מקרקרת לי הבטן אני רוצה לשמוע מוזיקה אבל אחותי ישנה פה.
B Blue Aura New member 4/5/07 #18 ../images/Emo177.gifמקרקרת לי הבטן../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif אני רוצה לשמוע מוזיקה אבל אחותי ישנה פה.
../images/Emo177.gifמקרקרת לי הבטן../images/Emo7.gif../images/Emo189.gif אני רוצה לשמוע מוזיקה אבל אחותי ישנה פה.
« «Jimmy Page» New member 4/5/07 #20 כנ"ל. או שאני אתפוס פיקוד וארים מנגל+מדורה+בירה, או שאני אצטרף לאחד קיים בהרכב מצומצם. נראה. :ם Tad פסיכודליים לחלוטין.
כנ"ל. או שאני אתפוס פיקוד וארים מנגל+מדורה+בירה, או שאני אצטרף לאחד קיים בהרכב מצומצם. נראה. :ם Tad פסיכודליים לחלוטין.
M Miss Independent New member 4/5/07 #22 אני עייפה ואין לי באמת כוח לעבוד מחר בערב ואז ללכת למדורה וחברים ולשתות וצחוקים כאילו, כן. בא לי חברים מדורה ואלכוהול. אבל מה לעבוד עכשיו מה. אחרי שבוע חופש המשמרת של היום הרגה לי תחיים. יאללה,הלכתי לישון];
אני עייפה ואין לי באמת כוח לעבוד מחר בערב ואז ללכת למדורה וחברים ולשתות וצחוקים כאילו, כן. בא לי חברים מדורה ואלכוהול. אבל מה לעבוד עכשיו מה. אחרי שבוע חופש המשמרת של היום הרגה לי תחיים. יאללה,הלכתי לישון];
K Keren I6 New member 4/5/07 #24 Urban MotoMusic../images/Emo9.gif איזה שווה זה אבל מעייף,וכמות האנשים שהתרוצצו שם עשתה לי כאב ראש,אז חזרתי לאשדוד. אין על ת"א
Urban MotoMusic../images/Emo9.gif איזה שווה זה אבל מעייף,וכמות האנשים שהתרוצצו שם עשתה לי כאב ראש,אז חזרתי לאשדוד. אין על ת"א