מחר יש לי טסט!!! בבקשה תאחלו לי בהצלחה אני אצטרך את זה!
S shambi New member 6/8/03 #1 ../images/Emo73.gif מחר יש לי טסט!!! בבקשה תאחלו לי בהצלחה אני אצטרך את זה!
H HoNeYyYy New member 7/8/03 #4 בהצלחה! עצה קטנה,אם תלחץ,5 דקות לפני הטסט לך לשירותים תנשום כמה נשימות עמוקות להירגע,לי זה עזר...
S shambi New member 7/8/03 #5 אנשושים, תיהיו גאים בי!! עברתי טסט ראשון!!! הטסט נמשך לא יותר מ 10 דקות.. לא היו לי חניות ושום דבר אחר שיסבך לי ת'חיים... תודה לכל המגיבים - כניראה שעזרתם לי עכשיו נותר לחכות עד שהחודשיים של המלווה יעבורו
אנשושים, תיהיו גאים בי!! עברתי טסט ראשון!!! הטסט נמשך לא יותר מ 10 דקות.. לא היו לי חניות ושום דבר אחר שיסבך לי ת'חיים... תודה לכל המגיבים - כניראה שעזרתם לי עכשיו נותר לחכות עד שהחודשיים של המלווה יעבורו
S shirakl New member 7/8/03 #7 ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif אני ממש ממש שמחה בשבילך לעבור טסט זה כיף אדיר, ובטח ובטח כשעוברים טסט ראשון שיהיה לך המון בהצלחה וסעי בזהירות
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif אני ממש ממש שמחה בשבילך לעבור טסט זה כיף אדיר, ובטח ובטח כשעוברים טסט ראשון שיהיה לך המון בהצלחה וסעי בזהירות
B buterfly girl New member 11/8/03 #14 ../images/Emo49.gif../images/Emo73.gif בהצלחה!!!!!!! <---- ממחר יהיה לך רישיון לנהוג בזה!!!