King Of Kromags

New member
יובל../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

מה קורה
[אנשים (שהם לא יובל), פשוט אל תכתבו כאן, טוב? זה לא כזה מסובך...]

King Of Kromags

New member
אגב...../images/Emo103.gif

היום ראיתי מישהו מזה דומה לך! וגם אחד שדומה לאיתמר! וכן, כל החושים שלי סלקטיבים - מאוד. סו מי.

King Of Kromags

New member
טוב, תראה...../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

אתה מגיע למפגש בסוכות? ובוא למירק, משעמם לי..

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

והעיקר אני "2 ב-10"?
בכל מקרה, למפגש בסוכות? מתי בדיוק? איפה בדיוק? בכל מקרה, זה לא יהיה בטוח, שוב - התנועה. יכול להיות שאני נוסע ליוסי יפה - טיול שמשלמים בשביל לעבוד שם!!! אתה משלם - והולך לעבוד. טוב אז מה אם עושים שבילים חדשים וכל מיני דברים כאלה. אבל אני בטח יצא - אני חלש מול לחץ חברתי.
ובקשר למירק, אין לי ממש זמן במשך היום בד"כ, רק בערב במירק(תנועה/חיים/לימודים) ובמיוחד לא ב-10:52:00. ואם כבר מדברים על לימודים - כן, הלך לי חרא במבחן במתמטיקה. אני טוב לא? הצלחתי תרגיל בחשבון דיפרנציאלי וחצי(ככה כותבים את זה בעברית...) ותרגיל שלם(!) בגיאומטריה. כמובן, שאם יורי הנחמדה(או שלא) הייתה פותרת את התרגיל שאז ביקשתי ממנה אולי הייתי מצליח(כי נתנו לנו בדיוק את אותו התרגיל), אבל היא לא נחמדה.
וכן, אם כבר מדברים על מתמטיקה, ברגע שאני מגיש ת'מבחן אני אומר לה "הלך לי יותר גרוע מגרוע" ומה היא אומרת לי?! "טוב כנראה שאני צריכה לדבר עם ההורים שלך..."!!! כלבה מזדיינת(את הקללות הרגילות אתה מכיר
)!!! וזה לא שלא חרשתי כל השבוע! כלבה מכוערת - שונא אותה. ואם כבר מדברים על מתמטיקה, אז נדבר על העבודת קיץ המחורבנץ, שהגשתי רק את החשבון דיפרנציאלי(כי לא הצלחתי את הגיאומטריה - תודה יורי), ומה היא כותבת לי?! "מה עם גיאומטריה?" - טוב שהיא לא מסתכלת רק על חצי הכוס הריקה - כלבה. וזהו... מה איתך?

King Of Kromags

New member
LOL.../images/Emo103.gif

גם לה אתה מאחל שתישרף בגיהנום השחור ויאנוס אותה...אתה יודע את ההמשך
לא נורא, היה לי בוחן של שני תרגילים. כל אחד משוואה עם שבעה נעלמים. הכל בעשר דקות. לקח לי חמש דקות רק להעתיק את זה מהלוח! ;;

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

ההמשך היה נראה לי טיפה חמור מדי לפורום שלנו - למה כתבת אותו?
בכל מקרה, הייתי מעדיף הכל חוץ מגיאומטריה - אני שונא את זה!!!

King Of Kromags

New member
אספיס לשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

גאומטריה של ח' זה קל! חכה, להמשך ה"חמור", כביכול עוד לא הגעתי...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

נו ברור שגיאומטריה של 5 יחידות זה הרבה יותר קשה בגיאומטריה של כיתה ח... ולמהשך ה"חמור", אני מקווה שגם לא תגיע.

King Of Kromags

New member
מניאק אחד...../images/Emo103.gif

אני יודע שאתה מאחל לי את זה! ואתה גם מת שה-10 יהפוך לאיזה 20. ואתה נהנה לראות אותי סובל. בוא, בוא מכות, יא מניאק!

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

30 נדב, 30.
בכל מקרה, שמתי לב, שמתוך המילה "מניאק" אפשר להוציא את המילה "קנאי".

King Of Kromags

New member
30?! 30?!../images/Emo103.gif

טוב שלא נסחפנו...אתה חכם. "מניאק" , "קנאי", זה הכל תכונות שיש לך בשפע

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

קנאי בקטע של מקנא(מצטער, אני מושפע מהיסטוריה)... איזה כיף לך! ורגע, מה עם הבלוג שלך? למה אתה לא מעדכן אותו?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

זה בטוח 30. תאמין לי - אני מבין.
טוב בעצם אולי אתה יותר...

King Of Kromags

New member
אבל...אבל..אבל...../images/Emo103.gif

אני יותר מבין.
ועכשיו ברצינות, חשבתי שסיכמנו לא לדבר על זה בפורום, לא?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

סיכמנו הרבה דברים... חוקים נוצרו כדי שנשבור אותם לא?

למעלה