אוריקס

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

ואין לי יותר מה להוסיף

אוריקס

New member
יכול, יכול ../images/Emo13.gif ירושלמי, נכון../images/Emo35.gif

איזה טסט עברת
מי היה הטסטר שלך
(אולי אחד המניאקים)

רוני חנוך העביר אותי

הייתי עם מנחם (פעמיים), מזרחי ועם איזה אלכסנדר מאשדוד......

מה... רעדתי מפחד שמזרחי נכנס לאוטו.

הוא גם עושה דווקא לאנשים שלא נראה לו. סתם הוא מאשים את הנבחנים בשטויות בזמן ואחרי הטסט..

ilsites

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

תזהר בכבישים, יש הרבה משוגעים.. אה.. ותזהר ממני גם =)

גם אח שלי היה ככה

תבלום הרבה לפני אל תנסה להגיע בדיוק. עדיף לנסוע עוד 100 מטר מאשר שתיכנס עם האוטו לצומת. ושכל הנבלות מאחור יצפרו לך על זה שאתה שנתיים מאט... שים עליהם בוקקע.

ilsites

New member
חח.. העירו לי על זה בטסט הפנימי

מאז אני פשוט מנסה לעצור במרחק של איזה 7 מטר מהמקום שבו אני אמור לעצור, כשאני כבר במהירות ממש ממש ממש קטנה אני פשוט נותן לאוטו להתגלגל עד שאני אצטרך לעצור.

היום אני נוהג ממש גרוע.....

עם הזמן אני נהיה יותר ויותר גרוע, פחות זהיר... היום כמעט עשיתי תאונה קטלנית......... קחו ממני כבר את הרישיון הזה......

genotip

New member
מי נתן לכם רישיון, מי... ../images/Emo122.gif

לא לדעת להאט? נובמת....

ilsites

New member
אם אתה במצב כזה, אולי

כדאי לך לקחת עוד רכמה שיעורים?

ilsites

New member
לא, ככה לא מעניין ויקר

אני אוהב להסיע את עצמי.. בכלל, מפחיד לי לפעמים לנסוע עם חברים שלי (שגם הם נהגים טריים).. וזה לא בגלל שהם נוהגים לא טוב אלא כי אני מעדיף את השליטה בידים שלי. אגב, בקשר לשיעורי הנהיגה: זה יכול באמת להועיל כדי להתרענן ולרכוש בחזרה ביטחון. אני מאמין שהביטחון שלו ירד לאחר התאונה ומאז זה מתדרדר... חבל מאוד, זה יכול להשאיר טראומה לכל החיים.

זה כבר השאיר טראומה לכל החיים...

ולא רק זה, אלא ממש אחרי שהבאנו אותו מהמוסך, עוד התפנצר לי הגלגל .... שזו עוד טראומה...

למעלה