ה-מפגש

לוליLuli

New member
הבהרה אחרונה-מיקום המפגש

מול תחנת רכבת האוניברסיטה(ליד המשרדים של הפארק) ככה יש שם חניה גדולה לכולם. וגם ניתן להחנות מול ,בחניון מול הלונה פארק,חניון ענקי. הנקודת 13 שאני מתכוונת יוצאת בין 2 החניונים וכך יהיה נוח לכולם עם החניה בללי צורך בתווי חניה וכו... ואם מישהי רוצה לבוא עם רכבת יהיה נוח ובלי צורך במוניות וחניה. פשוט-מספר 13 מול התחנה רכבת אוניברסיטה. מספר 13 שהכי קרוב לשם. אם למישהי עדיין איכשהוא לא ברור. שלחי לי מסר ואני יענה . ניפגש מחר....

lila11

New member
טוב אני לא יודעת מה איתכן?! אבל אני

ישבתי לקרוא עכשו את כל השרשורים לגבי מקום המפגש ומחר ויש המון גרסאות. לא באמת הצלחתי להבין בסופו של דבר לאן להגיע מחר. כל פעם עד שחשבתי שהבנתי פתאום יש שינוי כיוון, אז אם יש מישהי שמוכנה לסכם את העיניין אני אשמח.לילה טוב

lila11

New member
לבעלי, יקירי יש מחר יום הולדת

מכיון שהוא לא איתי פה בארץ, אשמח להיות בחברתכן מחר אז עדכנו אותי איך מגיעים?????

תאירעות

New member
יש אפשרות להפוך את המפה?

הלך לי הצוואר,ואני לא מצליחה להבין כלום.

תאירעות

New member
איך לא חשבתי על זה?../images/Emo163.gifית שכמותי.

וברצינות,יש אפשרות? יאללה לידורי לכי לישון מחר לא תקומי...אה ועוד משהו, את או לולי מוכנות להשאיר לי במסר את מספר הפלפון שלכן?

כדי שתציקי לי לא לא חמודה מה פתאום

אני צריכה לישון בלילות שתתקשרי אליי כל 5 דקות ללללללללללללללללא סתתתתתתתתתתתאאאאאם

תאירעות

New member
פריירית ופריירית!!! עכשיו יש לי את

הטלפון שלך!! לא תשני לא ביום ולא בלילה אני לא אפסיק להציק לך!!! שיהיה לך לילה טוב מותק....

yoyo10

New member
באקרובט ריידר למעלה מצד ימין

יש לך אפשרות להפוך את הדף

למעלה