R rotesh8 New member 12/5/07 #5 עזבי אותך מבירה תרדי על בקבוק של מרלו, יעשה לך טוב וישכיח לך את הבירה
ל ליאה וזהו New member 12/5/07 #6 אני בחורה פשוטה. אפילו יין פטישים משמח את לבבי , אני אוהבת את האדומים המתוקים האלה של הקידוש חחח יאמי
אני בחורה פשוטה. אפילו יין פטישים משמח את לבבי , אני אוהבת את האדומים המתוקים האלה של הקידוש חחח יאמי
R rotesh8 New member 12/5/07 #7 ואני בחור פשוט שהאדומים הפשוטים של הקידוש לא כ"כ עושים לו את זה. אז בד"כ זה קרלסברג, אבל היום זה מרלו
ואני בחור פשוט שהאדומים הפשוטים של הקידוש לא כ"כ עושים לו את זה. אז בד"כ זה קרלסברג, אבל היום זה מרלו
ל ליאה וזהו New member 12/5/07 #8 אם כבר בירה... אז או קרלסברג או טובורג. יוצא לשתות או יושב בבית עם חבר'ה?
R rotesh8 New member 12/5/07 #10 מתי? עכשיו או בד"כ? בד"כ זה עם החבר'ה, אבל היום כולם הבריזו לי: אחד בחו"ל, שני עובד, ועוד שלושה אצל החברות........ אז היום זה בדד. בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום....
מתי? עכשיו או בד"כ? בד"כ זה עם החבר'ה, אבל היום כולם הבריזו לי: אחד בחו"ל, שני עובד, ועוד שלושה אצל החברות........ אז היום זה בדד. בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום....
ל ליאה וזהו New member 12/5/07 #11 או... בבקשה ממכם חברי הפורום היקרים , קצת רחמנות הבחור לבד שמישהו ימצא לו בית חם ואוהב ללילה שלא יתקע כמו בשבוע שעבר עם חתולות פרועות 5 .
או... בבקשה ממכם חברי הפורום היקרים , קצת רחמנות הבחור לבד שמישהו ימצא לו בית חם ואוהב ללילה שלא יתקע כמו בשבוע שעבר עם חתולות פרועות 5 .
R rotesh8 New member 12/5/07 #14 ../images/Emo6.gifחחחחחחחח אולי עכשיו שפינקי עובדת בבלוקבסטר היא תסדר לי איזו הנחה...............
R rotesh8 New member 12/5/07 #16 ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif אני מקווה שזה יספיק כי זה מה יש
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif אני מקווה שזה יספיק כי זה מה יש