sharon30a קשורה אלי חזק ומצטרפת..
א אריקו המקורי New member 8/3/07 #21 גם חדשים יכולים להצטרף?../images/Emo3.gif ציפור לחשה באוזני אז באתי!! ומאחר שזה קצת קל"ב לי אני מת למפגש נוסטלגי בסגנון הימים הטובים!(האמת היא גם בגלל שאני מתגעגע) דניאל(וזאת שמאחוריו)כל הכבוד!!!!
גם חדשים יכולים להצטרף?../images/Emo3.gif ציפור לחשה באוזני אז באתי!! ומאחר שזה קצת קל"ב לי אני מת למפגש נוסטלגי בסגנון הימים הטובים!(האמת היא גם בגלל שאני מתגעגע) דניאל(וזאת שמאחוריו)כל הכבוד!!!!
D Den3 New member 8/3/07 #23 תזוז תזוז קצת... תן לראות מי האשה מאחוריך... אה... זאת היא... טוב אז אני בא!
T TZOFIA New member 8/3/07 #24 הדרך לפארק פרס פשוטה מאד בככר קוגל (הדמעות) הנמצאת בכניסה לעיר פונים שמאלה וממשיכים עם הכביש המתעקל ימינה ממשיכים עם הכביש ישר עד לפארק.רצוי להביא גם גלגליות.
הדרך לפארק פרס פשוטה מאד בככר קוגל (הדמעות) הנמצאת בכניסה לעיר פונים שמאלה וממשיכים עם הכביש המתעקל ימינה ממשיכים עם הכביש ישר עד לפארק.רצוי להביא גם גלגליות.
R R a c h e li New member 8/3/07 #25 הילדים אצלי גדלו ../images/Emo6.gif מה כבר יכולה להמציא להם ממממממממממ רגע תן לחשוב......
ל ל י M ו ר New member 8/3/07 #27 שמענו../images/Emo13.gif שגם קל"ב וגם יבואו כל מיני אנשים מיוחדים שלא ראינו הרבה זמן. נשתדל לקפוץ
R Rinattt New member 8/3/07 #28 סופי וזוגתה יהיו אתה וזוגתך תהיו ועוד נראה לי כמה זוגות אהובים... ואנשים יקרים... נשמע מפתה אבל רחוק ליייייייייייייי... מבטיחה להשתדל
סופי וזוגתה יהיו אתה וזוגתך תהיו ועוד נראה לי כמה זוגות אהובים... ואנשים יקרים... נשמע מפתה אבל רחוק ליייייייייייייי... מבטיחה להשתדל
ע עונה חדשה New member 9/3/07 #30 תגידיייי מה זה חולון לעומת ה.........נצח???? יאללה, תניעי את הווספה, שימי קסדה, תעמיסי את הבנות ואיזה חתיך תורן (שהוא לא תימני!!!!!) ובואי
תגידיייי מה זה חולון לעומת ה.........נצח???? יאללה, תניעי את הווספה, שימי קסדה, תעמיסי את הבנות ואיזה חתיך תורן (שהוא לא תימני!!!!!) ובואי
R Rinattt New member 9/3/07 #32 תגידייייייייייייי לא ידעת שלנצח יש תמורה בעד האגרה??? [והוא לא היה תימני לפי השם המקסים רואים ] אולי אולי אולי אבל אם כן את החתיך עם התורן אני אשאיר בבית
תגידייייייייייייי לא ידעת שלנצח יש תמורה בעד האגרה??? [והוא לא היה תימני לפי השם המקסים רואים ] אולי אולי אולי אבל אם כן את החתיך עם התורן אני אשאיר בבית
ג גליה 35 היחידה New member 8/3/07 #29 רעיון גדול../images/Emo70.gif והגיע הזמן למפגש נוסטלגי שכזה גם אני ....