3.14- The Cliffhanger

../images/Emo73.gif3.14- The Cliffhanger../images/Emo73.gif

קייטלין מפעילה לחץ על ריאן, מריסה וג`וני ומנסה לגרום למריסה לבחור בין ג`וני לריאן. סת מסתבך ברשת השקרים שסיפר לסאמר. סנדי מגלה שעולם העסקים קשוח ממה שחשב.
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע: חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן,תודה וצפייה מהנה

../images/Emo73.gifרשימת השירים לפרק../images/Emo73.gif

"Love Knows How To Fight" M. Craft "Hide Away" Rock Kills Kid "Fall At Your Feet" James Blunt "Cava Del Rio" Senza "Wasted" Black Flag

תמיר1991

New member
../images/Emo58.gif קטלני ביותר

בפרק הזה ג'וני מת. אהבתי את ג'וני, אבל אהבתי גם את הפרק - אחד הכי טובים בעונה הזו
תמיר.

TAL 8

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף הוא מת! חיכיתי לרגע הזה :]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gifלמה;[?

הוא היה כזה חמודדד, וחתיך
אה כן, אתם לא מכירים אותי. אני לא פה זאת אשלייה אופטית.

TAL 8

New member
לא אוהבת את הדמות שלו :]

תודה לאל שזה נגמר, והוא מת!

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo7.gif

לא אהבתי את הדמות שלו..אבל זה שהוא מת
לא יכלו לסיים את זה בדרך אחרת?!

תמיר1991

New member
עכשיו אני מבין../images/Emo2.gif

אגב, טריי לא מת, אז איך אני יכול לראות את זה ודאית?
תמיר.

אז ככה..

קייטלין היא מסוג האנשים שאם הם היו קרובי משפחה שלי,הם לא היו שורדים לידי הרבה זמן. אני עדיין מנסה להבין מה הקטע של לסכסך בין מריסה לריאן,היא הרי הייתה דלוקה על ג'וני,או שבעצם,יכול להיות שהמניע שלה היה להיות עם ריאן? גרר לא יודעת,אניוואיז,היא מעצבנת אותי.
לגבי ג'וני,כאב לי עליו,הוא יצא ממש מסכן ומטומטם ולדעתי זה היה מוות נוראי,לא הגיע לו למות בצורה כזו אפילו שהוא ממש הפריע למערכת יחסים בין ריאן למריסה,הוא היה אדם נורא מסכן,טוב,לפחות עכשיו הוא לא יהיה בדיכאון.
סת',הבחור הזה יצטרך מרכז גמילה בדיוק כמו אמא שלו בסוף העונה
הוא כל כך מפחד מסאמר שזה עצוב
סאמר הרגה אותי שהיא הרביצה לו
המבוגרים היו ממש משעממים היום (כמו בד"כ..) אבל ג'ולי די הצחיקה אותי,היא כזו חמודה כמו שהיא עכשיו.
מריסה באמת לא בוטחת באינסטינקטים שלה (זו פעם ראשונה בחיי שאני מסכימה עם קייטלין) ריאן עשה בשכל שנתן לה לחשוב קצת עם עצמה, מה שחשוב שבסוף היא ידעה במה לבחור
היה פרק נחמד,אבל מלא מלא מלא בדרמה,אהבתי.

תמריקי

New member
חחח הקטע של קיטלין לסכסך

בין מריסה לראין כי סתם ראה וטיפשה!

LuLiLoPiLaTo1

New member
הקטע לדעתי זה להראות שבגלל כל מה

שהיא עברה וחוותה הגירושים של ההורים שלה וכל זה ששלחו אותה לפנימייה ולא התייחסו אליה הביא את תוצאותיו והיא מתמרדת ומחפשת תשומת לב בדרכים הכי לא נכונות...

זה לא כזה בעיה

להבין למה קייטלין עשתה את זה כל חייה של קיטלין סבבו סביב אחותה-מריסה לא היה לה מקום בבית ....(חוץ מיום ההולדת שלה כמו שהבנו מפרק שעבר) מה שהיא מנסה לעשות זה להעניש את מריסה על זה שכל חייה היא הייתה אוויר בבית ...

לושהה

New member
וואו../images/Emo2.gif

כמה אירועים בפרק אחד
אהבתי את הפרק הזה מאוד,למרות שאין על העונה הראשונה והפרקים שלה. [בדיוק ביקשתי מההורים את המארז
] הממ..רציתי שג'וני ימות,אבל עדיין,עשו את זה קצת קשה מדי,לא יודעת \= עכשיו הכי גרוע אם מריסה תחשוב שריאן הרג אותו,בדיוק כשהיא בחרה בריאן.
וקייטלין חמודה. לא יודעת מה כולם רוצים ממנה.

מי יודע

איך קוראים לשחקן שמשחק את ג'וני? :( למה הוא היה חייב למות....? מצד שני כבר נראה לי עדיף למות מלהתייסר ככה כשלא רוצים אותך...

Eilleen

New member
כבר עדיף למות מלהתייסר ככה כשלא

רוצים אותך? מאיזה טלנובלה נפלת ילדונת ? פעם אחרונה שאני שומעת כאלה דיבורים - כאן או בכל מקום אחר לא שמעת את השיר "היום כבר לא מתים מאהבה" ? להתאבד בגלל אהבה נכזבת זה כל כך אשתקד באמת.... כבר לא סטייל בכלל נסי נעליים חדשות או משהו *****
הכל מאהבה ומדאגה לשלומך

למעלה