האגס 1

New member
../images/Emo73.gif

האם אתם לוקחים טרמפיסטים מזדמנים בדרכים? אם אתם עוצרים לטרמפיסטים המסמנים לכם, אבל אתם רואים שמי שצריך לכיוון שלכם הוא דווקא מישהו שלא הכי בא לכם לקחת (לפעמים קולטים את זה מיד) - מה אתם בדיוק עושים במצב כזה? אילו עוד סיטואציות פיקנטיות צצות לפעמים בטרמפים?

adipo

New member
משתדלת...

בגלל שאני נזקקת מדי פעם לטרמפים בעצמי, אני מכירה את התסכול שהם גורמים, בעיקר במקומות שזאת הדרך היחידה לנוע אם אין ברשותך כלי רכב פרטי, ולכן אני משתדלת לקחת איתי טרמפיסטים כשאני יכולה. אני לא אעצור למישהו שנראה לי מאיים, אם אני לבד באוטו, גם אם הוא יהיה הכי מסכן בעולם- הפחד חזק יותר מהרצון לעזור במצבים האלה. לא קרה לי שעצרתי ורק אחר כך הרגשתי שלא נוח לי עם הטרמפיסט. אני מניחה שאם כבר עצרתי- אני אקח אותו\ה. מה שבטוח- אני בחיים לא אשתמש בסימנים כלפי הטרמפיסטים, למשל: הזזת האצבע לכיוון מטה שמסמנת שאני עוד מעט מגיעה ליעדי, או סימן על הצוואר שאומר שאין מקום, כי אם אני לא אקח אז עדיף פשוט להמשיך, בלי לחפש תירוצים למה לא לעצור. אם כן אז כן ואם לא אז לא.

maybesure

New member
ממש ממש לא!

האמת שהפסקתי לאסוף טרמפיסטים כבר לפני המון שנים כשגרנו בשומרון, קצת אחרי האינתיפאדה הראשונה. כשהיינו נוסעים צפונה מדי פעם היינו אוספים טרמפיסטים במרכז עד שהתחילו הסיפורים על גניבות, איומים וכו' ועל מחבלים מתחזים. מאז - אני נוסעת לבד או עם המשפחה. אם זה מישהו שאני ממש מכירה - אני כן אקח גם אם לא ממש בא לי (זה לא קורה! למה שלא יבוא לי?) לצערי המדינה שלנו נעשתה מלאת אלימות ואני לפחות לא סומכת על אף זר/ה, בטח לא בשעת נהיגה.

De-Panther

New member
אני בצד של אלו שתופסים טרמפים ויש..

הרבה סיטואציות שאני יכול לספר עליהן קורה שאיזשהו אושיה עוצר לטרמפ או כלמיני סיפורים שקורים בדרך

אטיוד5

Active member
לא תמיד, אבל לרוב.

בעניין הזיהוי - אני לא סומך על עצמי. כבר קרה שלקחתי שיכור אחד. אבל ברור שאם אני מזהה בעיה, או חושב שמזהה, אני לא לוקח. אספתי לא פעם זונות. בדרך כלל הן רוצות לצומת הקרוב. אבל היתה אחת שניסתה להתחיל איתי, אפילו רצתה להשאיר לי טלפון למקרה ש"אצטרך", והבטיחה לי שזה יהיה בחינם כי אני כזה חמוד. זה פיקנטי?

פעם בטעות אספתי שתיים כאלה

זה היה די מזמן. הן לא היו ממש סגורות לאיפה הם צריכות. כשהצלחתי להיפטר מהן - נשמתי לרווחה.

כן

פעם אחרונה לפני כמה ימים, שלושה תיכוניסטים מגבעת זאב לתל אביב, עם עצירה במודיעין. טרמפ לחץ - לא לוקח.

טרמפ לחץ: אתה עוצר באור אדום

ואז ניגשים למכוניתך כמה נערים, מתופפים מעדנות על החלון ומתעניינים אם אתה מגיע לתל אביב. אז כן, אני מגיע לתל אביב, אבל בלעדיהם. לעומת זאת, אם הם היו עומדים בטרמפיאדה שאחרי הרמזור, סיכוי טוב שהיינו נוסעים יחד תל אביבה.

Sea Urchin

New member
אם אני מבחין בהם בזמן אני עוצר

לאלה שעומדים על נתיבי ההשתלבות בכביש בינעירוני - מה פתאום? פעם גם צפרתי לכאלה, והם זזו מהנתיב, אבל אחד מהם, כנראה ערס, עשה לי עם היד מין תנועה כזאת של חמסה.

אוקה

New member
כמעט בכל נסיעה שלי אני לוקחת

טרמפיסטים. יש לי אינטואיציה טובה לגבי הטרמפיסטים ולא קרה לי מקרה שהצטערתי שלקחתי את הבנאדם... כדי שאני אקח טרמפיסט הוא צריך לעמוד במקום נוח ולא לעשן:)

jahnon

New member
תלוי במצב רוח

האמת מעדיף טרמפיסטים מאשר טרמפיסטיות, כבר שמעתי על מקרים שטרמפיסטיות סחטו את הנהג בצורה כזאת או אחרת (אם לא תקפיץ אותי עד/תביא לי... אני אתלונן במשטרה על נסיון אונס) אבל כאשר יש מוזה לוקח ולפעמים אפילו עד הבית אפילו כשצריך לעשות סיבוב בשביל זה (סיבוב קטן כמובן).

TalyaMM

New member
אז ככה ...

אני לא לוקחת טרמפ בגלל שאני לא רוצה להיות אחראית על חיים של מישהו אחר. לעומת זאת אני תופסת טרמפים ואז יכולת הבחירה שלי היא יותר רחבה.... כמובן רק עם נשים/משפחות ... פעם לא הייתי עולה על טרמפים בשום מחיר אבל מהרגע שהגבול הזה נפרץ, גיליתי שמאד קל להגיע ככה ממקום למקום ...

למעלה