סופ"ש

גליזה

New member
../images/Emo73.gifסופ"ש

דאמ, אין לי תוכניות לל"ג בעומר עדיין. דרושה: ספונטניות. ולא בשבילי

Simply Blonde

New member
אוף גלי../images/Emo7.gif

הלוואי וההורים של זו יקבלו קצת שכל והן יקבלו קצת ספונטניות יש לי המון לתרום להם
הא גלי יש לי רעיון אבל הוא לא ממש מציאותי. המ סופש מבאס למדי וזהו
מסר לאומה:אני באמת בנאדם נחמד אני נשבעת לכם.

גליזה

New member
הלוואי באמת :|

מה לא מציאותי מה? הכל מציאותי אצלי
ספונטניות שכמותינו

Simply Blonde

New member
מה שלא שפוי זה המ

שיש לי עבודה בתשע בבוקר יוםפ למחרת ומתכונת ביום שני ולא התחלתי ללמוד אבל עזבי

גליזה

New member
לא שפוי לחכות בתחנה מרכזית שעתיים../images/Emo3.gif

אבל נראה כבר.. מתי הכי מאוחר שאפשר לנחות אצלך? אולי אני לא אצטרך לחכות בכלל ;]

Simply Blonde

New member
מה את תחכי שעתיים!?!?!!..?!

דברי איתי יש דרכםי אחרות הלגיע אליי גאדייייש

../images/Emo117.gif

היום- חזרתי מבי"ס בערך לפני שעה. בערב סתם בית, לא נראה לי שאצא או משהו. חשבתי להזמין חברים אליי לסרט אבללל נראה אותם מחר שעות אז אולי לא. שבת- לקום מאוחר, סוףסוף:) ללמוד קצת למתכונת ושיעורים ובלה בלה, ואולי נצא לטייל עם המשפוחה או משו. ואזז בלילה מנגל ומדורה אצל ידיד. מקווה שיהיה נחמד ולא דוחה כמו כל שנה. לחזור מתה הביתה, ויום ראשון תל אביבבבבבבבב:)) עם חברים.

לקרוע את העיר במונחי חזקוש

זה ללכת עם כל החברים המגניבים לחוף הים, לעשות שם על האש, לשתות מיץ ענבים, להביא בחורות ולהשתובב כל הלילה

Black Balloon

New member
ביפ ביפ

שעתיים הסטוריה, שעתיים תנ"ך- ההינו רק 6 תלמידים.
וקיבלתי 87 במבחן!!!
והייתה לי מן הרגשה רעה כזאת שלא הלך לי טוב, ופתאום אני רואה 87. עשה לי ת'יום. ^^ אמממ... אין לי תכניות מיוחדות, בטח לישון.
ואולי אחייניות שלי יבואו לישון פה היום, או שיבואו מחר... לא יודעת. המפ

מיכליא3

New member
../images/Emo13.gif

אוקי, אז היום קמתי בערך ב-10 (כמו שאיריס אמרה באחד מהשירשורים- אנחנו כבר לא לומדים
) אממ ו... קצת למדתי לתנ"ך (אמא המתכונת ביום שני!) ועוד מעט אנחנו נוסעים לירושלים לבני דודים שלי!
המון זמן לא הייתי שם... ו.. אין לי ממש תוכניות לל"ג... בכל מקרה שתהיה לכולם שבת שלום! (וגלי, אני מוכנה לתרום קצת ספונטניות... למרות שאין לי יותר מידי ואני לא יודעת במי מדובר...
)

Efrat K

New member
שונאת תנ"ך דתי!

בקושי למדתי תהילים,עמוס וקהלת. נשארו לי עוד מלכים א,ב'+כל ספר בראשית עם פרשנים+ספר דברים עם פרשנים+ישעיהו. למה הם חייבים לעשות בגרות כ"כ קשה?

iristern

New member
אני גם לא מבינה...

הספקתי ללמוד בינתיים רק תהילים וישעיהו ומלכים א'... נשאר רק בראשית, דברים, קהלת, יחזקאל ומלכים ב'... נראה לי שאם אני לא אספיק אני לא אלמד קהלת...

«Jimmy Page»

New member
אל תילחצו מזה...

חוץ מבעיית ניהול זמן קלה, עברתי את המגן בקלות די רבה, בלי ללמוד דקה אחת. [פרנציפ. אני הולך לסגור 11 שנות לימוד תנ"ך בלי ללמוד למבחן אחד כמו שצריך.]

למעלה