ה"י 14-15/2

miss_t

New member
../images/Emo73.gifה"י 14-15/2../images/Emo160.gif

אז איך התקדמתם? מה עשיתם? כמה הרווחתם? התחדשתם בפריטים מסוימים? נשק? עליתם רמה? התקדמתם באחוזים? שתפו אותנו

miss_t

New member
אז החלטתי מה לעשות עם הסקילים../images/Emo13.gif

תודה למי שעזר לי יש לי דלת שמחסלת לי בקצת את כמות המגיק רוק... וכמובן 2 נקודות על HS. אתמול עשיתי עם אנה וניר את משימות הרב-טאון ומו לונג, והדלת הייתה מאוד שימושית וכיפית
התקדמתי באחוזים מסביבות 10% ל20%, רוב הEXP בא מהאימונים ומהמשימות, שנותנות 20K-40K EXP (תלוי איזה) חבר מהבאדי החליט לתת לי 3 גיפטים, אז יש לי סרט לשיער, מעיל ו-GOO GOO FACE. נחמד מצידו
תמונות
בתמונה- משימת הריגת הJAR בהרב טאון

miss_t

New member
My new NX

עם הידיד (בדמות בת) שטחון בNX והחליט להיות חמוד

../images/Emo87.gif האאאאאא

היה כיף אתמול. עד שאיזה אחד החליט לגנוב לנו הריגות וזאת למרות שהוא בפארטי שלנו. יש דבר כזה שיתוף פעולה. אה וכן. ליאת. תודה על המוב של הגריזלי
. שימושי ביותר. והם חמודים כשהם כועסים
83%. הלשמתי הרבה משימות ובהם המשימה החדשה של סיפרונה. מומלצת ביותר
גם החלק השני שלה מומלץ.. בכלל- המייפל הוסיפו כמה קווסטים חדשים וקלים ביותר שאותם סיימתי בלילה אחד. מפחיד שכמוני. :|. זהו. עוד 17% לרמה 59. ומשם נשאר לי עוד קצת עד ל60 המיוחל. שם אקבל כמה קווסטים חדשים.

Elizab3th

New member
אז זה מה שעשית בזמן ששאלתי איפה ה...

איש שמכין אייטמים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

נו כמו שניר וליאת כבר אמרו, התאמנתי איתם, סיימתי את כל הקווסטים היותר פשוטים של מו לונג והרב טאון. עליתי מ 55%~ ל85%! [האעה!!] והם כבר שמו תמונות..XD אני זאת החתולה הצהובה...3= מזמן רציתי לשאול אנשים מה דעתם על הNX שליX3 קיצר היה ממש ממש ממש כייף, והסקיל של הדלת שימושי ממש ממש ממש!!

אמ.... כן...

קניתי את כל הציוד לגנב לרמה 50 מעל הממוצע (המכנסיים 2 הכובע 4 החולצה 5 על נעליים עוד לא דיברתי וכפפה יש לי 4 מרמה 40 אז אני ישאר איתה) איזה מגניב שזה עלה רק 450K (בהתחשב בנדירותו של הכפפה של 4 לאק ו5 לאק שקיבלתי מדרופים....)

וגם....

עליתי מ40% ל65% .... כי עשיתי פיקיו עם כמה נובים (רמות נמוכות אבל חזקים הכוונה) ובגלל זה קיבלתי יותר EXP מבדרך כלל כמעט 40K EXP שזה 8%

למעלה