מתחם בית טפר

../images/Emo73.gif מתחם בית טפר

שלום, חשבנו לקפוץ (כמה חברות) למתחם בית טפר. מישהי הייתה ויכולה לספר לנו מתי יפתח המתחם/החניות הפועלות ביום שישי? עד כמה הוא יהיה עמוס בימי שישי, מנסיונכם/ן? האם ניתן למצוא במתחם גם בגדי גברים? ו... מה גודלו המוערך? האם מדובר בבילוי של שעה וקצת או משהו יותר ארוך? תודה!

Fun Fair

New member
בית טפר

חלק מהחנויות נפםתחות ב 9 וחלק ב 10. לא נראה לי שיהיה מאוד עמוס (בשבוע שעבר היה סייל, אז היה מפוצץ. בד"כ בשבוע שבועיים שאחרי יש רגיעה
) בגדי גברים- לא שידוע לי והמקום- זה פשוט בניין אבן שיש בו חנויות (זה לא מתחם אחד לכולם) ותלוי כמה את מתעכבת בכל חנות. אני כבר מכירה את רוב הדברים בע"פ, אז בכל גיחה אני פשוט "מדפדפת" בעיניים לראות אם יש משהו חדש, כך שיוצא לי בשעה לעבור את כל החנויות. אבל אם לא הייתן- לכו, תסתובבו, תהנו באיזי. אם אני במוד של "למדוד הכל", אני מסוגלת לשרוף שם 4 שעות

Fun Fair

New member
כיף לשמוע שנהניתן! ../images/Emo140.gif

מוזמנות להעלות תמונות של הקניות!!

אפשר כתובת ואך מגיעים לשם מאזור

אחד העם בת"א ? ימי רבעי זה ימי החופש שלי אחר הצהריים הייתי רוצה לקפוץ לשם יום אחד

JulieR

New member
הגעה לבית טפר - בבקשה:

- בית טפר ממוקם ברחוב תל גיבורים 5. קוי דן 25, 7 מגיעים ממש לשם. חנויות בגדי המעצבים בולטות מול הרחוב. אם באים ברכב - maps.walla.co.il ולגבי החניה - בחלק מהאיזור החניה בתשלום ובחלק חינם. אם לא מצאתם חניה ממש מול בית טפר ניתן לפנות מיד לאחריו ימינה (רחוב מאיר גרוסמן) ומצד ימין (מיד) תראו מגרש חול בו לרוב יש מקום פנוי.

למעלה