שירשור פרק 2

סליחה על אי השרשר הנכון

סחתיין על בן פרי...גם חשופים גם על קצות האצבעות...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יואו אני משתגעעעע, תפסיק כבר להגיב

מאתיים פעם !! אמרו לך כבר 56486454354426468141864684687 פעמים !!! דיייייייי ! כבר אפשר לומר עוד ? מאורה בבקשה תעשי משהו !!

ביקשתי סליחה! יצא לי בטעות!!!! ת-ת-ע-ל-ם-!

תשתגע עד מחר כל עוד אתה לא מנומס אני מתעלם מההודעות שלך. בסוף שירשרתי אליי'!

זה קשה לעשות משהו ../images/Emo4.gif

הוא כל הזמן מפציץ בהודעות... עוד פעם הוא יכתוב "בלי קשר" אני אודיע לו. זה באמת מעצבן , הוא אמור לדעת איך משרשרים

אתה כל הזמן מתלהב. ../images/Emo192.gif

אז תפסיק לפני שזה יגיע למצב לא כ"כ טוב. עצה - תכתוב הודעה אחת (לשרשור הנכון) שיש את כל המחשבות שלך לגבי אותו נושא

cadoriman

New member
שאלה חשובה בקשר לאתמול !!!%$#%

אתמול ראיתי את הפרק אבל באמצע ההיתי צריך לעזור לאבא שלי עם הקניות שחזרתי לראות ראיתי מישהו קופץ מהחלון הבנתי שזה אבא של החדשה או משהו כזה ושגלי קשורה לזה שהוא התאבד מישהו יכול להסביר למה הוא התאבד?

לא נמסרה הסיבה..../images/Emo185.gif

בקלטת הוא אמר ש"החדשה" צריכה לנקום בגלי על כך שהיא גרמה לו להיות מבודד כל החיים ממשפחה ומחברים. אני מנחש שגלי חשפה איזושהיא פרשה או קשרה אותו לאיזשהוא מקרה שכנראה עשה כותרות בארץ, כנראה שהוא לא היה באמת אשם אבל בכ"ז כולם ניתקו איתו קשר ועכשיו הוא דורש נקמה..

בית גיל הזהב הגיע ><

הדמות של מלכה וראובן כ"כ איומה., הם משחקים גרוע, לשנהם יש קול מעצבן. כ"כ מתאים ליעל את הדמות האישה הרצינית והקפואה. ומציגים את חברת החדשות כ"כ קרים. היה צפוי שסמדג' בהריון >< זהו, פרק ממש נחמד. מחכה להיום בערב D:

../images/Emo47.gifשירה ,מירב../images/Emo46.gif איתן../images/Emo6.gif ברק../images/Emo99.gif

איזה קשוחה המירב הזו למרות שככה היא אמורה להיות בא לי ליבעוט בה,לא קיבלה את שירה בגלל הצבע בשיער איך אופיר קלע בול על מריב,כל הפוזות שלה רק מחפה על חוסר הביטחון עצמי שלה, שהיא לבד ובודדת חיה חדשות כל היום ואין לה אפילו חיים חוץ מזה,לא בעל לא כלום,טיפשות איזה חזק איתן אין אני מת עליו הוא השחקן בסידרה,שרקד נראה כמו לולין מערוץ הילדים חח הרס אותי אאו'ץ איזה סוף נראהלי שלגלי ולשירה יש את אותו המחלה,עוד יתברר שהם משפחה חכו ותראו איזה סתומה מירב חח מה שמענייןאותה בחזאי זה שיסגור תחולצה,בניגוד למפיקה החרמנית הזו חח

גל גדות

New member
עדי ../images/Emo99.gif!../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

איזה כיף לראות את ה-תגובות , ממש כמו בפורום בובות!
התגעגעתי =]

אני מחקתי כי הגבת למקום הלא נכון ../images/Emo3.gif

וסתם פתחת שירשור הפרק היומי בשעה ממש מוקדמת

../images/Emo47.gifממש לא מוקדמת אל תעשי ממני סינלי

אני יודע את החוקים פתחתי אתמול בכלל לפרק 3 ,שאתמול היה פרק 5 בערב,זה באיחור עם כבר אני בחיים לא יפתח לפרק של הערב מוקדם מהרגיל,ואני לא אחד שפותח בדכ אםם שמתלב פשוט לא מצאתי שירשור על הפרק הזה וכן שמתי לב שאת מחקת אין עוד מנהלת

למעלה