חחח שמעו קטע

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif חחח שמעו קטע

יום שלישי מאיה בוסקילה הופיעה באשדוד וזרקו עליה כדור
ממקורות מיומנים שהיו שם כולם מדברים על זה.... איך ששמעתי נפתחתייייייייייייייייייייייייייייייייייי יאוו הבטןןןןןןןןןןןןןן

נכון, זרקו על מאיה כדור אבל....

שמו של זורק הכדור ומספר הטלפון נירשם על הכדור, זה הטריק הכי נחמד להעביר לזמר או זמרת שאת או אתה מעריצים את כתובתכם, יאללה, תנסו את זה על שרית, יכול להצליח לכם גם,

Nicol1991

New member
מותק אנחנו זורקים שקיות של במבה

אדומה וזורקים לבמה ולא על שרית...

Nicol1991

New member
חחח אני הפסקתי לרדת עליה

כמו שאנחנו לא אוהבים שיורדים על שרה אני הפסקתי לרדת על מאיה...אבל אני עדיין לא מתה עליה...

love amor

New member
היא לא יודעת לשיר../images/Emo122.gif

חוץ מזה אין לי שום דבר נגדה

לא חסרים

אנשים שלא יודעים לשיר... חחח לא רוצה להעליב פה אולי מעריצים... אבל קובי אוז יודע לשיר יותר וטב?? לאאאאאאאאאאא! אבל אל שונאים אותו פה היא שרה בסדר + חוצמזה אם היא לא יודעת לשיר לא צריך לרדת עליהה סתאאאם! אגב משו נדפק לי במחשב כבר כמה ימים אני רואה אין לי שום הודעות עכשיו ראיתי שפה יש לי 2 חדשות וזה לא מודיע לי כלום...

אני רוצה להגיד

שאתם סתם יורדים עליה אני בפורום מאיה בוסקילה ואתם יודעים כמה מפרגנים שם לשרית????? חוצמזה אמרתי שאני אוהבת את זתיהן אז כמוש אתם לא אוהבים שיורדים על שרית אני גם לא אוהבת שיורדים עליה וגם על מאיה כי אני אוהבת את שתיהם אז אני מגינה עליה קצת.. אסור..?

tamam44

New member
זהו

למה אתם צוחקים עליה, היא בסך הכל גם זמרת כמו שרית. זה שיש לה ציצים בגודל בונגילות זה לא אומר שצריך לומר שיש לה סיליקון ולדבר עליה כל מיני דברים כאלה.

tamam44

New member
אמרתי את האמת

אמרתי את האמת אבל בכל זאת אסור לצחוק עליה, זה שאני אומר את האמת זה לא נקרא לצחוק עליה ....ץ

Nicol1991

New member
כן ראיתי שהם מפרגנים וזה נחמד מצידם

אבל את לא יכולה לסתום פה פיות לאנשים נכון? וזכותך להגן על מאיה

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif נמסר לי עוד שאחרי שהילד זרק

על מאיה היא זרקה עליו שניים בגדול חצי טון מלאים סליקון הילד עד עכשיו בבית חולים מסכן...
*נו נו נו* מאיה

למעלה