר ממך... עכשיו אם תעבירי לי את הטלפונים והכתובות של כל אחד מה"מוסדות" האלו, אני... *אהם*... אעביר אותם לתחנת אשדוד (כמו המשטרה הפלשטינאית
)

למעלה