מומלצי השבוע

../images/Emo73.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה- שבוע נהדר לכולם. [ורק שיגיע מהר סוף השבוע
]

ראשונה ^^

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? 'אפילו אם' מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? 'כבשים' של עברי לידר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של עברי לידר
משהו שהרס לכם את השבוע- העייפות של יום חמישי.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיעבור הטיול השנתי מסר לאומה- תראו!!!1

שניה. ../images/Emo122.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שלומך. מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? שיר בעיפרון - בית הבובות. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של בית הבובות.
משהו שהרס לכם את השבוע- אני מדחיקה.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של עברי.
מסר לאומה- לארוצהלהתגייס.

שלישי

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)?לא היית רשום מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?פוטוגראפ-ניקלבאק עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממממ הדיסק של ניקבאק אני חושב משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לעבור את כל הבחינות הדפוקות האלה כבר.. מסר לאומה- אני לא בישביל זה..

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "בחלומות" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "אגדות"/עברי לידר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין השבוע. משהו שהרס לכם את השבוע- נכנסנו לתפקיד, אני מניחה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע סוף השבוע. מסר לאומה- כשאתם מדברים עם לשכת גיוס בטלפון, תזכרו שיש בן אדם בצד השני של הטלפון. בבקשה.

למעלה