מצטערת אם פגעתי זו לא הייתה הכוונה פשוט צריך להשלים עם המציאות... אולי במחזור הבא?
R rev33 New member 19/9/07 #141 מצטערת אם פגעתי זו לא הייתה הכוונה פשוט צריך להשלים עם המציאות... אולי במחזור הבא?
R rev33 New member 19/9/07 #145 תמיד טוב לאמר אולי לגבי כדורסל זה בעיה אין להפועל קבוצה רצינית אבל אני לא יכולה להגיד שאני בעדם.... אני אדומה
תמיד טוב לאמר אולי לגבי כדורסל זה בעיה אין להפועל קבוצה רצינית אבל אני לא יכולה להגיד שאני בעדם.... אני אדומה
R rev33 New member 20/9/07 #192 אם התכוונת אלי אז רבים ניסו ולא הצליחו קשה מאד לשכנע אותי.... בייחוד בנושא זה
א אני 27 New member 19/9/07 #122 אחחח שיר ... ../images/Emo189.gif ... רק תביאי עוגיות מחר ... ואני עם ווינסטון ... עדיף כמה מכל סוג .. אם 2 אומרים טעים ....
אחחח שיר ... ../images/Emo189.gif ... רק תביאי עוגיות מחר ... ואני עם ווינסטון ... עדיף כמה מכל סוג .. אם 2 אומרים טעים ....
נ נעה שבדרך New member 19/9/07 #140 אבל אמרנו אתמול -חליפה מנומרת!?? מה רק אני אבוא איתה? אמרת שאת מסדרת ת'ציצי? שכחת? כבר?
ל לילי301 New member 19/9/07 #115 אל תבני על זה ... במקום הזה לא מורידים נעליים (אלא אם כן את רוצה לחזור נטולת אצבעות!)
O oritk2007 New member 17/9/07 #4 ואם אופק בא גם אני באההההה!!!! כיפאק היי לנציגות הירושלמית...יאללה שאר הירושלמים התפקדו נא!
ל לילי301 New member 17/9/07 #18 הוד השרונית בראש..אבל בנשמה חצי ירושלמית, לא מפספסת אפשרות לפגוש אותך! ויותר מכך, לא מפספסת אפשרות לראות אותך מגיעה עד...לת"א...
הוד השרונית בראש..אבל בנשמה חצי ירושלמית, לא מפספסת אפשרות לפגוש אותך! ויותר מכך, לא מפספסת אפשרות לראות אותך מגיעה עד...לת"א...
O oritk2007 New member 17/9/07 #23 אנשושים!!היכונו לג'וליה רוברטס תוצרת ישראל ישירות מהשרון...אוחח לילי לילי שלי...אוהבת'תך אחותי!
א אופק 3 New member 17/9/07 #27 אורית ../images/Emo12.gif את מביאה את ג'וליה רוברטס?!? אני ממתין במקום המפגש, כבר מהיום אני רק שומע את השם הזה (עו.. לי)
אורית ../images/Emo12.gif את מביאה את ג'וליה רוברטס?!? אני ממתין במקום המפגש, כבר מהיום אני רק שומע את השם הזה (עו.. לי)
ל לילי301 New member 17/9/07 #34 שולחת לך נשיקות היישר מן המרכז.. שיפגעו לך ישר בלב.. אוהבת אותך... (אגב ההחלפה בוצעה הטנקים במקום...היכוני לתקיפה!)
שולחת לך נשיקות היישר מן המרכז.. שיפגעו לך ישר בלב.. אוהבת אותך... (אגב ההחלפה בוצעה הטנקים במקום...היכוני לתקיפה!)