../images/Emo73.gif
והעיקר אני "2 ב-10"?
בכל מקרה, למפגש בסוכות? מתי בדיוק? איפה בדיוק? בכל מקרה, זה לא יהיה בטוח, שוב - התנועה. יכול להיות שאני נוסע ליוסי יפה - טיול שמשלמים בשביל לעבוד שם!!! אתה משלם - והולך לעבוד. טוב אז מה אם עושים שבילים חדשים וכל מיני דברים כאלה. אבל אני בטח יצא - אני חלש מול לחץ חברתי.
ובקשר למירק, אין לי ממש זמן במשך היום בד"כ, רק בערב במירק(תנועה/חיים/לימודים) ובמיוחד לא ב-10:52:00. ואם כבר מדברים על לימודים - כן, הלך לי חרא במבחן במתמטיקה. אני טוב לא? הצלחתי תרגיל בחשבון דיפרנציאלי וחצי(ככה כותבים את זה בעברית...) ותרגיל
שלם(!) בגיאומטריה. כמובן, שאם יורי הנחמדה(או שלא) הייתה פותרת את התרגיל שאז ביקשתי ממנה אולי הייתי מצליח(כי נתנו לנו בדיוק את אותו התרגיל), אבל היא לא נחמדה.
וכן, אם כבר מדברים על מתמטיקה, ברגע שאני מגיש ת'מבחן אני אומר לה "הלך לי יותר גרוע מגרוע" ומה היא אומרת לי?! "טוב כנראה שאני צריכה לדבר עם ההורים שלך..."!!! כלבה מזדיינת(את הקללות הרגילות אתה מכיר
)!!! וזה לא שלא חרשתי כל השבוע! כלבה מכוערת - שונא אותה. ואם כבר מדברים על מתמטיקה, אז נדבר על העבודת קיץ המחורבנץ, שהגשתי רק את החשבון דיפרנציאלי(כי לא הצלחתי את הגיאומטריה - תודה יורי), ומה היא כותבת לי?! "מה עם גיאומטריה?" - טוב שהיא לא מסתכלת רק על חצי הכוס הריקה - כלבה. וזהו... מה איתך?