על=אל, את רואה מה עשית לי כבר??!!
ת תאירעות New member 1/5/06 #24 סליחה שאני מציקה(שוב)../images/Emo4.gif אין אף אחת שמגיעה מבאר שבע לקחת את שמנמונת מתוקונת?? אם מישהי יכולה לקחת איתה אז תודיעו,היא ממש ממש רוצה לבוא.
סליחה שאני מציקה(שוב)../images/Emo4.gif אין אף אחת שמגיעה מבאר שבע לקחת את שמנמונת מתוקונת?? אם מישהי יכולה לקחת איתה אז תודיעו,היא ממש ממש רוצה לבוא.
ל לוליLuli New member 1/5/06 #25 אם מישהי עוד לא הבינה ... אני יסתכל על המסרים עד שעה 9 וחצי בבוקר להסברים אם מישהי צריכה.... מול רכבת אוניברסיטה ליד משרדי הפארק פשוט.......... פינת החי
אם מישהי עוד לא הבינה ... אני יסתכל על המסרים עד שעה 9 וחצי בבוקר להסברים אם מישהי צריכה.... מול רכבת אוניברסיטה ליד משרדי הפארק פשוט.......... פינת החי
מ מילי לי New member 1/5/06 #28 בנות!!! תבלו היום במפגש ותעשו חיים אל תשכחו את אלו שנשארו בבית....וכמובן המון תמונות שתוכלו להראות לנו איך היה.
בנות!!! תבלו היום במפגש ותעשו חיים אל תשכחו את אלו שנשארו בבית....וכמובן המון תמונות שתוכלו להראות לנו איך היה.
ת תאירעות New member 1/5/06 #31 מבינה שאין שינוי בתוכניות לגבייך... ובנות למי שיש מצלמה דיגיטלית מוזמנת להביא כדי שנצלם. ויום טוב לכולם.
מבינה שאין שינוי בתוכניות לגבייך... ובנות למי שיש מצלמה דיגיטלית מוזמנת להביא כדי שנצלם. ויום טוב לכולם.
ת תאירעות New member 1/5/06 #35 יא עצלנית../images/Emo46.gifתבואי לבד ותביאי למה צריכים לסחוב בשבילך????? נו,תבואי?
מ מילי לי New member 1/5/06 #36 ../images/Emo88.gifאנחנו שוקלים להעיף אותך מבי"ס לאלתר לאאאא יכולההההה לבואאאא הבנת הנקרא...רואים שאת לא מקשיבה בשיעור. ויש לי רעיון שידור לוויני חי מה דעתכן?
../images/Emo88.gifאנחנו שוקלים להעיף אותך מבי"ס לאלתר לאאאא יכולההההה לבואאאא הבנת הנקרא...רואים שאת לא מקשיבה בשיעור. ויש לי רעיון שידור לוויני חי מה דעתכן?
ת תאירעות New member 1/5/06 #40 יש בעיות בהבנת הנקרא,../images/Emo8.gif שנים של פתירת תשבצים לא עזרו לי,מה לעשות? חבל שאת לא באה.
ס סינדרלה של הנסיך New member 1/5/06 #39 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאל תבואו ברכבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שיבושים בתנועת הרכבות
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאל תבואו ברכבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שיבושים בתנועת הרכבות