the Apprentice 407

willo

New member
../images/Emo58.gif 407

סוף כל סוף נפטרנו ממרקוס, קטע הסיום שלו הצדיק את מה שדונלד אמר, פשוט אין מספיק זמן להקשיב לו. גם האמירה של קרוליין, שסוף כל סוף עלתה עליו, הייתה נכונה, ככה ההיה בכל המשימות, אבל בבןרד רום בפרק שניים כשטענו את זה נגדו הטראמפ לא הסכים. נראה לי שלקלי אין סיכוי, ולא רק בגל שהוא נפוליאון קטן, אלא בגלל שלדונלד מפריע שהוא הומו (נגד הוא אמר בפרק אחד שהוא יסתיר את זה). רנדל בהחלט יגיע רחוק, וככה גם הבנות.
 

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x07

LOL
החמש דקות האחרונות של הפרק סיפקו המון רגעים מצחיקים. התפקעתי מצחוק כשקליי ואדם נכנסו למעלית אחרי ההדחה וקליי אמר לאדם "don't talk to me" בטון קאמפי ואח"כ ההסבר של מרכוס במונית לסיבה שהוא עף. הייתי נבוך עבור אדם מהשאלות של טראמפ בבורדרום. היה קצת מוגזם שהוא שאל את אדם שאלות אישיות וטוב שאדם התחמק מלענות. אני ממש לא מאמין לטראמפ שהוא לא ידע שקליי הומו ["קליי, האם אתה הומוסקסואל?!" חחחחח]. מרת'ה לא היתה שואלת את זה... בכלל, היה בורדרום לא שיגרתי במיוחד, אבל התוצאה היתה טובה - יומו של מרכוס הגיע. הוא היה ממש בלתי נסבל עונה שלמה חוץ מהפרק שהוא הציג לזקנים מכשירי אלקטרוניקה. לדעתי כל ההופעה שלו בעונה הזו של טראמפ תפגע בו מקצועית. מי יעסיק אותו אחרי שיצפה בעונה? רנדל לא קיבל שניה אחת רעה מבחינת העריכה במשך עונה שלמה. נטול טעויות, התנהלות מושלמת. האומנם? נראה בלתי נמנע שהוא יהיה בפיינל 2.
 

rshamir

New member
../images/Emo58.gif Apprentice Donald 407

האם יש דבר יותר מטריד מדומלד טראמפ בשיחת סקס עם הומו ובתול? בעצם, האם יש דבר יותר מטריד מדונלד טראמפ בשיחת סקס, לא משנה עם מי? זה כמו תאונת דרכים המונית - אתה לא רוצה להסתכל אבל אתה לא יכול להזיז את העיניים. ואם כבר, הכי מסכנים הם אדם וקליי שהיו צריכים לקחת חלק בשיחה הזאת. הם בטח על לסוויטה ונכנסו ישר למקלחת (לא ביחד!) מרוב שהם הרגישו מלוכלכים אחרי השיחה הזאת. זה היה רגע טלוויזיוני שאני לא אשכח במהרה.
 

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיס טראמפ 407

אוקייייי... זה אחד הפרקים היותר מביכים לצפייה שהיו בתוכנית הזאת, למה לעזאזל לטראמפ אכפת מחיי המין של אדם? ויותר מזה למה טראמפ רוצה לשתף אותנו בחיי המין שלו? וזה כל כך ברור שטראמפ שאל את קליי אם הוא הומו רק כדי להראות כמה ליבראלי הוא (הא-אה). עוד "רגעי WTF" בפרק היו שטראמפ שאל את קליי אם הוא אנטישמי, בקיצור לא ברור מה לעזאזל זה היה... ושוב, כמו שאמרתי כבר בפרק הראשון, שמישהו כבר יתן לראנדל את התפקיד, זה ברור שהוא הולך לנצח כאן. (יחד עם אללה בפיינאל 2) אגב, מרקוס הזכיר לי יותר מידי את קרייג מהעונה הקודמת, טוב שהוא עף מוקדם.
 
../images/Emo58.gif

יכול להיות פרק מעולה אם לא היו מפטרים את מרקוס... הומו אנטישמי.
 
למעלה