Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ../images/Emo53.gif

אני נער בן 18 עם בולמיה אני מדלג חודשיים בין לא לאכול כלום וחודשיים של הקאות בעיקרון משהו אצלי בראש דפוק כולם צוחקים ששומעים שאני רק עושה דיאטה (אלו שלא יודעים על המחלה) זה ממש לא יעזור לי תגובות כמו "אתה רזה מה דיאטה" זה משהו בתוך הראש רק ככה אני מרגיש שליטה אני כבר לא יכול להמשיך ככה אני בסוף ימות אז חשבתי להתחיל איזשהו סוג של שמירה בריאה ככה לפחות אני ארגיש שאני עושה משהו והרגש הזה של "שליטה" ישמר אני חייב את זה לעצמי (למרות שהסביבה מתנגדת גם לזה ולא מבינה מה אני צריך דיאטה) לפחות בשביל הבריאות שלי אני צריך איזשהו תפריט בריא

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif

הוספתי לעצמי עוד 5 קילו ועדיין אני בתת משקל אני מת מפחד לא בגלל הבריאות התרגלתי ההורים החליטו להטיל עליי סנקציות

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif

הוספתי לעצמי עוד 5 קילו ממה שנשקלתי אתמול ועדיין ואני די בלחץ כי ההורים התחילו להפעיל סנקציות ויאללה די נמאס ליי מכל החרא הזה רק שאין לי שליטה על זה אני ממש צריך תפריט ואני מקווה שתעזרו לי כי עד עכשיו כל אתר שפניתי התחילו לדבר ולהיות כמו כולם מצטער זה לא עוזר אני צריך תפריט וזהו

raviva

New member
נראה לי שלא מילאתם את זה נכון שם

גם לי זה רשם שאני בתת משקל בגלל שבמקום לרשום 1.88 בגובה רשמתי 188 הגובה שם הוא במטרים

SweetBerryGirl

New member
שמע

נכנסתי לאתר הזה וגם לי כתבו שאני בתת משקל ושזהירות ופקה פקה פקה ואני לא בולימית ולא כלום אם אתה חושב שיש לך בעיה, לדעתי, כאן זה לא המקום ואתה זקוק למשו רציני יותר... וחוצמזה שכל המדדים האלה תמיד מגזימים בהצלחה...\:

דעתי האישית

בתור מישהי שבאה מתוך הפרעות אכילה שאתה זקוק לטיפול מקצועי שמירה בריאה זה טוב אבל במקרה שלך אני חושבת שזה צריך לעשות עם איש מקצוע שידרעך אותך בנוסף לשיחות אני לא מכירה שום דרך אחרת לצאת מזה

למעלה