סקר

alona angel

New member
אני עונה!../images/Emo13.gif

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? לפעמים 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?לא.. 3. האם קראתם ספוילרים? קצת.. 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר) גיא אריאלי (ירון) 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה) לירון ויסמן..(ליה) 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר) אפי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)טל 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? גיא אריאלי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? לירון ויסמן 10. מי הזוג האהוב עליכם? ליה וירון 11. מי הזוג השנוא עליכם? ריקי וקובי 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם?.. לא ראיתי ת'התחלה.. 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? לא זוכרת שמות
14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם?.. מאיפה ליי
15. קראתם ת'ספר? לא. 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? לא יודעת.. 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? הרבה 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? הרבה 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? לא 20. הייתם פעם במפגש פורום? עדיין לא..
חברים, אני לא כזאת צופה בסידרה! וכל אלה.. אבל אתם פורום ממש מגניב.. יש פה הרבה ילדים חמודים
אז תרשו לי להישאר
?

digirl

New member
אני...

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? לפעמים, למרות שהקלטתי את כולם 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן 3. האם קראתם ספוילרים?כן 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)ירון 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)רותם וריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)נירה 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? גיא אריאלי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? אפרת בוימולד (שירן) 10. מי הזוג האהוב עליכם? ריקי וקובי וזיו ושירן 11. מי הזוג השנוא עליכם? נירה ואודי (שונאת את שניהם) 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? שירן מתאהבת ברותם 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? צפרירה-יעל הדר (כמה כבר היו) 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? שאלה קשה-כשאלפסי בא לבית של קובי וריקי עם האביריונים שלו והם ניסו להרוג אותו למרות שבסוף הוא הצליח לחמוק מהם--תחשבו על עצמכם במצב כזה. 15. קראתם ת'ספר? קניתי ולא ממש קראתי 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי ואפי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? ירון עצמון 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? איילת מרגלית-נירה 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? כן 20. הייתם פעם במפגש פורום? לא

digirl

New member
אני...

1. האם אתם צופים בשידורים החוזרים? לפעמים, למרות שהקלטתי את כולם 2. האם צפיתם בסדרה מההתחלה?כן 3. האם קראתם ספוילרים?כן 4. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות זכר)ירון 5. מי הדמות האהובה עליכם? (דמות נקבה)רותם וריקי 6. מי הדמות השנואה עליכם? (זכר)אודי 7. מי הדמות השנואה עליכם? (נקבה)נירה 8. מי השחקן האהוב עליכם בסדרה? גיא אריאלי 9. מי השחקנית האהובה עליכם בסדרה? אפרת בוימולד (שירן) 10. מי הזוג האהוב עליכם? ריקי וקובי וזיו ושירן 11. מי הזוג השנוא עליכם? נירה ואודי (שונאת את שניהם) 12. מה הייתה העלילה הכי מעניינת לדעתכם? שירן מתאהבת ברותם 13. מי הדמות האורחת האהובה עליכם? צפרירה-יעל הדר (כמה כבר היו) 14. מה היה הרגע הכי מותח בסדרה לדעתכם? שאלה קשה-כשאלפסי בא לבית של קובי וריקי עם האביריונים שלו והם ניסו להרוג אותו למרות שבסוף הוא הצליח לחמוק מהם--תחשבו על עצמכם במצב כזה. 15. קראתם ת'ספר? קניתי ולא ממש קראתי 16. מי הדמות שהכי הצחיקה אותכם? ריקי ואפי 17. מי השחקן השנוא עליכם בסדרה? ירון עצמון 18. מי השחקנית השנואה עליכם בסדרה? איילת מרגלית-נירה 19. האם נירית ענתה לכם לשאלה באירוח? כן 20. הייתם פעם במפגש פורום? לא

למעלה