נוסעים לקופסא

איך לא מתבישים להם מהמרי הטוטו

ראיתי באחד משני העיתונים הגדולים שהמהמרים כותבים או תיקו או ניצחון שלנו. בחייכם , מכבי נתניה תעשה איתנו תיקו? יאללה הפועל תראו להם מה זה

לעולם אי אפשר לדעת.

קודם כל לפעמים המשחקים שנראים קלים על הדף- הם המשחקים הקשים ביותר בפועל. יחד עם זאת, משחק מול מכבי נתניה איננו משחק קל. מכבי נתניה היא קבוצה טובה שנלחמת בכל משחק שלה. לנצח אותם באיצטדיון הביתי שלהם לא תהיה משימה פשוטה בכלל. תוסיף לזה את ההפכפכות של משחק הכדורגל, שבו לעיתים מפסידים משחקים בטוחים, ומנצחים משחקים קשים- ותבין מדוע ולמה מגיעים ההימורים. בכלל, הייתי מעדיפה שכל אוהדי הפועל ישמרו על פרופיל נמוך. דרכנו היא לעבוד בשקט ובמסירות כדי להצליח. את השחצנות, היהירות ופטפוטי הסרק- אני מעדיפה להשאיר לצהובים שממשיכים להזות מעבר לכביש.

על האש

New member
../images/Emo73.gif נוסעים לקופסא

בתקווה לקצור יהלומים
. הכל לקראת המשחק מול נתניה בשבת.

redot

New member
אם הפועל חושבים...

שהם קבוצה רצינית (יענו מכבי חיפה) הם חייבים לנצח ת'משחק הזה. אם לא, אפשר ללכת לים...

לים אפשר ללכת בכל מקרה../images/Emo99.gif

אפילו הבקיני אדום! אבל לענייננו- אל נא תשכח ששחקני הפועל מצויים עכשיו תחת לחץ רב. להזכירך- הם לא זוכרים מה זה הפסד! (האחרון היה במחזור הרביעי). לחץ מהסוג הזה יכול לפעמים להזיק יותר מלהועיל, כמו ההצהרות מהסוג שהצהרת למעלה. יחד עם זאת אני מסכימה איתך, שבכדי לשמור על רלבנטיות בצמרת- את המשחק הזה צריך לנצח.

petertosh

New member
נו באמת יואב...

היית חייב להוציא איזה יציאה שווניסטית לא קשורה לפורום?! אני באמת לא מבין... עכשיו שהאשה לא בבית...העם דורש הוכחה

יואב ק.

New member
נבי, באמת נראה לך שאין אמון בינינו?

בוודאי שאני מאמין שהביקיני אדום (אם הוא לא היה אדום אז מצבך היה גרוע
). רק משום מה נזכרתי בקטע החלקלק אז הרגשתי חייב...

AMITMUNK

New member
בערוץ 54(בהוט-אני לא יודע ביס)

בפיי פר ויו בשעה 19:00 אוטוטו

למעלה