חזרתי הרגע...

../images/Emo73.gifחזרתי הרגע...

שלום ד"ר תורג'מן, חזרתי עכשיו ממרפאתו של ד"ר סולד. הבאתי איתי את כל צילומי ה-MRI ואת תשובת הCT והמיפוי של הלבלב. אז בינתיים: 1. הוא מבקש לבצע את האולטראסאונד דרך הושט ללבלב
(אני מתה מתה מפחד) 2. תתקיים וועדה של מומחי הרנטגן יחד עם פרופ' שטרן לגבי הממצא בMRI. לדעתו יש מקום להתייעץ שוב עם נוירוכירורג לגבי הגידול. אם ניתן לנתח שוב או אולי גמה נייף. מה דעתך? 3. הוא נתן לי טופס לאישפוז לפני ניתוח. אני מקווה שהוא יצור קשר בהקדם כי העניין הזה מפרק אותי נפשית.
היום באתי לקבל עידוד בעיקר לבדיקה שרק המחשבה עליה חונקת אותי וכנראה ש 20 מ"ג פאקסט לא מספיקים... תודה לך מראש,

א ת י 10

New member
שגית יקירתי - כתבתי לך כבר על

הבדיקה הזאת. צריך רק להתעקש על טישטוש טוב - ואז זה עובר מהר ובסוטול. עוד עצה (כך אני נוהגת), ככל שפרוצדורה כלשהי מפחידה אותי יותר - כך אני לוחצת לקבוע תור הכי מוקדם שאפשר - העיקר כבר לגמור עם זה ודי.... אצלי זה עוזר מאד. שמחה לשמוע על הוועדה וההתייעצות עם הרנטגולוגים והנוירוכירורג. חשוב מאד שכולם כאן יהיו מתואמים, הן כדי לקבל החלטה מושכלת והן כדי שאת תרגישי יותר בטוחה. מחזיקה לך אצבעות.

אתי...../images/Emo140.gif

קבעתי מזמן את התור ועוד ביקשתי שאם יתפנה לפני שיודיעו לי. אני חושבת שליתר ביטחון אני אשאיל משגב איזה כדור אקסטזי לפני
נראה מה יהיה שבוע הבא תודה לך ומה שלומך

א ת י 10

New member
../images/Emo6.gif אקסטאזי../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מאמי, עד כמה שידוע לי, אנחנו "הקושינגים" מפוצצים מחומרים שמתסיסים אותנו. אני, על כל פנים, מתלקחת במהירות הבזק, בתקופות שהקורטיזול שלי בשמיים. את צריכה איזה רגיעון קטן. מכיון שזה בלתי חוקי עדיין, אני לא יכולה להציע לך איזה ג'וינט קטן להרגעה... (מקווה שד"ר תורג'מן לא תחנוק אותי על עצם העלאת הנושא
...).

../images/Emo8.gifאם לא היו דברים טיפונת ...

יותר דחופים על סדר היום הלאומי, קולי היה בודאי הולך לעלה ירוק.

US דרך הושט

שלום שגית, לגבי הבדיקה, אתי צודקת. אמנם הסוטול הוא בשניה הראשונה ואחר כך כבר אפילו את זה לא מרגישים, הבדיקה היא ממש לא סיפור. זה כמו כל אנדוסקופיה, ואת זה, בניגוד לכל מיני דברים שאני כותבת עליהם, עברתי. אני רק לא כל כך מבינה מה הוא מחפש שם. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו, הוא שבכל זאת לא נשללה אפשרות של גידול אחר שמפריש CRH ויוצר מצב דמוי אדנומה שמפרישה ACTH (כי ה-CRH מגרה את בלוטת ההיפופיזה להפריש ACTH). במקרה כזה גם IPSS לא יבדיל כי ה-ACTH יוצא מההיפופיזה. אבל, אם בכלל, תוארו מקרים בודדים ביותר. לגבי הממצא החדש. צריך באמת לראות את זה. אני לא מאמינה שניתוח יפתור כאן את הבעיה, אבל הוא יכול להקל. יתכן כי יש מקום גם לניתוח וגם לגאמה נייף. בכל מקרה, לאחר כל כך הרבה שנים, לא נראה לי שזה מה שיפתור סופית ומידית את הבעיה וכי כריתת האדרנלים הוא הפתרון, אבל כמובן בתנאי שמצמצמים עד המינימום את הסיכון להופעת Nelson's tumor. זהו, תצטרכי לחכות עד לישיבה כדי לקבל חוות דעת מושכלת. אני מקווה שהבאת גם MRI קודמים.

../images/Emo9.gifוודאי שהבאתי

צילומים קודמים... אני מקווה שגם הם יחשבו כמוך ויכרתו לי כבר את האדרנלים. ולפני כמה שנים שעלה נושא הגאמה נייף אצל שטרן הוא טען שלא יאשרו לי לטוס לביצוע הטיפול. ד"ר סולד אמר שבמידה ואכן יש ממצא בלבלב עדיף לדעת את זה לפני הניתוח...למקרה שיצטרכו להוציא. טוב, יש לי שבוע לעשות אימונים בנשימות דרך האף דבר שאני ממש לא עושה לצערי. (אולי אני אספיק לקחת קורס)
אני כמובן אעדכן שבוע הבא מחרתיים אני בים המלח ושם הקושינג לא משפיע. תודה רבה

נשימות דרך האף ../images/Emo35.gif

הנה טיפול מקורי לקושינג: ים המלח! אזכור זאת. תהני ואל תחשבי על כל הצרות שקיימות בגובה פני הים.

למעלה