ממשיכים עם משחק הסמיילים שלנו איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע בפול ווליום באוטו
א אשה שמחלקת ממתקים New member 25/7/08 #1 ../images/Emo73.gif ממשיכים עם משחק הסמיילים שלנו איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע בפול ווליום באוטו
../images/Emo73.gif ממשיכים עם משחק הסמיילים שלנו איזה שיר של ג'נגו הייתם רוצים לשמוע בפול ווליום באוטו
A amitshilo New member 26/7/08 #5 בדיוק שלחתי אותו לחברה שלי שכל הזמן צוחקת עליי שאני שומעת ג'נגו. היא כתבה לי עכשיו מייל על זה שלהפתעתה זה שיר ממש טוב והיא ממש נהנית ממנו! עכשיו אני אשלח לה עוד שירים ועוד חודש אני אראה אותה באזן בהופעה של עמיר אחח.. תחושת השליטה
בדיוק שלחתי אותו לחברה שלי שכל הזמן צוחקת עליי שאני שומעת ג'נגו. היא כתבה לי עכשיו מייל על זה שלהפתעתה זה שיר ממש טוב והיא ממש נהנית ממנו! עכשיו אני אשלח לה עוד שירים ועוד חודש אני אראה אותה באזן בהופעה של עמיר אחח.. תחושת השליטה
ה הילי ילדת ירח1 New member 26/7/08 #6 תביני אותי! זה שיר שאני ממש אוהבת לשיר בלי קשר אז באוטו זה נראה לי פי 100 מגניב.. וגם בוקר של כיף, חחח
תביני אותי! זה שיר שאני ממש אוהבת לשיר בלי קשר אז באוטו זה נראה לי פי 100 מגניב.. וגם בוקר של כיף, חחח