האוטו שלי חולה

../images/Emo73.gif האוטו שלי חולה

אל תשאלו חזרתי היום הבייתה והייתי צריכה לצאת עם הילדים לפעילות בביה"ס והופס.....האוטו לא מניע בכיתי קצת לבעלי עכשיו הוא למטה עם עוד ארבעה חברים הוציאו קפה ועוגיות על הכביש וכולם עובדים על האוטו אוף....שיסיימו כבר דווקא בניתי על בעלי הערב..... מבטיחה לעדכן מחר לילה טוב באדי

הלך הסטארטר

קמתי בשש בבוקר לקחתי את האוטו שלו וברחתי שיתעסק קצת עם האוטו היום מה כפת לי באדי

polegra

New member
כבר חשבתי שמזל שאין לי אוטו עד ש...

ניתקענו עם האוטובוס היום!
והביאו איזה טרנטה במקום עם נהג שההליכה האיטית שלי יותר מהירה ממנו...
מזל שהטרמפ שלי חיכה לי למרות האיחור האלגנטי של חצי שעה
כנראה זה משהו קוסמי שמקלקל רכבים היום
טלי

את לא תאמיני

אבל שכן שלי עם אותו רכב כמו שלי היום בבוקר נתקל בבעלי וגם לו הלך הסטארטר איזה מין דבר זה? מה קרה לעולם היום? אבל האוטו כבר במוסך בטיפול מחר יהיה לי אוטו חדששששששששששששש באדי

maybesure

New member
יש לי יש לי יש לי..

אתמול הבוסית שלי נתקעה בדרום.. הלך מצבר
האיש שלה ניסה לחבר כבלי הנעה, חיבר אותם קצת הפוך..הלך פיוז של האמובילייזר, הזמינו גרר, הגרר התעכב. בסוף תיקנו לה אבל נגרם לה עיכוב של חמש-שש שעות, והפסד יום עבודה. נראה יותר מדבק מהשפעת שמסתובבת עכשיו. ויש לנו לקוחה במשרד שמעבירה סדנאות למודעות אישית שבאה לדברים כאלו בגישה: הכל לטובה. אם זה קרה-מן הסתם נמנעה תקרית חמורה יותר. אז לקחת הכל בפרופורציה.. הגישה שלי אומרת: אם נתקעים עם הרכב, להתקשר באטרף לבעל, לבכות ולהשתולל שאי אפשר להסיע את הילדים שהם גם שלו בלי אוטו! שיבוא ויסיע אותם בעצמו.

seeyou

New member
מחובר ב- 3 ברגים לשסי.

במוסכים עובדים על פי תעריף שעה + מחיר חלפים. אם יבדקו כמו שצריך,מוסך בכמה שעות מעמיסים ביום עבודה יצא בערך 50-100 שעות. למה זה? בגלל שישנם ימים שאין הרבה תיקונים אבל גם בימים כאלו צריכים לשלם לעובדים. להיכנס למוסך -רק להגיד בוקר טוב זה עולה בערך 150ש'

התיקון עלה

2.000 ש"ח אני מתה בדיוק התחייבנו לטיול בפסח של חמישה ימים ושילמנו כמעט 4.000 ש"ח ועכשיו התיקון של האוטו - מה זה לא במקום לא נורא נסתדר........ באדי

למעלה