אני מחכה...... בחליפה המנומרת הצמודה ועם שוט ביד! "סקאקה....................." נו?
נ נעה שבדרך New member 17/9/07 #65 אני מחכה...... בחליפה המנומרת הצמודה ועם שוט ביד! "סקאקה....................." נו?
י יוני יולי New member 19/9/07 #143 את תרצי לעבור צד תאמיני לי, לא מראה לך, אינני הורסת משפחות..מה יגיד חבר שלך?
R rrredshay New member 17/9/07 #52 טוב נו... לא השארת לי ברירה... 1!!!!!!!! מהשאר אני פוחד.... השומרת ראש רחוקה...
מ מחפשת דרך החוצה New member 17/9/07 #59 במקום רועש המפגש מאבד קצת מהמשמעות שלו כלומר, מסיבה זה אחלה. אבל במסיבה אי אפשר להכיר אנשים. אי אפשר לדבר. אז צריך להחליט מה רוצים...
במקום רועש המפגש מאבד קצת מהמשמעות שלו כלומר, מסיבה זה אחלה. אבל במסיבה אי אפשר להכיר אנשים. אי אפשר לדבר. אז צריך להחליט מה רוצים...
י יוני יולי New member 17/9/07 #68 דווקא הדאגלאס זה טוב מאפשר גם לשבת ולדבר מי שרוצה (אם מזמינים מקום) ומי שלא ישתולל וירקוד ויוריד סנדלים (ושוטים של פיג'לינג). המפגש הראשון שלי עם החבורה העליזה היה שם ודווקא היה מאוד מוצלח.
דווקא הדאגלאס זה טוב מאפשר גם לשבת ולדבר מי שרוצה (אם מזמינים מקום) ומי שלא ישתולל וירקוד ויוריד סנדלים (ושוטים של פיג'לינג). המפגש הראשון שלי עם החבורה העליזה היה שם ודווקא היה מאוד מוצלח.
ד דקר26 New member 17/9/07 #71 לא הייתי פה כמה ימים..עברתי דירה מסתבר שהפסדתי קצת הרבה אקשן.. באסה לי!! [תעדכנו אותי מה הפסדתי] מפגש?? אני מגיעה!!
לא הייתי פה כמה ימים..עברתי דירה מסתבר שהפסדתי קצת הרבה אקשן.. באסה לי!! [תעדכנו אותי מה הפסדתי] מפגש?? אני מגיעה!!
ש שוב מתחילה מחדש New member 17/9/07 #75 קשה לי להאמין../images/Emo4.gif אני עוברת דירה בבוקר יום חמישי