ביי ביי אחרי העדרות מהפורום עקב מחלה... אני נוסע לי לסופ"ש ארוך באילת נתראה ביום שני.... ביי ביי
S Salem New member 28/7/04 #1 ../images/Emo73.gifביי ביי../images/Emo42.gif אחרי העדרות מהפורום עקב מחלה... אני נוסע לי לסופ"ש ארוך באילת נתראה ביום שני.... ביי ביי
../images/Emo73.gifביי ביי../images/Emo42.gif אחרי העדרות מהפורום עקב מחלה... אני נוסע לי לסופ"ש ארוך באילת נתראה ביום שני.... ביי ביי
ק קיץ כתום New member 29/7/04 #3 אני לא מבין.. אתה שם כל שבוע?! איפה אתה ישן? (ואל תגיד אצל איציק.. אני רוצה לדעת באמת)
E [eLad] New member 29/7/04 #4 או מלון או בית החייל בית החייל זה 30-40 שקל ללילה, אבל שמעתי שהוא מפוצץ כל הזמן במיוחד בתקופה הזו. ואיציק לא באילת כרגע
או מלון או בית החייל בית החייל זה 30-40 שקל ללילה, אבל שמעתי שהוא מפוצץ כל הזמן במיוחד בתקופה הזו. ואיציק לא באילת כרגע
S Salem New member 1/8/04 #10 אני הייתי שם רק 3 פעמים בחצי שנה... פעם ראשונה... עם חברים במלון קיסר. פעם שניה... שוב חברים (רק אחרים!) באכסניית הנוער (צמוד לקלאב הוטל). פעם שלישית... משפחה... בקלאב הוטל עדיף לישון באכסניית הנוער מאשר בית החייל, קצת יותר יקר - תנאים יותר טובים ומיקום יותר טוב.
אני הייתי שם רק 3 פעמים בחצי שנה... פעם ראשונה... עם חברים במלון קיסר. פעם שניה... שוב חברים (רק אחרים!) באכסניית הנוער (צמוד לקלאב הוטל). פעם שלישית... משפחה... בקלאב הוטל עדיף לישון באכסניית הנוער מאשר בית החייל, קצת יותר יקר - תנאים יותר טובים ומיקום יותר טוב.