שרשור גנים

eranakuki

New member
אם יש פה הורים לתינוקות כנסו

אני מחפשת המלצות על גן "אורנה" בשכונה ב'????

yellow cheese

New member
אחיינית שלי הייתה בגן הזה...

אחותי הייתה מאוד מרוצה מהגננות, העוזרות ואפילו מבת השירות שהייתה שם. הסיבה היחידה שהיא העבירה אותה הייתה הכסף. בגלל שזה גן פרטי המחירים מרקיעים שחקים. מלבד זאת, לא היו לאחותי תלונות. הילדה הייתה מאושרת, נהנתה, אהבה ללכת לגן, העריצה את צביה (אחת מהגננות שם...) ובהחלט היה לה טוב.
מומלץ בחום.

eranakuki

New member
תודה ,

אני לא ממש מכירה מחירים בגנים אבל אמרו לי שבשביל ילדה בת חצי שנה זה עולה 1600 ש"ח זה יקר בדעתך???? האם זה מתייקר עם הגיל כלומר האם לפעוטות זה הרבה יותר יקר מאשר לתינוקות בני שנה +???

גן אורנה

היי, אין עליה הבכל העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבת שלי הייתה שם היא מדהימה........ עם את רוצה ממש הסברים מפורטים את מוזמנת להתקשר אליי..... 0528388605-סיון

eranakuki

New member
תודה ממי,

פשוט חשבתי להכניס את הבת שלי בגיל חצי שנה לשם אבל היא ילדה לא רגועה בוכה בלי הפסקה ודי שובבה - נראה לך שהם יצליחו להשתלט עליה שם ???? ועוד משהו אמרו לי שזה עולה 1600 ש"ח לחודש זה אמור להיות הכי יקר או הכי זול כלומר לפי גיל הילד האם המחיר משתנה עם גיל התינוק??? שוב פעם תודה ,

גן אורנה

היי, אין יוןתר נודניקית מהבת שלי והם ידעו לטפל בה מעולה... התינוקיה היא ממש חממה... אצל אורנה זה המחירר לכל הגילאים.... אבל שווה

Dana3563

New member
המלצות למשפחתון לבן שנה ו4 חודשים בבאר שבע../images/Emo9.gif

שלום! הילד שלי בן שנה וארבעה חודשים ואני מחפשת בשבילו משפחתון בבאר שבע. אני מעדיפה משפחתון בשכונה ט`, אם לא בשכונה ט' אז באיזור הזה. (במרחק הליכה) עדיף מעון דתי או מסורתי, אך זו לא חובה. אני מעדיפה מקום שבו יש כמה שפחות ילדים, כי הילד לא רגיל להרבה ילדים סביבו בבת אחת... המלצות תתקבלנה בברכה...
דנה

למעלה