טסט

Mister Matrix

New member
../images/Emo73.gif טסט ../images/Emo73.gif

ושוב משהו נחמד במסגרת התוכנית להעלאת המצברוח כאן בפורום והדכאונות החוזרים ונשנים של מספר חברים קבועים
15 דרכים להיכשל בטסט:
1. הטסטר מבקש ממך לחנות? נזוף בו: "אומרים בבקשה". 2. צרח "לאאאא!" בכל פעם שהוא מבקש ממך לפנות שמאלה. 3. שאל בפרצוף מודאג: "הגז זה האמצעי, נכון נשמה?" 4. ספר לו שאתה מת לעשות סקס במהלך נהיגה. 5. התעקש לנסוע באמצע הכביש כי הפס הלבן מרגיע אותך. 6. ספר לו שבששת הטסטים הקודמים שלך, הטסטרים היו פי אלף יותר נחמדים. 7. שאל אותו אם זו העבודה שלו כי אין לו בגרות. 8. הבטח לו שאם הוא יעביר אותך, זה ישתלם לו, וקרוץ בסקסיות. 9. הוא מבקש ממך לא לעבור את התשעים? הרגע אותו: "זה בסדר אחי, אני מכיר את כל השוטרים באזור". 10. אותת עם דגל ישראל שהבאת מראש. 11. בכל פעם שיש אור אדום, השען אחורה את הכסא ובקש ממנו להעיר אותך כשיתחלף לירוק. 12. הוא מתלונן על הנהיגה שלך? התעצבן: "אוחח, שתוק כבר!" 13. סרב לפנות ימינה, כי "אני לא פשיסט!" 14. איים: "אם לא תעביר אותי אני יורה בעצמי, ואולי גם בך". 15. דרוס חתול, וצעק בשמחה: "איזה כיף לנו!!!".

painapple

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח

ע-נ-ק!!! גמאני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה

miki barrr

New member
רזזזזזזזז!

חח..הייתי בטוחה שעברת טסט או משהו..ובאתי לאחל לך מזל"ט...! יפה מה שהבאת... אני מקוה שאני אסיים עם זה בקרוב.טפו טפו טפו..ובכל מה שקשור לעין הרע בקבלת רישיון אני מאמינה..ראיתי מה קרה לאנשים שאני מכירה ומה קרה גם לי....סתם סחבתי את כל כך הרבה זמן....

Mister Matrix

New member
אממ את עדיין יכולה לאחל לי

כי עברתי טסט רק לפני כמה ימים (14/01/04) כך שזה עדיין "טרי" ואת יכולה לאחל לי..בכל אופן מצאתי את זה וזה ממש נחמד לדעתי ולכן הבאתי את זה לפורום ובקשר לקבלת הרישיון - אז קודם כל שיהיה לך בהצלחה ובאמת תסיימי עם זה...ועצה קחי הכל בקלות ולא יותר מדי קשה, צריך המון מזל ובתכל'ס זה לא משנה איזה טסט את עוברת ראשון או שישי (מלבד הפגיעה הכספית) העיקר תעברי ותהני מהרישיון! אז המון בהצלחה אחותי!

miki barrr

New member
תודה חמוד..

אבל אתה באמת לא יודע מה עשיתי...חצי שנה לא עשיתי שעיורים..ורק עכשיו אני מריצה אותם.. אז המון המון מזל טוב!!! מצטערת שלא ידעתי.... ותודה על ההרגעה,אני יודעת שזה הרבה עניין של מזל....בגלל זה אני מאינה בעין הרע,ואני לא אחת שמאמינה בשטויות הללו!

למעלה