הדרך

../images/Emo73.gif../images/Emo33.gif הדרך ../images/Emo18.gif../images/Emo82.gif

הכי הזוייה שהייתה לכם כדי להגיע להופעה של עברי
טרמפים, מוניות, אוטו , חצי שעה לפני רק יצאתם מהבית... שתפו

מילה אחת -

כברי.
סתם, הממ. הופעת הבכורה של "זה לא אותו דבר". הגענו במונית, איזה 6-7 אנשים, הגענו בסביבות 18:30, וההופעה התחילה 5 שעות אח"כ, ואני לא מגזימה. והיינו הכי לחוצים בעולם בנסיעה, פשוט חשבנו שנאחר
, והנהג כל הזמן צחק עלינו. מה עוד.. הממ. אה! קיוג'ה! אני לא חושבת שיש בנאדם בעולם שבאמת יודע איפה זה נמצא ואיך מגיעים לשם
. והיה ממש מצחיק בנסיעה, כי אחותי צעקה על נחנח שכיוון אותנו לתוך דרך עפר מטורפת
, ואז עם נהג המונית של בר-ליאור-הגר.. וואו, אחד המצחיקים.
ועד שאני מוציאה רשיון, עברי נזכר לסיים את הסיבוב. חה.

האגוש

New member
דווקא כברי לא היה הזוי בנסיעה ../images/Emo12.gif

כאילו, רק זה שזה חור
אוי ופגסוס, לגמרי! [מתי תקלטי שזה לא היה בקיוג'ה, מתי?
]

../images/Emo12.gifאני יודעת איפה זה הקיוג'ה!

זה חצי מטר מהבית
וזה ליד הקוסמוס, כל יום שישי אני שם ליד
[אגב, עדיין יש שם את השלט "זה לא אותו דבר סביוב חורף"
]

האגוש

New member
תל-מונד!

זאת הייתה הפעם הראשונה שנסעתי עם מור ואופיר
, והיה כ"כ מצחיק והזוי! אבל דווקא בדרך חזרה היה יותר..כי היה ערפללל
ואני בחיים לא אשכח את הנסיעה הזאת, זה היה אחד המצחיקים. פשוט לא ראינו כלום
ומור הכלה הזאת ממש שיחקה אותה והייתה רגועה
[מור, רגועה! מור!] וואי, ואופיר מנגבת את השמשה כאילו זה מה שיעלים את הערפל
. והלכנו לאיבוד, ואז פתאום ראינו את תחנת הדלק "דור" ! !! ושאלנו את המתדלק שהיה מסטול לגמרי, איך יוצאים משם. והוא היה בשוק שמישהו מגיע לתחנה הזאת בכלל באמצע הלילה בערפל
. היה ענק! וגם פגסוס, כמובן
נטישה המונית בקוסמוס וכו'
.

alwayschen

New member
אני מתל מונד ../images/Emo6.gif

אני זוכרת את ההופעה הזאת שהוא היה פה... :) טוב אז גם אני וחברות שלי נסענו לאחת מההופעות של עברי והיינו ממש לחוצות (אנחנו תמיד לחוצות לפני הופעות, מתקשורת מלא פעמים למונית לוודא שיהיה באה והכל...) קיצר איך שראינו אחת את השנייה התחלנו לצרוח מרוב התרגשות חחח וכל הדרך במונית גם צעקנו וצרחנו כי ממש חיכינו לזה :) היה כיף לפרוק...XD

מוחטה1

New member
לא כ-זה הזוי, אבל בא לי להיזכר ../images/Emo9.gif

אז קבעתי עם חברה שלי שאנחנו הולכות להתקלח [כן כן, ממש השקענו!
] ואחרי זה אבוא אליה. וכשיצאתי מהמקלחת גיליתי שאין לי איך לבוא, ובאסה לי. אז התקשרתי לשאול אותה אם היא תוכל לאסוף אותי, והיא נזכרה לא לנתק טוב את הטלפון!!!11 וגם נזכרה לגור בעין חמד, איזור שידוע בשל חוסר הקליטה שבו!!!!11 אז התקשרתי לחברה אחרת שאותה היא הייתה אמורה לאסוף מהבית, ואמרתי לה שהיא לא עונה לי ושאם היא לא תאסוף אותי אז מצידי שיסתדרו לבד ואני לא מביאה להן את כרטיס האשראי שממנו הזמנתי ושיסתדרו, ושמגיע להן כי הן מעצבנות וחיכיתי להופעה הזו שבועיים!!!111 עשרים דקות לפני שהשערים נפתחו, כלומר, כשעתיים לפני שההופעה אמורה להתחיל
, יצאנו עם אח עצבני של חברה שלי שהיה נהג מונית-נהג שודים, והחליט לעצור לנו ממש קרוב למעבדה. והייתי כבר בהופעות שם, רק שאף פעם לא באתי מהכיוון ההוא, וזה היה מלחיץ! היינו בטוחות שלהופעה לא נגיע
כמובן שאז גילינו שהמעבדה ממש ממול בערך
. וחיכינו שעווווווות בתור! ואז הייתה ההופעה הטובה ביותר שאפשר היה לצפות לה, וזה חיפה על הכל!

עייינת

New member
אמ,

לסלקום ווליום. אני חברה וחבר השתחררנו במיוחד [משיעור ערבית
], עמדנו באוטובוס שעה בגלל פקק ליד מחסום, והדרך היתה יכולה להיות הרבה יותר פשוטה אם לא היינו מקשיבים לחברתי ומחליטים ללכת ברגל.
[הלכנו מקניון איילון, ואז איפהשהו בחלק הזה של הפארק איבדנו את הפלאפון שלה והיינו צריכים לחזור את ה-כ-ל בחזרה..] אז הגענו ב4 שירים אחרונים

GalGul000

New member
סלקום ווליום היה בחופש ../images/Emo12.gif

[או שהיה עוד אחד מאז שאני הייתי?]

אחת מההופעות במועדון התאטרון עם משה ורן

מה שהסתיים בארוחה בפופאי (ההמבורגר הדוחה ליד מועדון התאטרון) וסנטר ביל"וD: בעצם, כל נסיעה שהייתה עם משה אסולין הייתה הזוייה בטירוף.. לפחות עכשיו יש רישיוןD: (כבוד להופעות האורח שלי פה:) התנחלתי בזמן האחרון).

dabnir15

New member
לכי לכי לגבעתיים ותגידי שאת בחולון

זה לא קרובבבבבבבבבבבבבב:p תתנחלי פה יותר:p

כנ"ל לגביי

גם לגבי ההתנחלות פה, וגם עם ההסעות הדפוקות של משה אסולין.. [ונראה לי שכל ירושלמי יסכים איתנו] איך יש לו כזאת אימפריה אם כל ההסעות שלו מאחרות בטירוף, ואנשים יושבים על הריצפה וכו?

מוחטה1

New member
../images/Emo45.gif

מה שיותר מטריד זו הפדופיליה! למען האמת, עם כמה שזה לא מקורי, מה שהכי מטריד זה באמת האף |רוע לב|.

למעלה