בימבה ..

האחת zota

New member
../images/Emo73.gifבימבה ..

יונתן עוד מעט יהיה בן שנה, ורציתי לדעת מנסיונכם על איזו בימבה הייתם ממליצים, המגוון עצום ולא בא לי לקנות משהו לתקופה של חודשיים. תודה

זה עוד נוראאאאאאאא מוקדם

אבל לדעתי כולם אותו הדבר, לי יש שתיים - שתיהן מהארץ, עולות גרושים, ותבור משתולל עליהן באותה מידה בדיוק, אבל גיל שנה זה ממש ממש מוקדם.

למה מוקדם?

אביב בת 10 חודשים וכבר יש לנו בימבה בבית כמעט חודש, היא משחקת בה יפה, וגם משתמשת בידית כהליכון, ובעיקר - אוכלת את הצופר
אה, וקנינו סתם אחת שהיתה נראית לנו חמודה, אכן המבחר גדול - אבל כולן פחות או יותר עושות אותו הדבר....

גם אצלנו אהבו את הבימבות בגיל הזה

לדעתי זה גם תלוי בילד ובמה הוא עושה - ילד שכבר נעמד יהנה מן הסתם יותר מילד שעדיין לא זוחל...

saritoosh22

New member
לנו יש שתיים.

את הראשונה קניתי לו בגיל 8 חודשים והיא נפתחת ואפשר גם לדחוף אותה ולשחק איתה עם כדורים (משהו כמו קליעה לסל), אצלנו נרשמה התלהבות מהבימבה הזו.

sashkashurik

New member
../images/Emo9.gifטוב הבנתי מהתמונות שצירפתם

למה זה טוב
הבנתי שהליכון לא מומלץ לתינוקות

בימבה זה לא הליכון

וההליכון שלא מומלץ, הוא זה שהילד ממש יושב בתוכו, כמו ה-SAUCER רק עם גלגלים, מאוד מסוכן. הליכונים רגילים (או עגלת בובות למשל) שהילד פשוט דוחף, אין איתם בעיה. מדובר במכונית קטנה - באנגלית RIDE ON, שהילד יושב עליה ודוחף עם הרלגיים = נוסע.

sashkashurik

New member
עכשיו אני נזכרת../images/Emo26.gif

פעם ראיתי סרט מצויר על מכונית ושמה בימבה היה אפילו שיר שמישהו הרשע מנסה לפגוע בבימבה הקטנה אבל בימבה חכמה
משהו כזה היתי בטוחה שזה השם של מכונית בסרט מצוייר לא חשבתי שיש מילה כזאת בימבה

אז איך קוראים למשחקים עם ידית

שמשמשים את הילד לדחיפה תוך כדי הליכה, ומאוד עוזרים לו לפתח כישורי הליכה? אני לתומי קראתי לזה הליכון...

saritoosh22

New member
אני לא קוראת לו, הוא בא לבד.

סתם אני מתלוצצת, יש דברים שאני לא קוראת להם בעברית, כי אני לא יודעת איך קוראים להם. ויש דברים שקשורים לתינוקות שאין לי בכלל מושג מהם ואם לא הייתי קוראת בפורום לא הייתי יודעת לעולם כמו: דפני ויש עוד כמה.

למעלה