בדרך ל700

• פותח הנושא AMT
  • פורסם בתאריך

Flashoo

New member
גם לי היתה את הבעיה הזו

אבל לא עשיתי קורס ולקח לי קצת זמן להבין שכדאי לשנות את הסדר. עכשיו אני עושה במהירות את 4 השאלות הראשונות, זה לא אמור לקחת יותר מ 2 דקות (כמו שאמרה קודמתי) לאחר מכן (ולהבדיל ממנה) אני קופץ להבנת הנקרא כי אלו שאלות קלות מאוד וחבל לפספס אותן. לאחר מכן אני ממשיך את המבחן בסדר הרגיל שלו חוץ עד שאני מגיע לפ.ט.ל, את זה אני שומר לסוף זה באמת שיפר לי את הציונים מ 128 (במבחן הקודם שלי) עד ל 141 (כמובן שתוך כדי גם למדתי הרבה מילים)

AMT

New member
../images/Emo73.gifבדרך ל700../images/Emo73.gif

שלום לכם!
אני מתכוון לגשת לבחינה הפסיכומטרית במועד אוקטובר(ללא קורס), במטרה להוציא 700+. זאת תיהיה פעם שניה שלי, בפעם הראשונה, במועד אפריל האחרון הוצאתי 618, שזה ממש לא מספיק לי, הנה הפירוט: כמותי 134 מילולי 108 אנגלית 120 אני יודע שמדובר כאן על חתיכת שיפור, ולכן אני אצתרך לעשות שינויים דרסטיים.
הבעיה העיקרית במילולי היא הזמן, כמעט אף פעם אני לא מצליח להספיק את כל הפרק, לפעמים אפילו אני לא מספיק להגיע לחלק של הבנת הנקרא. בסוף הקורס שעשיתי לקראת הפעם הראשונה המדריכה יעצה לי לשנות את סדר הפתרון של הפרקים המילוליים, אך בגלל שזה היה קרוב מאוד לקורס עצמו החלטתי שלא לקחת סיכונים. גם בפורום ראיתי הודעות של אנשים ששינו את סדר הפיתרון של פרק מילולי או כמותי ושיפרו את התוצאה בצורה מפליאה. אשמח מאוד אם תכתבו מה סדר הפתרון המומלץ לגבי החלק המילולי וגם לגבי החלק הכמותי(גם שם אני לא מספיק הכל). אשמח עם תעזרו לי!
תודה מראש. ד"א יש לכם פורום נפלא, ואני מקווה להיות חלק ממנו

Kiru

New member
מן הסתם קשה להמליץ

כי אין לנו מושג מה הצדדים החזקים והפחות חזקים שלך. על פניו נראה שכדאי לך לעשות את הבנת הנקרא לפני ההגיון, אבל למה שלא תכתוב לנו באיזה שאלות קשה לך, גם במילולי וגם בכמותי?

למעלה