מפגש פורום

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo73.gifמפגש פורום../images/Emo9.gif

אז עכשיו, אחרי שרובנו עברנו את תקופת הבגרויות ויתפנה לנו זמן, אז אפשר לדבר על מפגש סופסוף. אני אתן לכם ארבעה מועדים אפשריים למפגשים, ותבחרו את מה שהכי נוח לכם
21.6 יום ד' 25.6 יום א' 5.7 יום ד' 6.7 יום ה' בכל מקרה, המפגש מתוכנן להית בעזריאלי, אם זה כמובן נוח לכולכם

FreakOfNature

New member
אני במבחנים עד ה-9.7 כך שהתאריכים

האלה לא טובים לי, מצד שני גם בשבוע שאחרי אני לא יכול כי אני נוסע לכנרת מתישהו במהלכו. אחר כך אלוהים גדול... בכל אופן אל תבנו עליי...

Ana Lyn Newkirk

New member
לגבי מועד ב' לא תהיה בעיה

כי בינינו, כולנו נכשלנו כי הבחינה היתה מסובכת ולא כי לא היינו מוכנים, ולכן אני לא מאמין שמישהו באמת יחרוש לזה
חוץ מזה, אפשר למצוא זמן בין לבין כך שאנשים יוכלו לבוא בימים שהם לא עובדים.

כמה פעמים אני אגיד את זה

למעט שאלה אחת טריקית בגאומטריה של 05 וסעיף פחות או יותר קשה בהסתברות. הבחינות של 05 ו-06 היו דיי קלות, זה הלחץ שמשפיע. במצב רגיל של מבחן בי"ס ולא בגרות הייתי מצליח לעשות את שני המבחנים ולהוציא בהם 95+-.

Ana Lyn Newkirk

New member
שים לב: לא אמרתי "בחינה קשה"

אמרתי: "בחינה מסובכת" כלומר: מה הכוונה? הרמה היתה בערך ממוצעת, אבל הסגנון של השאלות (הפרמטרים באינדוקציה, הבעיה המילולית בקיצון והשאלה הארוכה בהסתברות) לא היה הוגן.

למה לא הוגן?

הבעיה המילולית בקיצון, זה אשמת המורה שלך שבחר לא ללמד אותך את זה אני ידעתי איך לפתור ואיך להגיע לפונקציה והכל (רק הייתה לי טעות חישוב טיפשית) הפרמטרים באינדוקציה, ילד בכיתה ח' יכול למצוא את A ו-B עם כל הכבוד. השאלה בהסתברות נראתה ארוכה, אבל סעיף ראשון ושני הם בדיוק שתי שורות, רק השלישי היה קצת קשה... (הסתברות מותנית עם ניסוי ברנולי)

יש לי משהו להגיד על האינדוקציה

לדעתי הם היו צריכים להגיד למה שווים A ו-B ושנצטרך להוכיח שהם שווים לזה כי ככה הם דפקו לכולם את סעיף ב גם...

Ana Lyn Newkirk

New member
אחלה רעיון! לא חשבתי על זה

בדיוק!!! רואים שאתה תלמיד של 100 במת'! איזה רעיון גאוני! ככה גם מי שלא הצליח את סעיף א' יכל להצליח את ב'!

Ana Lyn Newkirk

New member
חשבתי וזה באמת גאוני ../images/Emo45.gif

ולדעתי הם היו צריכים לעשות את זה גם בשאלה בטריגו עם היחס שהיה צריך להוכיח יחס כלשהו שמוצג. (אפילו מצאתי את אותו תרגיל בספר של אספיס ושם היה רשום: הוכח: היחס AD/DC=Sin2a/Sin2b) מה שלא היה פייר, זה העניין הבא: יש אנשים שביטאו את כל הצלע, ואז איזשהו חלק ממנה ועשו חיסור קטעים (כמו אני בהתחלה) ואז יצא להם יחס ממש ארוך ומוזר, ואז היה קשה להם להגיע לתשובה cosa<>0 אפילו אם הם היו מבטאים נכון את היחס. בגלל זה צריך מראש תמיד לתת את התשובה ולבקש להוכיח אותה. הרי בן-אדם שיודע את החומר ואת הטכניקות יפתור את זה בדרך נכונה כך או כך, אבל העניין הוא שככה זה עוזר למקד אנשים להגיע לתשובות שהן לא רק נכונות, אלא גם פחות ארוכות.

Ana Lyn Newkirk

New member
כאן במקרה הזה

היתה אפשרות לבטא את היחס שתי הדרכים (או לבטח חלק והכל ולעשות חיסור או לבטא את שני החלקים בנפרד) ומי שביטא את הכל ועשה חיסור קטעים סתם נדפק, וגם אם הוא ביטא נכון את היחס הוא לא יכל להגיע בסוף לתשובה בסעיף ב'. זה היה ממש דפוק חבל"ז מצד משרד החינוך.

יש לי נימוק לטענה שטענת../images/Emo3.gif

אני בכיתה ח' ואני אכן יכולה למצוא את B ו A חחח.. אבל שתדע שרק בט' לומדים פונקציות

מה הקשר לפונקציות ?

נותנים לך נוסחא מסויימת שבה יש שלוש פרמטרים נותנים לך פרמטר אחד, אז אפשר ליצור מזה 2 משוואות ולמצוא את A ו-B.

Ana Lyn Newkirk

New member
עזוב, יש לה חרא מורים למת'

אני למדתי בבצפר שלה, והמורים למתמטיקה שלימדו אותי היו כושלים ביותר. היה לי 30 בתעודה במת' בכיתה ח'
אל תצפה מהמורים שלה ללמד אותה את העניין של ההצבה

למעלה