לטיול יצאנו

../images/Emo73.gif לטיול יצאנו

יום כל כך יפה, אז עשינו מה שכל עם ישראל עשה כנראה - יצאנו לחיק הטבע. נסענו בעקבות ספר טיולים ליער שאמור להיות מקסים. והוא יכל היה להיות מקסים, אבל... בכל מקום שאריות אשפה. בכל מקום מוזיקה בקולי קולות כדי שתהיה אווירה מתאימה לניפנופי המנגל. למה אי אפשר להנות מהטבע? ממש הרגיז אותי
ואיך עברה עליכם השבת?

ישראלים ג'ונגל

תמיד ביום העצמאות אפשר לראות את הפרצוף האמיתי או בקיץ על שפת הכנרת אנחנו בדרך כלל עם ג'יפים אז מגיעים למקומות שאין אף אחד יושבים בשקט אבל נוהל קבוע, לכל משפחה יש באוטו שקיות ענקיות של אשפה אנחנו אוספים הכל ושמים במרוכז בצד אבוי לילד או מישהו שיזרוק אשפה על הרצפה אני מאוד אלרגית לזה וזה מפריע לי בקיץ אנחנו נוסעים לכנרת, את נכנסת למים, ופתאום צפים לידך קופסאות שימורים, שקיות של במבה, חתיכות של סטייקים ונקניקיות. אנחנו חברה .......(לא מצאתי מילה כדי לתאר) וחבל שאנחנו כאלה באדי

דרך אגב - אימרה

דודו טופז אמר פעם שהישראלים זה כמו זבל אורגני כשמפזרים אותו על פני שטח נרחב (שהיינו בגלות) - אז היינו יעילים כשקיבצו אותו במרוכז (כאן בארץ) - זה הפך להיות מסריח חומר למחשבה

ויש לו מערכון ישן אבל מעולה

על משפחה ישראלית שיוצאת לטיול. ההתבהמות, המרדף אחרי האוכל, הלכלוך... כמה ביטויים משם הפכו לקאלט. למשל "עצרנו בפאנקייק להקיא" ו-"מה יש לך מאורנג'דה משה?" כל כך עצוב שהמערכון כל כך קולע.

זוכרת את זה

אבל באמת חבל שאנחנו כאלה ובשנים האחרונות גם איבדנו את האחווה והאיחוד שהיו לנו דבר שייחד אותנו מעמים אחרים הפכנו להיות זרים וזאבים אחד לשני וזה כל כך חבל

maybesure

New member
מוסיפה:

את האשפה המרוכזת בשקית ענקית לוקחים איתנו לפח אשפה שניתן לזרוק בו במקום יישוב, פח סגור. אין שום תועלת להניח אשפה בצד במקומות שלא יגיעו אליהם לנקות, או שעד לאיסוף- חיות הבר יקרעו את השקית ויפזרו את תוכנה. חבל שממשלת ישראל וכל ארגוני הירוקים למיניהם לא מפעילים תשדירים ובאנרים לאיסוף האשפה הפרטית והשלכתה במקמות יישוב בהם מפנים אותה בקביעות. תשדיר כזה יכל בקלות לעשות שינוי כפי שעשו בזמנם פרסומי החוצות לגבי שרפות יער ומניעתן, וכפי שעשו פרסומים לגבי איסור קטיף פרחי הבר.

lilaaa1

New member
איזה כיף!!

פה... איזה מקסים ואיזה נעליים... סופות שלגים... אני קופאת... קרר קרר
אבל טוב ששבת ולא צריך לצאת

גם אני הייתי מתרגזת

אבל אני כרגיל נשארתי בבית להתרגז. עברה עליי שבת מגעילה, שהיא המשך לתקופה לא קלה שאני עוברת. זו גם הסיבה להעדרות שלי מהפורום. לא בא לי לכתוב כדי לקטר.
לחיי זמנים קלים יותר

../images/Emo24.gif מקווה שאת מרגישה עכשיו

יותר טוב. לכולנו יש רגעי שבירה. גם לי היו רגעים קשים בשבת. אבל היום בבוקר היה מזג אוויר כל כך חמים ונעים שלא יכולתי להיות אופטימית.

dominogrose

New member
בזמן שכולם נהנו, יצאו בילו

ועשו חיים.... אני השתגעתי פה מעצבים. אני ביקשתי מחבר שלי כבר מיום שלישי שלא יבריז לי ביום שבת (כמו שהוא תמיד עושה), כי זה יהיה יום יפה ואני רוצה לצאת!!!! ותנחשו מי הבריז לי היום....
למה? למה? למה זה קורה לי?
אוף.....

כדאי שתתחילי לחנך אותו מעכשיו...

כי אני מכירה גם נשואים עם ילדים שמבריזים בשבת. וזה מאוד לא נעים לנשים שלהם...

לימור029

New member
אני מכירה מקום יפה בחיק הטבע שלא

יגרום לך להתאכזב, שבת הבאה אם יהיה יפה כמו היום כמעט בטוח שאני יהיה שם.

לימור029

New member
המקום נמצא בדרום ליד קיבוץ סעד

יש שם פריחה של כלניות בימים אלה וביום שמש נפלא הכי כיף להיות שם וכל המשפחה נהנת . מי שרוצה יותר פרטים שתיצור קשר

מכירה טוב את האזור ../images/Emo13.gif

אנחנו נוסעים כל שנה לראות את ה
מקסים שם ורחוק מאימת המנגלים.

למעלה