אז מההההה...

../images/Emo73.gif אז מההההה...

שיר-שבועי-של-עברי: שיר-שבועי-לא-של-עברי: אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: סופ"ש מגניב.

סופ"ש מדהים לכולם../images/Emo9.gif

שיר שבועי-של-עברי: כשהקיץ יבוא [אבל שלא יבוא נו!
] שיר-שבועי-לא-של-עברי: חמי רודנר- גאולה
[נראה לי שבוע שני או משו] אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: שביתה, שביתה ו... שביתה? אע

Dark chocolate

New member
שנים חסומותתתתתתת פה פה פה פםםםםםם פםם

שיר-שבועי-של-עברי: יותר טוב כלום מכמעט("מי בטור הזה הכין שיעורי בית?" -*כולם מרימים יד* - "זה טור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום..") שיר-שבועי-לא-של-עברי: על הרצפה - מוניקה סקס אלבום שבועי: אין.
תמונה שבועית: אני בתגובה מהירה משהו טוב שהיה השבוע: שבוע רגיל אחושניצל..אין משהו מעניין

matanky

New member
רשיון כאילו דה? ../images/Emo6.gif

שיר-שבועי-של-עברי: להבין את המים שיר-שבועי-לא-של-עברי: אז מה
אלבום שבועי:
תמונה שבועית: לכל המעריצי ריסים למיניהם והחושבים שאני עושה גבות למיניהם...
משהו טוב שהיה השבוע: אורעד קיבלה רשיון|!! טסט ראשון
כפרעליה!!! וכמובן שביתות

SRonush

New member
אולסטאר בצבע צהוב מרקר, עד הברכיים ../images/Emo6.gif

שיר-שבועי-של-עברי: לידו
שיר-שבועי-לא-של-עברי: שנים חסומות, סאן חוזה- מוניקה סקס, מה שקרה, כמו שזה היה, טוב לבד- אפרת גוש. Blink 182 - Everytime I Look For You פרח נתתי לרוני סופרסטאר- שייגעצ. *נו מה, שמעתי מלא מוזיקה השבוע* אלבום שבועי: של אפרת גוש.
תמונה שבועית: זה אמור להיות אני. |מגלגל עיניים של המסנג'ר| משהו טוב שהיה השבוע: המ, כרטיסים לרוקצ!!!

../images/Emo6.gif רוני ../images/Emo23.gif

ואם תשימו לב, עשיתי לה רגליים פי שמונה יותר ארוכות ממה שאמור להיות לדמויות סאות'פארק
רוני ארוכה!

האגוש

New member
אניאניאני

שיר-שבועי-של-עברי: "יותר טוב כלום"/"בוא" באוטו של נחנח
גרופים לפאנים. [רועי נהג טוב!!!11] שיר-שבועי-לא-של-עברי: וואו, תתכוננו
Dogs, 9 crimes , Rootles Tree - Damien Rice יש לי סיכוי - אביתר בנאי גשם כבד עומד ליפול - בוב דילן/אביב גפן אלבום שבועי: 9 crimes תמונה שבועית: אין תמונה מאתמול :( ומשלשום :( אז זה..מההרצאה-> משהו טוב שהיה השבוע: ספונטניות זה טוב, אבל רק אם הביקור הפתעה זה מאנשים שאני אוהבת
.

בת 1986

New member
איי אם....

שיר-שבועי-של-עברי: לאונרדו שיר-שבועי-לא-של-עברי: מושיקו- דודי לוי.. (חחח) אלבום שבועי: של זמר אנונימי- בקרוב הוא יפרוץ.. הלוואי תמונה שבועית: ---->> מאמי משהו טוב שהיה השבוע:
אתמול!!
שבת שלום

למעלה