נפגשים

Bubble Girl 27

New member
שלא תגידו שלא אמרנו../images/Emo41.gif

יום חמישי דקה לפני הצום מסיבת יום כיפור!!!!! מפגש חברים מפגש... לא עוד קליקה לא עוד קומונה סופר מפגש של פורום גרושים צעירים (ברוחם לפחות לפי הגיל של שי
) שרשרו העדפות למיקום שעה מין ת"ש וכלכלה... יאללה ידיים באוויר וגבוה!

אופק 3

New member
בנות בנות ../images/Emo124.gif../images/Emo194.gif

מה עם ההופעה ליום חמישי? מי באה עם שמלה? מי עם חצאית? מי ג'ינס? מי בלי כלום? חח ספרו שתפו, מה קורה? אני בא פשוט ורגיל בעצם עם בגדי עבודה שזה ג'ינס וסתם טריקו. תלוי מה זמין בארון..

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo41.gif מפגש הערב../images/Emo41.gif

תזכורת: דאגלס הרצליה פיתוח בשעה 22.30 במקום! נא לשרשר כאן רק מי שמגיע ולא מי שאולי או לא כי זה פחות רלוונטי ואני חייבת להזמין מקום! בתוכנית: לשתות הרבה (סיידר) ולרקוד עד שאין רגליים.... אני מאשרת הגעה + טרול... מי עוד?

לילי301

New member
בוקר טוב Bubblit..הנך מתבקשת..

לחלץ עצמות לשים פלסטרים על הרגליים לנעול את נעלי הריקוד.. ולהצטרף לדם החדש..(הכרישים כבר יצטרפו, הם לא צריכים הזמנה)..

אופק 3

New member
מיקי

אפשר לבוא?
אין מה לומר,לפחות על הנייר יש מלא קופצים. אם הייתי יודעת שאת כ"כ מוכשרת הייתי נותן לך לארגן לי את מסיבת הגירושין,

oritk2007

New member
גם אני גם אני!!!בכל רמ"ח איבריי במאשרות!!!

וואלה..נראה לי שיהיה אחלה.. בכל זאת... לא כל יום יש מגה-מפגש של ג"ג צעירים... וחוצמזה איפה כל הירושלמים?? יאללה אשררו!!! (תפוZינה???)

לילי301

New member
ממוש אני מבינה שהרמת ראשך מעל המים...

שולחת
שירכך את הגעגוע ...בלילה תקבלי עוד הרבה נוספים....

לילי301

New member
אז זהו שעוד לא החליטה איך באה...

נראה לי שפשוט תניע היא כבר תצטרף בסיבוב!

oritk2007

New member
ש'תגעת? אם אעלה עליך

באמת תגסוס לגמרי.. בכל אופן 172 פרוסים על 65 קילו עצבניים מרוקאיים לא באים ברגל... אדבר איתך בפון קירצי... (ובטח שוב זה יהיה שניה לפני הביס הראשון...)

אופק 3

New member
אורית

עוד פעם אחת! אבל פעם אחת! לא יותר, את מתקשרת אלי באמצע האוכל, אני פונה אלייך באמצעות עו"ד איך את עושה את זה?
חיברת אותי לאיתורן? חח ההצעה לבוא איתי עדיין פתוחה..

אופק 3

New member
אמרת שהיא מסתדרת,לא?../images/Emo3.gif

בסוף נשלח לה יסעור.. מה איתך הכל מוכן?

למעלה