יום ראשון

גאולונת

New member
יום מפגר.

קבעתי לי תור לרופא להיום היה או את היום או בעוד חודש בכלל אז אמרתי כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב. ואז חשבתי שהתאריך זה בכלל על החופש אז שמחתי... עכשיו קלטתי שזה לא. והמורה שלי לא עונה לי.... ואני שוב הפעם מפספסת את המגמה וזה מעצבן. אני מקווה שזה נחשב חיסור מוצדק... כי התור זה בשעה תקועה ואני לא מספיקה לשום שיעור כמעט... ולבוא רק ללשון זה דיבילי לשעה אחת ואז שעה אחרונה ציור-מגמה? זה דבילי... עוד להסתובב כל היום עם התיקיה של הציור?! נו באמת... מצב מעצבן. והמורה לא עונה לי לטלפון....(הוא אוהב שמודיעים לו לפני) אוף אוף אוף.(!!!) יש לי כבר 20,000 חיסורים מוצדקים ואני מקווה שהם גם חושבים ככה. יום דפוק............ גם קמתי בבוקר במקום לישון כדי להתקשר למחנך שלי וגם אני מפספסת פול שעות חשובות גם אי אפשר לבטל ואני גם לא רוצה... התור לתור הבא אני אחכה איזה חודשיים. וגם שיטת מנות הזאת... אוף איתה. אמרתי שזה יום מפגר ועכישו רק 8:25

DevilGirl92

New member
יום קליל ../images/Emo11.gif

בבוקר היו שעתיים של מת' שבהן כרגיל חלמתי בהקיץ ולא הקשבתי
אח"כ היה אמור להיות בוחן בערבית, לא היה לי כוח לעשות אותו וגם לא למדתי אליו אז סתם ישבתי בדשא עם ילדים מהכיתה ועזרתי להם בפרויקט באנגלית
ואח"כ הלכתי לפינה נידחת בחצר נידחת בבי"ס, יצאתי דרך חור מתחת לגדר ונסעתי הביתה

שנה טובה D:

שעתיים ראשונות סל תרבות "בנות החווה"
סתם מוזרות 3 שעות פעילות לראש השנה אכלנו תפוח בדבש וחילקנו ברכות שרשמנו אחד לשני :) שעה אנגלית- הברזתי שעתיים לשון - ישנתי :) אבל לא אכפת לי שלמדנו עד 4 :) היום מסיבה!

How I Disappear

New member
יום ראשוןןן =]

שעתיים ראשונות תנ"ך, עבר סבבה שעה שלישית טקס לראש השנה עם איזה ברסלב אחד שחפר לנו שעה רביעית סתם דיברנו עם המחנכת שעה חמישית היסטוריה, משעמם כרגיל .. שעה שישית ושביעית היה אמור להיות לשון אבל המורה חולה ואז בשעה השמינית ספרות [בוחןןןןןן] אבל הקדימו לנו את ספרות לשעה השישית, עשינו ת'בוחן [שהיה מאוווד קל] והלכנו הביתה

יום ראשוןןןןןן

המורה לתנ"ך חזרה מפולין.. אחרי זה הביאו לנו חומר למבחן ביהדות... לשון- סתם שיעור מעצבן על ביניינים אנגלית- היה לנו אנסינג =S וזה היה להגשה כמו בוחן כזה שוב תנ"ך שלוש שעות פיסיקה חמד"ע שגם בהם היה בוחן וב16:00 סיימתי ללמוד

יום טיפשי.

הבנתי מהמורה שיש בשעה הראשונה[ורק בה!] טקס. אז באתי ב8:50. הו כן, ניוז פלש- הטקס נגמר ב10. אז סתם הייתי אם 2 ילדים מהכיתה. ושיעמם לנו מאוווד. אחרי זה, קצת הטפות מוסר מבית זה שעושה שנת שירות ושיחה קצרה עם המורה על המצב ועל שליט וזה. שעתיים מתמטיקה- ישבתי 5 דקות לפתור איזה תרגיל ואז בסוף גילית שעשיתי אותו- כבר פעמיים*&^%$##%&% מורה סתומה!!
ובכלל, לא עשיתי כלום כל השעתיים האלו. בעיקר בהיתי בריק וב
. מעבדת אלטרה- סיימנו את השערים הלוגים סוף סוף. מעבדת מבוא- הוא הסביר לכל אחד על הרב מודד, לא נראה לי שמישהו באמת הבין. הוא יותר ניסה להבין מה איזה כפתור עושה.

hadarinke

New member
איזה יום מתיש../images/Emo178.gif

בצפר עד 3 ורבע, בשעה שניה היה לנו חלון אז אכלתי בארומה עם חברולה
אחר כך הלכתי למכון כושר עד 16:30, שרפתי מלא קלוריות, אני בטוחה שהרגשתי היום שריר בבטן! אחרי זה שיעור פרטי, עד 17:30, מטמתיקה כמובן..... *כל זה בתוך הקניון ובבצפר שממול לקניון. אחרי זה נסעתי לקוסמטיקאית שלי לענייני ועכשיו אני בבית... מחר אני קונה מגפים ונעלי בובה ואולי גם אדידסD:

pRimaVeriTaVIV

New member
יום קצר ../images/Emo3.gif

אבל כשיודעים שבסוף היום מתחיל חופש זה הרבה יותר איטי
שעה ראשונה: ערבית, עוד פעם בא חייל (בשנה שעברה באה חיילת המון פעם). כרגיל דיברנו על חיל מודיעין וכו'
הוא אמר שיהיו עוד איזה 4 שיעורים כאלה שעה שנייה: ערבית, כל כך קל לי שם
ואנחנו גם עושים חזרות על דברים שאני יודע בע"פ שעה שלישית-רביעית: אנגלית. משעמםםםםםםם! נמאס לי כבר, המורה הזאת מעצבנת
אני רוצה את המורה של שנה שעברה
שעה חמישית: לשון, התחלנו חזרה על תחביר ושחבור
אין לי כוח להתעסק בזה שוב, בא לי שיחזור החופש הגדול

גאולונת

New member
השיעורים עם החיילים ממודעין

היו לנו שנה שעברה,הם באו כל פעם בשיעור ערבית כי הם בטח ניסו לשכנע אותנו שערבית זה מאוד חשוב. ובפעם היחידה שהקשבתי דיברנו על תפיסתו של אייכמן אה והיה על רון ארד נראה לי... באה אליינו חיילת מוזרה עם טיקים והפרעות... היה מפחיד. כי היו לה תנועות לא רצויונאליות,זה היה קצת מוזר.

pRimaVeriTaVIV

New member
גם לנו היה שנה שעברה../images/Emo45.gif

וגם אצלנו בשיעור הקודם דיברנו על אייכמן
ובשיעור שהיה אתמול דיברנו על מלחמת ששת הימים

למעלה