אז מההההה...

שרון710

New member
הקונה מטטה ידידיי:)

שיר-שבועי-של-עברי: מרי לנצח שיר-שבועי-לא-של-עברי: הקונה מטטה בספרדית
אלבום שבועי:אין תמונה שבועית: כנ"ל משהו טוב שהיה השבוע: שביתות

מכל האהבות שיש לחלום ביקשתי לי אותך

שיר-שבועי-של-עברי:פג'ו צבאית שיר-שבועי-לא-של-עברי:שלמה ארצי-תתארו לכם אלבום שבועי:שלמה ארצי-שפויים תמונה שבועית:^_^ משהו טוב שהיה השבוע:חתיך אחד

מעיייין

New member
../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-עברי: אממ... אין כלכך:S שיר-שבועי-לא-של-עברי: תשמח- אריק ברמן
אלבום שבועי: הראשון- אריק
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: שביתה.

מורביט

New member
שבת שלום :]

שיר-שבועי-של-עברי: יותר טוב כלום, איש יקר, בתי קפה, לבד. שיר-שבועי-לא-של-עברי: עכשיו אתה חוזר בחזרה- מירי מסיקה, אריק ברמן- גוני\ יום חדש נפלא\ אפשר לחשוב. אלבום שבועי: שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות, סינרגיה- מרגיש אחר, יותר טוב כלום מכמעט והאנשים החדשים. תמונה שבועית: חברים זאת ה-סידרה
משהו טוב שהיה השבוע: עברנו את המבחן במתמטיקה!!11 שביתה ואממ כרטיסים לרוקצ

נמ...

שיר-שבועי-של-עברי: הזמן עכשיו, איש יקר שיר-שבועי-לא-של-עברי:לאורך הים- עופרה חזה(ז"ל) אלבום שבועי: זה לא אותו דבר. משהו טוב שהיה השבוע: שהוא נגמר! שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ורגוע.

Yaarit4

New member
שבת שלום!:]

שיר-שבועי-של-עברי:בובה אחת שיר-שבועי-לא-של-עברי:נוצה ברוח אלבום שבועי:- תמונה שבועית:תמונה של טבריה היא נראית פה יפההD: משהו טוב שהיה השבוע:פתיחת שבט צופי ים טבריה מחדש:]

YuL a

New member
אני..

שיר-שבועי-של-עברי: פנסים(עם שרון חזיז..) שיר-שבועי-לא-של-עברי: אין מלאכים בגן עדן-אביב גפן כולנו ריקמה אנושית אחת חיה-חווה אלברשטיין אלבום שבועי:מומנטו מורי/אביב גפן תמונה שבועית:-- משהו טוב שהיה השבוע: אמא הפכה להיות רואת חשבון ><

ירדן88

New member
../images/Emo176.gif

שיר-שבועי-של-עברי:אישה לוויתן לייב שיר-שבועי-לא-של-עברי:ידיים למעלה-כסיית השכל,אחריות-יוני בלוך. אלבום שבועי:mika תמונה שבועית:גן מאיר
משהו טוב שהיה השבוע:שביתות

m a y a 2 1

New member
<הזן הודעה חדשה> ../images/Emo6.gif

שיר-שבועי-של-עברי: jessy
שיר-שבועי-לא-של-עברי: להשתטות לפעמים - הראל סקעת (בהשפעת המופע סיום שלי..
) אלבום שבועי:
תמונה שבועית: היום צילמתי!
חחחח ממש אהבתי!
משהו טוב שהיה השבוע: אממממ שום דבר חדשש

|הפסקה מתנ"כ ../images/Emo122.gif|

שיר-שבועי-של-עברי: "זמן"-טראנסים-ערסים-בלאגנים. שיר-שבועי-לא-של-עברי: All Around של פייב, Fluid conduction של אנוק. אלבום שבועי: Invincible של פייב.
תמונה שבועית: כמה כיף.
משהו טוב שהיה השבוע: נחשו.

danar14

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

שיר של עברי: משהו אמתי שיר לא של עברי: http://www.youtube.com/watch?v=tZw-8RSyvh8&mode=related&search= אלבום שבועי: Dookie של Green day משו טוב שהיה השבוע: הייתה לי החייאה מוצלחת על חייל בן 20

לכי לאט, לכי רגוע. תמיד היית מיתר קרוע.

שיר-שבועי-של-עברי: אין לי מושג, אולי איזה טראנס מרי בבר מצווה. שיר-שבועי-לא-של-עברי: דניאל סלומון - מיתר קרוע[בלופים, אחרי הוודאות התוצאות] אלבום שבועי: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל תמונה שבועית: הסוכריה של צליל
משהו טוב שהיה השבוע: איריס וניחומי מיכל ;[ דאאמ, הייתי מתחתנת איתה.

למעלה