פרצו לי תאוטו!!!

eranlevi1984

New member
../images/Emo73.gifפרצו לי תאוטו!!!

הייתי במשמרת באור עקיבא ויצאנו לת"ד בכיבש 70 ואח"כ קיבלנו המשך חזרנו לתחנה ב22:30 ופשוט היה חור בגודל אדם בקיר..ואז גיליתי שפרצו לי תאוטו!!!!!!!

tapuach

New member
פרטים נוספים

בפורום הצלה ברוטר נכתב: "נה"ז אור עקיבא נפרץ כאשר צוות האט"ן יצא לנסיעה. רק כאשר הצוות חזר לנה"ז נודע אודות הפריצה. מהמקום נגנבו מוצרי חשמל, כסף ועוד. בנוסף רכבו של אחד המתנדבים ג"כ נפרץ ומצלמה דיגטלית שהיה ברכבו נגנב. המשטרה פתחה בחקירה."

eranlevi1984

New member
בתור המתנדב שנפרץ לו האוטו...

המצלמה נגנבה מתוך תיק שהיה לי בתחנה יחד עם משקפי שמש וגם לשירות לאומי שהייתה נגנבו 300 ש"ח!

eranlevi1984

New member
שאלוהים יסלח לי אבל....

איחלתי להם שזה יבוא להם בהקרנות ותרופות!

eranlevi1984

New member
עדכון:גם היום חיבלו בתחנה...

אור עקיבא: התנכלות לתחנת מגן דוד אדום בעיר נמשכת - נותק זרם החשמל לתחנה התנכלות לתחנת מגן דוד אדום בעיר נמשכת, קו החשמל המחבר את התחנה נחתך וזרם החשמל לתחנה הופסק. כמו כן נגנב המטען החיצוני המחבר את ניידת הטיפול נמרץ לחשמל. זאת לאחר שאמש נפרצה התחנה ונגנבו מכשירי חשמל ופריטים אישיים של צוות האמבולנס. זה מתוך HNN,אני הבנתי שהם חתכו את זרם החשמל כדי לגנוב גם את המזגנים. כאמור גנב תמיד יחזור למקום הפשע כדי להעריך וללמוד לגבי הפשע הבא. ואני אומר,להעביר את האט"ן מאור-עקיבא לזכרון-יעקב!!! יחי 16ו-17 בזכרון!

eranlevi1984

New member
כל התמנדבים במד"א תיכנסו!

רק לידיעתך,ביררתי עם סגן מנהל האיזור שלי לגבי פיצוי/החזר לכל הדברים שנגנבו לי בפריצה לאור-עקיבא והסתבר לי שהביטוח של מד"א אינו מכסה פרטים אישיים אפילו אם הם של נהגים. מעבר לאכזבה שלי אני מאוד מקווה שכן יפצו אותי...וההמלצה שלי אליכם- פשוט תבוא רק עם מדים למשמרת וזהו,אפילו לא תיקים! וזה עד כדי כך ברמה של הגזמה כדי שלא תהיה לכם עוגמת-נפש כמו שלי יש עכשיו!!!! רא הוזהרתם!!!(אין מקום שאי אפשר לפרוץ אליו!) ערן לוי מד"א זכורן-יעקב

Phenox

New member
אני בשוק. בהמות החבר'ה האלה.

כשהם יאבדו הכרה ממנת יתר, ומישהו יצטרך להנשים אותם, אני מאוד מקווה שאחד מהחברים שלהם בדיוק יגנוב גלגל של אמבולנס. חוצפה.

d d s s

New member
מסכן ערן

אני מרחמת עלייך. אבל לא תמיד זה בכאלה רמות מוגזמות. מקסימום- יש מפתחות של המזכירות והכל מסודר! דרך אגב ערן- לכם בזיכרון לנוער יש מזכירות? ותעשה לי טובה אם תוכל- תודיע לנוער שלכם שיש לנו ישיבת נוער ב13 בשעה 17.00 כניראה טוב?

eranlevi1984

New member
את מודעת לכך שזה יוצא בתאריך

שיש את המבחנים והראיונות של חובשים בכירים? זה אומר שהתחנה בחדרה תהיה מפוצצת באנשים!!! מעבר לזה אין לנו מזכירות בזכרון,התורנויות מסודרות ע"י טליה שדה השר"ל ודרכה את יכולה להעביר את ההודעה על הישיבת נוער כי אני נמצא בתחנה רק בסופ"ש,כי באמצע השבוע אני בצבא.

amitp

New member
"הביטוח של מד"א אינו מכסה פרטים

אישיים אפילו אם הם של נהגים" - מה הקשר?..

למעלה